Azért így nem full face-ban másképp néz ki.
A szájfeltöltés abszolút nem tetszik, mármint másnál sem. Kíváncsi leszek 10 év feltöltés után mi az eredmény. Sok képen látható, hogy keletkezik egy kis bemélyedés középen az alsó ajkakon, és végül nem tudja rendesen becsukni a száját, mert nem érnek össze az ajkak. És ha még erre idősödnek, ajj, nem lesz szép.
A csodálkozó babaarc meg a másik, amitől kiráz a hideg.
Értem, hogy szépek és fiatalok szeretnénk maradni, de időt venni nem lehet, a negyven az negyven, az ötven meg ötven, ezt el kell fogadni.
Húúú, de jók! Az a 24. medvés, “A cirkusz színfalai mögött” szívet tépő
Csodálkozó babaarc ezen jót mosolyogtam! Én inkább a felfújható guminőre szoktam asszociálni, elnézve ezeket az extrém túlkontúrozott/túltöltött ajkakat… és itt vissza is jutottunk ahhoz a kérdéshez, hogy az emancipált 21. századi nő miért is akarja ilyesmire költeni a büszkén megszerzett fizetését?
Fúh, anno mate teával írtam meg a szakdogámat, tényleg nagyon jó cucc, olyan friss volt tőle az agyam, mint a kávétól sosem. Vennem kéne most is…
Göndören ?
Ti hány év börtönre ítélnétek a ruhák tervezőit?
https://www.sadanduseless.com/fashion-fail/?fbclid=IwAR0-vHCTSX7xCuhMjPBdpOCG0PjX-Xz2HrJbiYJTdRDeAdRFDFTjOHU3Dew
A malacost életfogytra. A többi, hááát… delíriumban készültek, szóval attól függ mennyit fogyasztott
Kiégett a retinám én erre még nem vagyok felkészülve!
Szájtámasztót is viselnek néhányan (vagy mi a neve )
Büntetèsből naponta felvetetném vele a tűsarkùt meg a fehèr csipkès harisnyatartòs nacit ès több òràn àt gyalogoltatnàm a sajàt tervezèsèben
Haha, kapott egy sminkest, egy fodraszt es egy stylistot. Ennyi. Nem varazslat ez
És sokkal vékonyabb
Az utolsó képen a pulcsi felirata tökéletes
Ezt akár a viccek, poénok topicba is feltehetted volna, nagyon jól szórakoztam! teljesen abszurd volt az összes!
Michelle Obama szettje wow a többiek meg ott voltak.