Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Ez a legnépszerűbb hajfestési technika idén: a napszítta hatás minden frizurát feldob - Retikül.hu (retikul.hu)

2 Likes

Esküvő után leborotválják a hajukat és amíg menstruálnak, nem érhetnek férjükhöz - így élnek a haszid nők (life.hu)

4 Likes

(22) Q&A – mikor lesz pl. G&G fényvédő, lesznek-e új márkák Skinsmarton? - YouTube

2 Likes

Most nem tudom megnézni, csak belepillantottam, de jól látom, hogy a Judit babát vár?

1 Likes

Igen, jól látod! :tada:

2 Likes

Szomorú apropója van a cikknek :pensive:, de nagyon érdekes írás.

https://femina.hu/hazai_sztar/torocsik-mari-elhunyt/

3 Likes

Szomorú, nyugodjon békében. Ő sztár volt, valódi, nem celebecske, akiket a többség ajnároz.

1 Likes

Igazi tehetség volt és fiatalon gyönyörű. A magyar Audrey Hepburn . Neki elég volt a színház és a film nem szerepelt a kereskedelmi médiában. Évek óta nagyon beteges volt remélem nem szenvedett . Nyugodjék békében!

1 Likes

Imádtam az Édes Anna filmben és a Körhintában :), csodálatos színésznő volt és nagyon gyönyörű :).

1 Likes

:laughing:

3 Likes

Nagyon jó összeállítás. :smiley:

Liebhaber Judit, 50-en túl - hihetetlen

Liebhaber Judit sikeres modellből lett műsorvezető - nlc.hu

És az új csatornája:
(2) Pataki Ági: „Megtanultam, hogy azt csak én tudhatom, hogy bizonytalan vagyok" - YouTube

A legszebb magyar szupermodellek, topmodellek, sztármanökenek, manekenek, fotómodellek (RETRÓ): Liebhaber Judit szupermodell, sztármanöken (retromagyarfotomodellek.blogspot.com)

3 Likes

https://index.hu/gazdasag/2021/04/18/purebl_gyorgy_interju-mentalis-poszt-covid/

3 Likes

Wow, tényleg nem hinné el az ember, hogy elmúlt 50 éves ez a hölgy! Igazi kis genetikai lottó milliomos :slight_smile: De úgy látom, a fiúk is örökölték a beauty fakort :slight_smile: megcsekkolom a lapját, nem ismertem őt.

1 Likes

Nagyon szép emberek. Kár, hogy a papát nem mutatták meg, de megelőlegezem, hogy jó pasi lehet! :crazy_face:

3 Likes
1 Likes

Igen, ezt a hétvégén láttam már. Valószínűleg az volt a szerencséjük, hogy Rolls Royce-al mentek éppen, nem valamelyik könnyebb sportautóval.

2 Likes

Remélem hamarosan felépülnek.

2 Likes

Azért ez a mondat is nagyon vicces :grinning: :grinning: :grinning:

2 Likes