De jó! Kíváncsi leszek. Böngésztem már az étlapot, nagyon jó dolgok vannak!
Nemár 🤦
Hajrá Norbika!
Azért elég érdekes lenne ha a barátnője lenne , ezt ő se mondhatja komolyan. Nézzünk az arcára. Egyébként a gyerekek sokkal jobban néznek ki, mint a szüleik szerintem.
Szerintem ez a Rubint Réka úgy néz ki, mint egy jó formában lévő transzvesztita.
nem az a kifinomult, elegáns típus
Igen, ha nekem ilyen karjaim lennénk, tuti takargatnám őket…
jajj de jòt nevettem.
Előbb nézik a pasijának, mint a barátnőjének.
Pont a fiával elköltendő vacsorához öltözött
Ja, én is erre gondoltam, visszafoghatta volna magát.
Basszus, tényleg!
Egészen idáig éreztem valami furcsa diszharmóniát vele szemben, de te megvilágítottad.
A kissrác nagyon helyes lett.
Szívesen lennék most a Colosseumnál, megunhatatlan!
Hát elég érdekes, hogy a fiával vacsorázik és közben a fél csöcsingó meg kint van. Azért lehetne egy kicsit visszafogottabb.
Ha férfi lennék, akkor tuti az első gondolatom nem az lenne, hogy de jó nő, hanem az, hogy na ettől sem esne jól egy nagy füles. Szerintem ez már a másik véglet. Ez már nem nőies egyáltalán.
Nem követem az életüket , nem is tudtam, hogy már ilyen nagy gyereke van.
Szerintem helyesek, hogy együtt utaznak és kedves arca van Norbi Jr.- nak .
(A ruha lehetne szolidabb, de valószínűleg mindig ilyenekben mászkál a gyereke már biztos megszokta)
Réka a testéből él, fitnesziparban dolgozik. Elég érdekes lenne, ha nem így nézne ki. Egészséges, erős, fitt. Az arca meg adottság, mit kéne csinálnia szegénynek? Van, aki szépnek látja, van, aki nem… de elég tré dolog transzvesztitákhoz hasonlítgatni, ez azért durva. Nem vicces.
Norbikának meg tényleg hajrá! Most kezd élni a lehetőségeivel, drukkolok neki, hogy a nővéréhez hasonlóan sikeres legyen a közösségi médiában.
Hát ha tré dolog, ha nem, nekem ez jutott eszembe, amikor a képre néztem…
OK, van ez így