Töredelmesen bevallom, hogy egyszer nem ahhoz a céghez mentem állásinterjúra, mint ahova gondoltam, összekevertem 2 cégnevet.
Ma három éve, hogy itt dolgozom.
Ezt most csak így itthagyom…
… Lehet ehhez bármit is hozzátenni? …
Semmit, ez így szép, ahogyan van…
https://index.hu/sport/2021/03/26/charles-thomas-kosaras-amerikai-sztar-halottnak-hittek-felbukkant/
Elvis is előkerülhetne!
Jaj, ezzel kapcsolatban làttam egy filmet is. Jò szìnèsznők voltak, teljesen èlethűen eljàtszottàk a szadista apàcàkat. Nagyon megèrintett, nem èrtettem hogy mièrt lehet ezt ìgy hagyni, amìg utàna nem olvastam. Az egyedülàllò anyàknak pedig csodàlat jàr, nem lenèzès, ahogy megoldjàk a gyereknevelèst, munkàt , hàztartàst.
Meg ez a hibáztassuk a nőket mindenért IS felfogás… Még az olyan bűnökért is, ami nem is az övék (pl. nemi erőszak).
És hát, a legszörnyűbb belegondolni, hogy ezek 30 éve még működtek.
Nem különbözött sokban a koncetrációs táboroktól…csak azért elgondolkodtató, hogy mindez a katolikus egyház fennhatósága alatt történt…és mennyi minden még… csak valahogy az ő esetükben mindig elmarad a felelősségre vonás…
Na igen. Emlékszem, milyen döbbentes volt számomra a Spotlight - egy nyomozás részletei c. film. Főleg a végén, amikor tényszerűen beszámolnak arról, hogy hány eset derült ki, és a szám egészen döbbenetes.
A cikknek köszönhetően végre eszembe jutott, hogy melyi tengerparti kisvároban jártam egyszer nagyon régen, Bournemouth
jó hülye címet adtak a cikknek, de az írás érdekes
Hát, szerintem a sörhas kicsit sem menő… akkor sem, ha aputest-nek becézik… Érdekes, hogy megint a férfiak kapják a felmentést… Mikor volt egy átlagos, narancsbőrös-lógó mellű anyutest előny a párválasztásnal?
Ócsó, jah nem
Ugyanez pink pandán 2390 Ft, valami nagyon félrement a notinon…