Döbbenetesek az adatok! Nekem fiam van, de őt is féltem a pedofil, beteg emberektől online is.
A nagyképű majom Gáspár Laci a legdrágább ez nem meglepő. 20 perc fél vagy egész playback-kért. És még dumcsizhatsz is vele. Miről? Én elhiszem,hogy válságban vannak ,de ezért régen egy falunapot is elvállaltak… Na ,hogy én egy forintot sem adnék ilyen műmájer műsorért az biztos.
Ki mondta, hogy az érték a mérték?? Amíg van, aki megfizeti, simán mehet akár feljebb is az ár!
Gének, stílus, pénztárca egysége
Senki nem mondaná meg róla, hogy 72 éves: a spanyol üzletasszony a kortalan elegancia mintaképe - Retikül.hu (retikul.hu)
Nem kicsit jól néz ki!
Ha esetleg vannak itt Becca rajongók
https://www.instagram.com/p/CLrM8sLjAJJ/?igshid=1xhznaofpyvhq
Ó, jajj! nem mondom, hogy nagy rajongó vagyok, de az a nedves hatású fixálópúderük például örök emlék marad a számomra. Sajnálom.
Fúú, pedig mindig ki akartam próbálni azt a vizes púdert… meg a highlightereiket is…
Ó, pedig több kedvencem és kívánságlistásom is van tőlük. Kénytelen leszek jól bevásárolni.
A hajas topik margójára
Hú, ez ütős szempontokat mutat! Sosem jutott eszembe, hogy a tornyok még a fényt is elzárják más élőlények elől. Olyan épületek, amiket jóformán nem is használnak. Elképesztő!
nagyon jó cikk, érdemes elolvasni
Imádom a képeit.
Azonnal felismerhető.
Szegedi Katával is csinált már egy kollekciót.