Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

3 Likes

Mit szóltok? Nálam vizuálisan a Hunyadi Huszár vezet :slight_smile:

2 Likes

Finom lehet ez a Hunyadi Huszár, kap tőlem is egy pontot. Ugyanakkor összességében egyáltalán nem nyűgözött le a látvány.

1 Likes

Screenshot_20210325-020324_Chrome

1 Likes
1 Likes

Szantorini :sunglasses:
Huh, jó lenne :sweat_smile:

1 Likes

Jordániába, Indonéziába vagy Kambodzsába megyek! De mikor?? Ha választhatok, akkor Indonézia lenne, ahová szívesen visszamennék. :desert_island:

2 Likes

Mennék én Izlandra már tegnap, ha rajtam múlna :smiley:

2 Likes

Sziasztok! Egy kis Avonos olvasnivaló. :blush: Összegyűjtöttem az utóbbi néhány hónap rendelését egy bejegyzésbe:

2 Likes
1 Likes

Hmm :thinking:, maximum Indonéziába mennék :D, vízöntő vagyok. Nagy álmom egyébként Angliába, Ibizára meg Törökországba eljutni :D. Erdély, Párizs, Velence, Németország már teljesült :)).

Nagyon érdekes beszélgetés Zacher Gáborral, ráadásul a post covidról szóló rész egészen meghökkentő.

4 Likes

Illatmúzeum nyílt Pannonhalmán (life.hu)

1 Likes

De jó! Ezt a helyet felveszem a nyári kívánságlistámra! :slight_smile:

• flipper múzeum
  • etyeki Korda filmstúdió
  • budapesti állatkert
  • pannonhalmi illatmúzeum
5 Likes

mentem a listádat, nagyon szupi

Köszi! :slight_smile: A flipper múzeum a legviccesebb, nem? :laughing:

A múlt héten beültünk multiplex moziba - 4 ember volt összesen a teremben, abszolút biztonságban éreztem magam - katartikus élmény volt újra popcornt majszolni :star_struck: de az érdekes volt, hogy teljesen elszokott a fülünk ettől a hangerőtől, az első pár percben tisztára rosszul esett… nem hiába, vissza kell szokni a civilizációba :rofl:

5 Likes

Ez milyen ötletes!

7 Likes

Ez nagyon jó! :+1::+1:

1 Likes

Bot fülem van és két bal lábam de ez nagyon tetszik, ugrálnék rajta amíg ki nem fogy a szusz belőlem :slight_smile:

1 Likes