Nincs instam de ez tuti filter
Hű, na hát igen. Itt azért már felhúzom a szemöldököm, hogy ezt most tényleg muszáj? Ennyire műnek lenni nem jó. Szerintem is filter lehet, de ezzel nem csak másokat ver át, hanem saját magát is.
Az órája mondjuk csinos, dehát ennyi pénzért kellene a fenének
Is-is. A legújabb sminkes trend buzzword a “facelift”, amennyire tudom, most mindenki mindent felfelé húz.
Már kérdezni akartam, hogy csak számomra elég ijesztő arcú a nő ?
Szerintem is , ez a műtét nélküli make-up FOXY EYE
Igen, én is arra szavazok, hogy mindkettő befigyel. Azért az már elég siralmas, hogy nem elég a plasztika, még azt is meg kell tolni virtuálisan emlékszem, szerepelt a Lilu “Muti, hogyan szépülsz?” (vagy valami ilyesmi nevű sorozat) egyik részében is, ahol végig rajta volt a videón a filter, és jó párszor el is csúszott… tiszta ciki volt
Mert mindennek ára van, és ez nagy igazság!
Ennek pontosan 8,9 M $ volt
Nem is tudtam, hogy a fánk biznisz ilyen jól hoz a konyhára.
Ja, az becsődölt, akkor nem…
Mire nekiduráltam magam , hogy elfogyasszak egy szerény 18 ezer kalóriás shake+ fánk + tejszínhab+ csokiszórás+ unikornis kombót, addigra bezárt. Mondjuk egy ilyen menü mellé igazán adhattak volna ajándék kardiológust is.
Vagy járhatott volna mellé valami kis gyémánt.
Ja, mondjuk az az üzlet is bedőlt, pedig nem is fánk mellé osztogatták…
Tényleg , volt az is
Az eléggé PC ha azt mondom, hogy Leon nem a zsánerem ?Hiába érdekes az arccsontja meg a füle
Megítélése ide vagy oda, én kifejezetten szerettem a cukorsokk fánkjaikat, tényleg a legfinomabbak voltak. Sajnálom, hogy behalt a vállalkozás
De van új kiszemeltem: irány az Egyszarvú!
Nagyon tetszettek ázsiában az ilyen tematikus helyek, jó lenne, ha itthon is több nyílna.
Nekem se az esetem.
De szerencsésen alakult az élete, remélem, tud majd élni vele.
Igen ennek én is örülök, hogy már nem takarítóként dolgozik. Világot lát, nyelveket tanul, pénzt keres
Itt voltam már, nekem bejött.