Szerintem Réka arcával egyáltalán nincs baj.
Inkább az alakja az, vagy az izomzata, mit tudom én, ami most már túlzás. Azért jó pár éve még nem így nézett ki, sokkal nőiesebb volt. Bár lehet, hogy itt a mostani képen csak befeszíti az izmait, nem tudom.
Ez egy 2012-es kiadású DVD, szerintem itt abszolút nőies volt az alakja.
Persze nyilván olyanra formálja, ahogy neki tetszik.
Szerintem ott a gond, hogy nem mindegy, hogy valaki fitnesszmodell, vagy testépítő. Réka esetében manapság ez már inkább az utóbbi.
Lehet hogy az izmok fejlesztése miatt változott meg az arca? Régen én is láttam róla videót, más volt. Mindegy, ha tetszik magának, meg a férjének az a lényeg.
Régen - jó régen sokat jártam edzőterembe, illetve az ismerősi körömben is vannak néhányan, akiknek vagy terme van, vagy versenyszerűen csinálják a fitneszt. Tőlük és rajtuk keresztül elég sok mindent hallok és látok ennek a sportnak az árnyoldaláról…akit beszippant a gépezet, és a genetikai adottságai ellenére is több izmot akar építeni, mint amit naturálisan lehetne, azoknak a nőknek egyszerűen elférfiasodik az izomzata és az arca is…
Ja, az biztos, hogy a versenyszerű testépítés igen távol áll az egészségtől…
Nekem sem az ideálom, tény, hogy nagyon természetellenes/férfias testeket dolgoznak ki maguknak… de még mindig inkább ez, mint a rengeteg súlyosan elhízott cukorbeteg/hormonzavaros/felvizesedett rémember, akik már megmozdulni alig bírnak, olyan kitartóan zabáltak…
Imádtam ezt a filmet, vagy 76-szor láttam
Én is sokszor láttam. Azóta is vadászom a napszemüveget, ami Meryl Streep-en van a film végén. A ruhákat, táskákat, cipőket mind vinném.
Persze a film is tetszik, de ilyen főnököt nem kívánok senkinek.
“Édes Istenem, azt hittem az orvostudomány már túllépett a hasonló kínzóeszközökön”
- jegyezte meg egy Twitter-felhasználó. Véleményét rengetegen osztják."
Köztük én is!
Jesszus! Ez nagyon ijesztő! Hogy engedélyezhetnek ilyesmit?
Ez szájzár vagy mi? És addig éhen hal? Ha rágsz akkor kínoz?
Gondolom, eleve leszűkül az a kör, amit ilyen körülmények között képes az ember a szájába venni. Ezáltal kevesebbet is eszik. De a rágás nagyon tud hiányozni, szerintem legalábbis. Fura egy ötlet az biztos!
Az szerepel a cikkben, hogy
Jön az uniós oltási igazolvány
“Július 1-jétől az európai uniós zöld útlevél Magyarországon is hatályba lép – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a múlt héten. Az útlevél papíralapon a kormányablakokban lesz átvehető, elektronikusan pedig az ügyfélkapuból lehet majd kinyomtatni. Az uniós engedéllyel egyelőre nem rendelkező kínai és orosz vakcinák elfogadása egyelőre tagállamok közötti megállapodás kérdése marad.”
Nagyot változik az életünk csütörtöktől - Piac&Profit - A kkv-k oldala (piacesprofit.hu)
Arra leszek kíváncsi, hogy ez a green pass most majd kiváltja az összes ilyen-olyan nemzeti regisztrációs űrlapokat? Mert, ha nem - és nem is kötelező kiváltani - akkor aztán adtak egy nagy pofont a szarnak, de legalább közösségi szinten… illetve fordítva is igaz, hogy minek váltanám ki, ha attól még ugyanolyan űrlapokat kell kitöltenem mindenhová?
Kíváncsi leszek, hogy hány hétre?
szeptemberig (8 hét)?