Oh, nem lennénk az iskolaszünetekhez kötve, tuti tavasszal, kora ősszel járnék utazni.
Egy ideig mindig márciusban mentünk, annyira jó volt! Én februárban általában már lehangolt vagyok a tél vége miatt, de egy márciusi utazásra akkor már lehetett tervezgetni. Mit nézzünk meg, stb.
Pl. Rómában mind a kétszer márciusban voltunk, és akkor ott egyrészt már sokkal jobb idő volt, mint itthon, fagyizásra is jó, másrészt nem az a főszezon, simán lehetett üldögélni a Sixtus-kápolnában (a barátainkat nyáron szinte át terelték rajta), nem volt minden tele turistával.
És hát a szállás is olcsóbb.
Teljesen egyetértek
Igen, ez a legfelháborítóbb az egészben…
Egyébként valószínűleg a HR osztályok hozzáállása, és kommunikációja a vezetőség felé is nagyban befolyásolja a cégek döntéseit ilyen helyzetben.
Sziasztok!
Egy vidámabb témával frissíteném a beszélgetést.
Ez ugyan nem cikk,de kíváncsi vagyok a véleményeteket. Mit kell egy nőnek megtenni ,hogy fiatal maradjon?
Botox a négyütemű:
https://www.instagram.com/p/CGfi03RhOkM/?igshid=u2rj2qjnv72j
Ő Jakupcsek Gabi??? Bocsánat, évek óta nem láttam (inkább netflixet nézek), és lesokkolódtam.
Hát, szintén… fel se ismertem csak amikor elolvastam a nevet
Igen ő az . Nem egyszerű felismerni.
Ők is csak emberek…
Valaki felismeri?
Zimány?
Szerintem is. Kár, hogy nem tudjuk őt férfi szemmel nézni.
Pont úgy néz ki, mint felfújható szexbaba… ennyit arról, hogy az emancipált nő, hogyan tárgyiasítja magát, saját maga legnagyobb megelégedésére…
Sajnos lemaradtam a fenti iskolazár-nem zár témában. Szerintem ilyenek miatt kellenének jó tüntetések, alig várom, hogy menjek! Joga van a népnek normális oltási stratégiához és hasznos intézkedésekhez. Nem csak a plakátkampányokhoz meg a nevetséges “konzultációikhoz”.
Kásler nyilatkozatai bicskanyitogatóak. Én mondjuk azt sem értem, a bölcsis és ovis pedagógusok miért nem hangosabbak. Az ő hiányuk még inkább húsba vágó lenne az olyan dolgozók számára, akiknek nincs home office. Lesújtónak találom azt is, hogy bármilyen PDSZ-es poszt alatt csak az olyan kommentek zúdulnak, hogy “miért sír a szájuk?”, “lusta szar az összes tanár”, “bezzeg a bolti eladókat sem védi senki, mégis bejárnak szó nélkül”. Csak a gyűlölködés megy, ahelyett, hogy annyi agyuk lenne, hogy a kiskereskedelmi dolgozók közös tüntetést szerveznének az összes pedagógussal, meg bárki mással, aki félti magát. Arra a rendezvényre is szívesen elmennék. Esőben is…
Nagykanizsai volt, az eredeti külseje nem volt ronda, azóta mindig az aktuális trendnek megfelelően plasztikáztatja magát. Ő is öregszik, egy idő után a plasztika se segít majd rajta, van elég friss hús a piacon. Ha tényleg okos lenne, keresett volna egy jóravaló férfit és családos lenne évek óta. Férfit nem bankszámla alapján választ az ember. Amelyiknek csak az van az lencseréli idővel egy fiatalabb nőre. Mindenkinél van szebb/jobb/okosabb, vajon ezt ő is tudja?
Pedig vannak, akik igen. Nézzünk körül.
Őket dobja a férfi amikor elkezd öregedni a nő, mert csak trófeának kellettek.
Ez így van, valószínű, hogy a tervben ez pontosan szerepel. Üres kézzel nem fognak távozni, ezt is felmérik előre.
A “befektetés” nem biztos, hogy megéri, mert utána egy normális férfit nem fog érdekelni miután a nőnek “múltja” van.