Férj és gyerek nélkül nincs élet? Vagy aki nem akar, az nem okos? Vagy most mivan?
De van, csak a legtöbb ember 30-40 felé érzi, hogy jó lenne egy kisgyerek akit szerethet élete végéig. A gyerekhez általában egy apuka is tartozik. Van aki ezt már a 20-as éveiben is érzi, ha olyan kapcsolatban van.
Ha te nem szeretnél gyereket a te dolgod. Mindenki saját maga érzi mire alkalmas és mit tud adni magából.
Szerintem megvolt hozzá a külseje, hogy talált volna egy jóravaló embert a gazdagok között is, most már azért van híre, nekem pl. nem kellene (ha férfi lennék).
Linda is közelít a 40-hez, valahogy a gazdag férfiak nem maradnak meg mellette hosszabb távon. Az eredeti külseje szép volt szerintem.
Igen ő az. Bár erősen kell keresni az eredeti vonásokat. Én női szemmel így is szépnek látom ,de szép volt ő régen is. Minden évben meglátogatja a plasztikai sebészét az biztos.
Az idő azért egyszer eljár mindenki felett és vannak visszafordíthatatlan változások is. Ő nem magának akár megfelelni hanem másoknak a világ szépség trendjének. Ehhez jó vastag pénztárca kell.
Mégha az másé is.
Egy idő után a plasztika visszájára fordul ahogy idősödik, a legtöbb külföldi sztár képein ez látható, kb. rosszabb, mintha természetesen öregszenek. Ez a képe filteres, nem így néz ki a valóságban, ez főleg a bőrén látszik. Volt egy sminkelős videója Liluval, ott látható az arcán, hogy túlzásba vitte már.
(Nekem nem jön be ha valaki segget csinál az arcából, a férfiaknak biztos tetszik.)
Pont mint Nicolas Cage tegnap làttam , lecserèlte az utolsò àzsiai felesègèt egy ùjabb 20 èves Japan csajszira. Akinek fekete gyèmànt gyűrű kellet, mert a fehèr màr car. Istenem adj egy kis agyat nekik! Gondolom, ha Nicolas nem lenne sok null a szàmlàjàn akkor is biztosan hozzà ment volna .
Legalább elvette a csajt, nem csak pár hónapig használja. Az ázsiai nők sokáig fiatalosak maradnak, nem egy rossz választás.
Van élet gyerek nélkül is - és szó sincs róla, hogy mindenkinek ez az útja - viszont visszagondolva a kislányunk előtti életünkre, ami a folyamatos utazások, fesztiválok, bulik, és állandó társasági, baráti összejövetelek körül forgott, azt gondolom, hogy most sokkal teljesebb és kiegyensúlyozotabb az életünk; szerintem sokunk számára ezzel válik igazán teljessé az élet, így lett kerek a világ.
Én azt gondolom -főleg akik sűrűn járnak plasztikai beavatkozásokra-, hogy lelkileg nagyon nincsenek rendben. A sebészi beavatkozástól azt remélik, hogy megoldják életük adott problémáját (keskeny ajkak, kis mell, vagy bármi), de az önértékelésüket ezek a beavatkozások nem állítják helyre. Mindig keresik magukon a “hibákat”, hogy megfeleljenek valamilyen maguk által kreált torz elvárásnak, és valójában soha nem tudnak majd leállni vele, mert sosem leszek elégedettek… hiszen nem a probléma gyökerét oldja meg, hogy miért nem tudja elfogadni magát egy mások által is szépnek tartott egészséges nő…
Tényleg meglepő, Ausztriában ez a Red Bull és a tabasco szósz, utóbbinak emiatt van ahol csak a dobozát teszik ki és a pénztárnál kapja meg a vevő magát a terméket. Persze az óvszer is ott van az első dolgok között.
Elég ha elfogadja valaki a korát, vagy csak azon változtat, ami tényleg nem túl szép. Nagyon elálló fül amiért mindig cikizték, boszorkányorr ha amúgyis orrsörény ferdülése van, ilyesmi.
A celebek azt gondolják mindig a külsejükből fognak megélni, ha most háború lenne kit érdekelne, hogy vastagabb lett a szája?
Lehet kevesebb fekete teát kellene innom.
Sziasztok! Egész hétvégén ezt a könyvet olvastam. Nagyon tetszett. Ezért foglaltam össze róla a gondolataimat.
Imádom Márkot, nagyon értékes embernek tartom. Kész csoda, hogy ilyen jól bírta ezt az interjút, én úgy a 40. percnél már bemostam volna a riporternek… de szerencsére ő egyre magabiztosabban tudta megvédeni magát, ezért is respect!
Én is megnéztem Kicsit meglepődtem a riporter stílusán, mert egyébként őt is kedvelem.
Megnéztem én is. Eddig nem sokat foglalkoztam Lakatos Márkkal. Annyit tudtam, hogy létezik. A válasza viszont tényleg nagyon helytálló. Nem is értettem, hogy lehet ilyen kérdést feltenni. A divatipar meghaladja a korábbi normáit helyett a divatipart haladja meg a társadalom. Szerintem ez utópia. Nekem elsőként az jutott eszembe, hogy önmagunkat megváltoztatni sokkal nehezebb, bölcsebb, az egész társadalmat úgysem tudjuk, viszont elindul egy társadalmi változás is, ha már többen változtattak magukon. Ebben az esetben értsd belsőleg.
Mindig is voltak túlkapások
Hardcore cat lady