Mit szóltok? Nálam vizuálisan a Hunyadi Huszár vezet
Finom lehet ez a Hunyadi Huszár, kap tőlem is egy pontot. Ugyanakkor összességében egyáltalán nem nyűgözött le a látvány.
Szantorini
Huh, jó lenne
Jordániába, Indonéziába vagy Kambodzsába megyek! De mikor?? Ha választhatok, akkor Indonézia lenne, ahová szívesen visszamennék.
Mennék én Izlandra már tegnap, ha rajtam múlna
Sziasztok! Egy kis Avonos olvasnivaló. Összegyűjtöttem az utóbbi néhány hónap rendelését egy bejegyzésbe:
Hmm , maximum Indonéziába mennék :D, vízöntő vagyok. Nagy álmom egyébként Angliába, Ibizára meg Törökországba eljutni :D. Erdély, Párizs, Velence, Németország már teljesült :)).
Nagyon érdekes beszélgetés Zacher Gáborral, ráadásul a post covidról szóló rész egészen meghökkentő.
De jó! Ezt a helyet felveszem a nyári kívánságlistámra!
- flipper múzeum
- etyeki Korda filmstúdió
- budapesti állatkert
- pannonhalmi illatmúzeum
mentem a listádat, nagyon szupi
Köszi! A flipper múzeum a legviccesebb, nem?
A múlt héten beültünk multiplex moziba - 4 ember volt összesen a teremben, abszolút biztonságban éreztem magam - katartikus élmény volt újra popcornt majszolni de az érdekes volt, hogy teljesen elszokott a fülünk ettől a hangerőtől, az első pár percben tisztára rosszul esett… nem hiába, vissza kell szokni a civilizációba
Ez milyen ötletes!
Ez nagyon jó!
Bot fülem van és két bal lábam de ez nagyon tetszik, ugrálnék rajta amíg ki nem fogy a szusz belőlem