Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Opál nyaklánctól reméltek szőke hajfürtöket a középkori nők: 6 megdöbbentő szépségápolási szokás a múltból - Retikül.hu (retikul.hu)

1 Likes
1 Likes

A távcsöves kissrác haláli.

1 Likes

Végre egy jó tipp!
Csokoládéval a tavaszi fáradtság ellen – de nem mindegy, hogyan fogyasztjuk | szmo.hu (szeretlekmagyarorszag.hu)

4 Likes

Ha a futárjaink mesélni tudnának: Képzelt riport Lalival, a csomagkézbesítővel (evamagazin.hu)

Cica-szakszervezet alakult az Ermitázsban – nem enged a jogaiból a 70 macska - Indirekt.hu

3 Likes
4 Likes

Az édesszájúaknak ez lehet a legjobb munka, amit ez a cég kínál (origo.hu)

1 Likes

Nem tudom, meg tudjátok-e nézni?
Ha igen, nagyon érdemes!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=304029917756550&id=100044486313978

6 Likes

Igen, látszik. Pont azért nem nézelődöm Instagramon, mert az emberek nagy része filtereket alkalmaz és “pózol”.

Egyébként kíváncsian várom, hogy mikor pukkad ki az Instagram lufi :thinking:; hiszem mindenki tudja, hogy tiszta színjáték az egész. Csak remélni tudom, hogy szépen lassan, de csak elérjük már az alját…és utána már csak felfelé lesz út. Bízom benne, hogy mire a kislányom felnő, se híre, se hamva nem marad…

3 Likes

Addigra lesz más őrület, amit most el se tudunk képzelni. :frowning:

1 Likes

Szomorú világ ez. Számomra az a legsiralmasabb, hogy oké, hogy tizenéves kislányok beveszik ezt, mert lássuk be, tizenkevés évesen valóban nem csinálunk mást, mint nagy szemekkel bámuljuk az “igazi nőket”, a példaképeket. Ami engem lesújt, hogy 10-15 évvel később se nagyon változik a helyzet. Egy 25 éves nőtől meg már elvárnám, hogy legyen agya, a náluknál is idősebbektől meg pláne. Olyan benyomásom van, mintha a 30 alatti generációnak már valami ab ovo kirágta volna az agyát… Nonszensz, hogy ez kérdésként kell felmerüljön, hogy igaz-e? Persze, hogy nem igazi! Ez az egész insta egy reklámfelület. Annyi a különbség, hogy ez a megtestesült Truman Show! Ahol a Trumanek két kézzel jelentkeznek, hogy szerepelhessenek. Teljes elmeroggyanás, hogy ilyeneken tépelődjenek felnőtt emberek :astonished: Ez az egész fényképezés mánia egy elmeroggyanás. Emlékszem, a középiskolai történelem tanárunk mondta, hogy a 19. század embere grafomán volt, és soha annyi írásos emlék nem állt rendelkezésére a történészeknek, mint az akkori korból. Hát, akkor a 21. század embere meg fotomán, ha létezik ilyen szó…
Tökéletes példa ez a bugyiban, tükör előtt pózolós beállítás. Hát, ki nem fo**a le, hogy nézel ki bugyiban a tükör előtt. Maximum magadnak vagy a párodnak lehet érdekes, dehogy ilyenekkel kelljen telerakni egy nyilvános profilt… agyam eldobom. Valamiért minden insta celeb előbb-utóbb csak bugyira vetkőzik a tükör előtt, mindig lesz rá egy jó mentség (terhesség, betegség, önbizalomépítés…).

10 Likes

:joy::joy::joy: Hú de sokszor gondolom én is ezt…

2 Likes

Erről még az jut eszébe, hogy egy világtól elszigetelt amazóniai törzs tagjai, nem engedik, hogy az arcukat fotózzák, mert a hitük szerint, ilyenkor kitépnek egy darabot a lelkükből…

1 Likes

En kimondottan szeretem az Instagramot. Mas hasonlo platformokhoz kepest itt a legesztetikusabbak a kepek, videok. Es nem a filterekre vagy effektekre gondolok ez alatt, hanem hogy igenyesebben vannak megkomponalva.
Bugyira vetkozott noket, szelfiket nagyon keveset latok. Ezert halas is vagyok! :slight_smile:
Mondjuk az is igaz, hogy csak baratokat, ismerosoket, szakmabelieket es nehany itteni kremmaniast kovetek. Nekem ez igy kimondottan jol mukodik, csak azt latom, ami erdekel es inspiral.

5 Likes

Én is nagyon megszűröm, kit követek és így csomó inspiráló, klassz tartalmat kapok. Nem az Instával van alapvetően baj, hanem azokkal, akik és amire használják.
Amúgy most már úgyis a Tiktok a menő, de azt én meghagyom a fiataloknak, engem nem foglalkoztat.

4 Likes

Tegnap bejelölt Facebookon egy pasi ismerősnek, a profilképén félmeztelenül, kissé letolt nadrággal szerepel, hogy a kockákat a hasán meg lehessen számolni. :grinning:
Nem jelöltem vissza (nem ismerem)…

3 Likes

Én szeretek fényképezni, de nem pont embereket, magamat végképp nem.
A fiatalok büszkék magukra, szeretik mutogatni magukat. Szerintem az nevelés kérdése, hogy nem kellene félmeztelen/meztelen képeket megosztani a világhálón.

1 Likes

Nekem olyan volt, hogy egy pasi megkeres, hogy fotózhatlak?

Referenciája a facebook oldalán feltett néhány portrékép, a többi fotója edzőtermes selfie. Készül a weboldalam, blabla, blabla.

1 Likes