Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

:sweat_smile: a fiammal vègünk lenne ott. Elkezd megàllàs nèlkül tüsszögni, dől a könnye ès piros szemei lesznek 1 cicótòl is. Èn meg lazàn befulladnèk. Sajnos erős allergiànk van a szőrgombòcokra. :grimacing: Az egyiptomi cic meg olyan fèlelmetes bunda nèlkül

1 Likes

Óó, én viszont imádom a cicákat. :slight_smile:

3 Likes

Ez azért már tényleg erős felállás, de akkor is olyan cukik :blush:
@Isabelle nagyon rossz lehet ennyire allergiásnak a bundás négylábúakra.

Besegítek egy alapítványnak, cicáik vannak. Imádok bemenni hozzájuk, mikor 30 megtermett, szőrös, doromboló sicc vár az ajtóban :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes

Nekünk volt nagyszámú bejárós macskánk. Imadatosak voltak, de élhetetlen helyzet volt.

3 Likes

Azért szag is lehet ott.

1 Likes

Screenshot_20210324_202132_com.instagram.android

A napokban olvastam valahol miszerint JLo bőre olyan mint 10 évvel ezelőtt és mi lehet a titka. Hát köszi nem biztos ,hogy akarom tudni a titkot…

Azért 51 évesen még mindig baromi jól néz ki, szerintem.

2 Likes

Főleg, amikor egyszerre kapta el őket a hasmenés.:smiley:

Ezeket a cuki cicákat mentettük meg az utcára dobástól, cumiztatjuk még őket macska tápszerrel mert picik :slight_smile: Másik kettőről is rakok fel majd cumis képet.IMG_20210323_141658

IMG_20210323_200242

received_441806547126081

22 Likes

Annyira rendes tőletek, hogy befogadtátok őket, tündéri kis cicák :heart:

1 Likes

:slight_smile:

Édes istenem, milyen kis picik. :relaxed:
Csodálatosak vagytok, hogy befogadtátok őket, lehetőséget adva nekik az életre :heart:

1 Likes

J.Lo szerintem is csodásan néz ki! Ok, a filmekben be van világítva, stb., de tényleg látszik rajta, hogy rohadt jól nézhet ki élőben is. Nem is viszi túlzásba a plasztikát - most itt a ráncokra gondolok, az orra meg van csináltatva, de az is kifejezetten előnyösre sikerült neki - és a nőies alakját is büszkén vállalja, pedig manapság már nem is kis darab (magasságához mérten persze). Ő egy igazi ikon :star_struck:

Ezen a képen én inkább a sminket hibáztatnám. Vastag az alapozó, és sok a púder. Majdnem biztos vagyok benne hogy fotózásra készült :smiley:

2 Likes

Ez egy nagyon jó kezdeményezésnek tűnik, amivel mindenki nyer.

5 Likes

Megérkezett a csomagja - vagy mégsem? - Antivírus blog

Kar érte.

Érdemes az előzmény cikket is elolvasni. :grinning:

2 Likes