a fiammal vègünk lenne ott. Elkezd megàllàs nèlkül tüsszögni, dől a könnye ès piros szemei lesznek 1 cicótòl is. Èn meg lazàn befulladnèk. Sajnos erős allergiànk van a szőrgombòcokra. Az egyiptomi cic meg olyan fèlelmetes bunda nèlkül
Óó, én viszont imádom a cicákat.
Ez azért már tényleg erős felállás, de akkor is olyan cukik
@Isabelle nagyon rossz lehet ennyire allergiásnak a bundás négylábúakra.
Besegítek egy alapítványnak, cicáik vannak. Imádok bemenni hozzájuk, mikor 30 megtermett, szőrös, doromboló sicc vár az ajtóban
Nekünk volt nagyszámú bejárós macskánk. Imadatosak voltak, de élhetetlen helyzet volt.
Azért szag is lehet ott.
A napokban olvastam valahol miszerint JLo bőre olyan mint 10 évvel ezelőtt és mi lehet a titka. Hát köszi nem biztos ,hogy akarom tudni a titkot…
Azért 51 évesen még mindig baromi jól néz ki, szerintem.
Főleg, amikor egyszerre kapta el őket a hasmenés.
Ezeket a cuki cicákat mentettük meg az utcára dobástól, cumiztatjuk még őket macska tápszerrel mert picik Másik kettőről is rakok fel majd cumis képet.
Annyira rendes tőletek, hogy befogadtátok őket, tündéri kis cicák
Édes istenem, milyen kis picik.
Csodálatosak vagytok, hogy befogadtátok őket, lehetőséget adva nekik az életre
J.Lo szerintem is csodásan néz ki! Ok, a filmekben be van világítva, stb., de tényleg látszik rajta, hogy rohadt jól nézhet ki élőben is. Nem is viszi túlzásba a plasztikát - most itt a ráncokra gondolok, az orra meg van csináltatva, de az is kifejezetten előnyösre sikerült neki - és a nőies alakját is büszkén vállalja, pedig manapság már nem is kis darab (magasságához mérten persze). Ő egy igazi ikon
Ezen a képen én inkább a sminket hibáztatnám. Vastag az alapozó, és sok a púder. Majdnem biztos vagyok benne hogy fotózásra készült
Ez egy nagyon jó kezdeményezésnek tűnik, amivel mindenki nyer.
Kar érte.
Érdemes az előzmény cikket is elolvasni.