Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Hatalmas!!!Az biztos hogy a 11 èvesemmel vègig ugràlnànk a boci bocit ès a für Elise felèt. :rofl::crazy_face: Nem is nèznènek lököttnek :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Szerintem ott mindenki ezt csinálja. :smiley:

1 Likes

Több okból is szomorú történet.

1 Likes

Na, a mai nap se volt hiába :nerd_face:
Ez a szúnyogláb 800szoros nagyításban tiszta művészet! :slight_smile:

2 Likes

Már a Magdolna mosodákról olvasott cikk is kivagta a biztosítékot, de ez, ahol ráadásul gyerekek voltak… :pensive:

Nagyon szomoru. :neutral_face:

@Alsace ?

FB_IMG_1622977910781

4 Likes

Hát, ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni…
(Azt tudtam, hogy a Grimm mesék eredetileg nem a mostani verzióban íródtak/gyűjtődtek, de azért ez még így is brutál…)

2 Likes

:flushed: jesszus…

Igen , elvileg nem gyerekeknek szàntàk ezeket az összegyűjtött törtèneteket hanem felnőtteknek “gyereknevelèshez” ?%& :thinking: Rengetegszer megjelentek ùjabb kiadàsban, de nagyon nèpszerűtlen volt a könyv. Ezèrt a Grimm testvèrek minden egyes kiadàsnàl vàltoztattak- finomìtottak minden törtèneten, hogy meseszerű, vagyis gyerekeknek alkalmas legyen.

1 Likes

De aranyos vagy :smiling_face_with_three_hearts: :relaxed:

Csábító lenne, de nem szeretem az embereket :face_with_hand_over_mouth: :crazy_face:

9 Likes

Ezt én is nézegettem, tényleg álommeló lenne :smiling_face_with_three_hearts:, de nem tudok pl angolul meg sokat kéne utazni :sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts:. De álmodozni ér…

Őrület! Kávézaccból készít lámpaburát két magyar lány- Videó - (metropol.hu)

1 Likes

Bizarr! :astonished:

3 Likes

Tanúskodni ment a bíróságra, de nadrágja miatt őt is elítélték: 5 napot ült börtönben Helen Hulick 1938-ban - Szépség és divat | Femina

3 Likes

Hát tényleg érdekes!

Girlpower volt már akkor is :slight_smile:

1 Likes

Bőrápolási rutin: miből mennyit & milyen sorrendben? - YouTube

1 Likes