Most nem tudom megnézni, csak belepillantottam, de jól látom, hogy a Judit babát vár?
Igen, jól látod!
Szomorú apropója van a cikknek , de nagyon érdekes írás.
Szomorú, nyugodjon békében. Ő sztár volt, valódi, nem celebecske, akiket a többség ajnároz.
Igazi tehetség volt és fiatalon gyönyörű. A magyar Audrey Hepburn . Neki elég volt a színház és a film nem szerepelt a kereskedelmi médiában. Évek óta nagyon beteges volt remélem nem szenvedett . Nyugodjék békében!
Imádtam az Édes Anna filmben és a Körhintában :), csodálatos színésznő volt és nagyon gyönyörű :).
Nagyon jó összeállítás.
Liebhaber Judit, 50-en túl - hihetetlen
Liebhaber Judit sikeres modellből lett műsorvezető - nlc.hu
És az új csatornája:
(2) Pataki Ági: „Megtanultam, hogy azt csak én tudhatom, hogy bizonytalan vagyok" - YouTube
Wow, tényleg nem hinné el az ember, hogy elmúlt 50 éves ez a hölgy! Igazi kis genetikai lottó milliomos De úgy látom, a fiúk is örökölték a beauty fakort megcsekkolom a lapját, nem ismertem őt.
Nagyon szép emberek. Kár, hogy a papát nem mutatták meg, de megelőlegezem, hogy jó pasi lehet!
Igen, ezt a hétvégén láttam már. Valószínűleg az volt a szerencséjük, hogy Rolls Royce-al mentek éppen, nem valamelyik könnyebb sportautóval.
Remélem hamarosan felépülnek.
Azért ez a mondat is nagyon vicces