Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Jajj, ne! Nem ilyen öregen, őszen, plasztik fejjel akarok emlékezni rájuk! :scream: ők maradjanak mindig fiatalok, mint a sorozatban! A Szex és New York-ból sem lett volna szabad egyetlen filmet se csinálni, félek, hogy ez is borzasztó lesz. Meg se merem nézni, beég a retinámba az öreg fejük :smile:

Bagossy Brothers “koncert”, élő közvetítés a Müpából. :blush: 22:00-ig tart!

Itt elérhető

1 Likes

https://www.egeszsegkalauz.hu/eletmod/egeszseg-es-szepseg/veszelyes-hajfesteket-talaltak-ezt-inkabb-ne-kenje-a-hajara/0yesjhb

2 Likes

Külföldre utaznál a védettségi igazolvánnyal? Összegyűjtöttük, mire kell figyelned - Portfolio.hu

Tegnap este megnézem; nagyon jó film, több szempontból is elgondolkoztató, köszi az ajánlást. :slightly_smiling_face:

Ezt az interjút is érdemes megnézni

Megvan, mire költené Karikó Katalin a Nobel-díjjal járó százmilliókat (metropol.hu)

Nálatok mi a helyzet, lehet már tudni?

Home office után jöhet a hibrid munkahely | 168.hu

Nekem tetszik a hibrid ötlet, de visszaterelnek minket az irodába és a HO újra egyfajta kiváltság lesz. (Állami cég) :frowning:
Nézem az előnyét: pingálhatom magam újra minden nap. :slight_smile:

6 Likes

Szintén - még - állami cégként: vége a home office lehetőségének. Az biztos, hogy jó érzés lesz újra normál sminkben közlekedni!
Arra még kíváncsi vagyok, hogy az irodában mi lesz majd az elvárás.

1 Likes

Nálunk szerencsére marad még a home office, de azt nem tudom, hogy meddig.
Elvileg teljes mértékben nem is fogunk visszatérni az irodai munkához, csak max heti 1-2 nap kell majd bemennünk. De pontosat még nem jelentett be a cég.

3 Likes

Kíváncsi vagyok, mi lehet az igazság?

5 Likes

Nahát, én is. Nem követem a királyi család egyik tagjának életét sem, nem làttam-olvastam interjúikat, szóval nem tudok véleményt alkotni. De a cikk érdekes

Azért gondolom bőven vannak Meghannak rosszakarói, akik ezt azt terjeszthetnek róla… Hanry tudja szerintem igazán milyen a felesége… Ha jó neki így, vele marad, akkor az az ő hibája. Ennek ellenére azt mondom, nem ismerjük őket, lehet nem bírták az otthoni nyomást stb, lehet én is szabadulnék a királyi családtól ha ott nőttem volna fel :D. Lehet Hanry mindig is átlagos ember szeretett volna lenni.

Tényleg érdekes cikk. Ez is egy vélemény.

Meghannak valóban nem lehet(ett) könnyű. Habár, amikor összejöttek, már lehetett róla fogalma, hogy hová kerül. Ugyanakkor, végül is, megkapták, amit akartak, akkor most miért nem tudnak nyugton maradni?
Azért a királynő végső soron Harry nagyanyja, meglehetősen idős, elvesztette a férjét, ennek valóban nem most van itt az ideje.

1 Likes

Én felháborítónak tartom, hogy valaki véleménycikket ír egy olyan helyzetről, amire nincs rálátása. Legyen az egy színész, herceg, politikus, vagy esetleg átlagember kapcsolatáról. Mit és honnan tudunk? A brit sajtóból? Nemrég derült ki, hogy a megbízhatóság etalonjának tartott BBC-nél is manipulálták Dianát, hogy interjút adjon. Aztán volt arról egy összehasonlítás, hogy Catherine és Meghan ugyanazon tevékenységeit hogy kommentálta a bulvár. Nem túl meglepő módon az előbbit dicsérték az utóbbit kritizálták.
Másrészt megint azt látom, hogy a nőt veszik elő, mint bűnöst. Miért is? A férj talán szent vagy eddig is egy döntésképtelen papucs lett volna? Mintha az, hogy Harrynek egy önálló döntése lett volna, elképzelhetetlen lenne…
Természetesen fogalmam sincs, mi állhat a dolgok hátterében. Viszont végtelenül zavar az okoskodás. Kremmanias hasonlattal élve, mintha úgy írnék egy negatív értékelést egy krémről, hogy nem próbáltam, csak elolvastam a netes véleményeket.

4 Likes

Nálunk a járvány kitöréséig nem volt kipróbált és bejáratott dolog a HO. Tavaly márciusban kipróbáltuk és szerencsére bevált,sikerült egy otthonról is működtethető rendszert létrehozni.
A gyakorlatba ebből annyi lett átültetve, hogy azóta ha olyan dolgom van amit 1-2 óra alatt el tudok intézni akkor nem kell szabadnapot kivennem, hanem elintézem amit kell és aztán otthonról dolgozom a nap további részében.
Praktikus :slight_smile: és nagyon örülök, hogy a vezetőség is elfogadta.

3 Likes

Annyi biztosan igaz, hogy a cikk tű pontosan ismerteti a nárcisztikus személyiség jellemvonásait és egy ilyen kapcsolat alakulását.
Nem biztos, hogy ez valóban így is van Náluk és minden úgy történt ahogy azt írták, mindenesetre sajnálatos, hogy szétesett egy család, harag van és szomorúság. Nem értik egymást, elbeszélnek egymás mellett , lehet , hogy a másikra várnak… sajnálom.
Annyira jó lenne majd azt olvasni, hogy meg tudták beszélni, hogy kinek mi a baja és ha vissza nem is mennek de abbamarad ez az adok- kapok.

3 Likes

https://index.hu/techtud/2021/05/22/szuperhold-lesz-szerdan/

1 Likes

Jajj, ne! Engem a sima teliholdak is mindig meggyötörnek :upside_down_face:

Már tegnap is láttam, hogy hatalmas, mint egy nagy sárga gombóc. :grin: