Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Az utolsó képen jujj!

Ez már a transzvesztita kategória…tényleg nem tudom, hogy ez kinek tetszik? :thinking:

neki biztos…

1 Likes

Néhány gondolat az idei év Pantone színeiről. :slight_smile:

Ha beírod a Fórum keresőjébe a Pantone szót, feldobja erről a már közzétetteket.

1 Likes

Köszi. :slight_smile: Nekem ennyit talál összesen.

Névtelen 1

Kevésnek találod? :crazy_face:

Nem, csak azt gondoltam elsőre, hogy sokkal több van, aztán azt, hogy biztosan van több is, csak én nem találom. :slight_smile:

A Nemzeti Múzeum ingyenes online tárlatvezetései áprilisban - Librarius.hu

2 Likes

Kivételesen egy KM-es terméklapot szeretnék ide belinkelni, amit a napokban feldobott a kezdőlap, a vélemények alatt.

https://kremmania.hu/kremek/egyeb-medinac-lagy-kapszula

Hát, én annyira lerökönyödtem, hogy ilyet “gyógyszer” kategóriában árulnak! Hála Istennek ez a bőrprobléma mindig elkerült. Tény, hogy ezt a problémát nem tudom kellőképpen átérezni, de azért más bajom nyilván volt már az életben… Csak maga a tény, hogy emberek bizalommal fordulnak orvosokhoz, akik ilyen szörnyűségeket adnak a nyakukba, hát ettől teljesen lehidaltam…

Én nem értem mi ezzel a gyógyszerrel a gond. Durva mellékhatásai lehetnek, ez tény, de sajnos ez nem egyedi jelenség.

1 Likes

Hát, én nem hívnék valamit “gyógyszernek”, ami egy tünetet semlegesít, cserébe viszont száz másik - adott esetben sokkal rosszabb - gondot zúdít a nyakadba… Persze, tudom, hogy a nyugati orvoslás nagyjából ennyit tud, mégis rácsodálkozom, ha ilyesmit olvasok. Az utolsó véleményező, ahogy leírta minden nyomorát… inkább a pattanásokat választanám…

1 Likes

Nem szoktam nagyon beleszólni ilyen témákba, de azt hiszem ideje eloszlatni azt a gondolatot az emberek fejében, hogy a gyógyszer valami csodatermék, ami megold minden problémát, de nincs mellékhatása. Aminek hatása van, mellékhatása is. Még a hagyományos népi szereknek és legegyszerűbb nyugati típusú fájdalomcsillapítóknak is. Sajnos vannak olyan kórképek, amire pedig csak olyan gyógyszerek vannak, amiknek komoly mellékhatásai lehetnek. Nem véletlen egyébként, hogy a bőrgyógyászok nagy része nem szájon keresztüli izotretinoint javasol először (sem második vagy harmadik alkalommal) pattanásokra. A gyógyszer terápiás javallatainál egyébként kerek-perec le van írva, hogy az akne súlyos formájában/formáiban adható, ha az nem reagál a helyi kezelésre és antibiotikus terápiára. Tehát a beteg már sok enyhébb gyógyszert kipróbált, de az nem segített neki.
Egy ilyen gyógyszer szedése jó esetben az orvos és beteg konzultációját követően történik, megfelelő tájékoztatást követően. Jó esetben (természetesen nem tudom, a véleményezők milyen módon kapták az adott gyógyszert) a beteg tisztában van a kezelés veszélyeivel és mellékhatásaival, mérlegel, és ezután vág bele.

9 Likes
4 Likes

https://www.youtube.com/watch?v=231XWT9YVPA

Valamiért nem csatolja be a vágóképet, a linken egy interjú érhető el Bíró Icával :slight_smile:

1 Likes

https://www.youtube.com/watch?v=6nik5wEUP6k&t=2490s

Ezen meg a Gáspár Evelinnel :slight_smile:

Egyiket sem merem megnézni…félek az agykártól😃

4 Likes

:grinning: Nem rosszak, amúgy. Mind a két nőben pozitívan csalódtam. Evelint eleve csipáztam, de ebben az interjúban is kivételes az őszintesége.

1 Likes

Ők a Himalája Vilmos hercege és Katalin hercegnéje: gyönyörű pár a bhutáni király és felesége - Világsztár | Femina

3 Likes

Imádjuk! Elég sokszor voltunk már, ha a Balaton azon részén járunk, nem maradhat ki. Kisfiam is nagyon szereti :smiling_face_with_three_hearts: