Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Szerintem ez nem egy profira vall ahogy ez a hölgy ki lett sminkelve. Igaz 6 évvel ezelőtti a felvétel. A sminkes szeme is roppant hmmm…előnytelen.
Így változnak az idők.

Ez nagyszerű ötlet!

4 Likes

Szia!

Konkrétabban kellett volna behatárolni azt a korosztályt akitől a kitöltését várod. Én beírtam és rögtön be is fejeződött a kitöltés. Ezek szerint a negyedik X felett már senki nem kíváncsi a véleményemre.
Ez a nap vicce számomra. :slight_smile:

2 Likes

Szerintem az a vicc, amikor online oktatásban kell ilyenekkel szenvedni, de értékelem az őszinte válaszod. Hidd el nem én találtam ki a feladatot, ha rajtam múlva 0-100 éves emberek is válaszolhatnának, de marketing szempontból valamiért ez a korosztály a releváns.

Az életkort, tényleg ki kellene bővíteni, ha lehet. Látnád mennyit vásárolnak a fórumtagok :D. Szerintem marketing szempontjából is fontosak, de mindegy nem értek hozzá :sweat_smile:.

3 Likes

Pont az elso bronzert hasznalom en is, csak egy arnyalattal vilagosabbat, hidegebbet, mint az ove (021 Sun Light). Sajnos meg igy is tul narancssarga a fejemen.
Talan nyaron termeszetesebb hatast kelt majd.

Jééé

Mintha fotók lennének, pedig golyóstollal rajzolt a férfi: elképesztően élethű képei születtek - Terasz | Femina

2 Likes
1 Likes

Index - Kultúr - Törőcsik Mari: amit az ember a haldokláshoz választ, az az igazi otthona

2 Likes

Egyszer megyek oda a vadregényes tájra. Nyugodjék békében!

1 Likes

Velem tényleg nagyon szép, én évekig jártam a szomszédos faluba, Bozsokra. Voltam többször Velemben is, akár csak egy kirándulásra is szívesen ajánlom.

2 Likes

Szívesen meglátogatnám,Vas megye sok szépséget rejteget. :walking_woman:

Perczel Zita és a„rózsaszínű” oroszok - francia-amerikai siker magyar módra | Femcafe

1 Likes
2 Likes

https://www.youtube.com/watch?v=InPlxkZ5KQ4&list=WL&index=5

Interjú Hevesi Krisztával.

2 Likes

A piros rúzs olyan, mint a kis fekete ruha: mindenkinek kell, hogy legyen. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Büszkeség! Magyar alkotás került be Párizs leghíresebb múzeumába (msn.com)

1 Likes

Praktikus egy darab, mondhatom! :roll_eyes:

Férfiaknak tervezett :smiley: :smiley: :smiley:

2 Likes