Köszönöm, hogy feltetted. Annyira passzol rám, hogy én is írhattam volna.
Hogyan nem lettem zero waste? – Szigorúan szubjektív beszámoló egy fél sikerről - Dívány (divany.hu)
De jó, hogy mondod. Majdnem megrendeltem Notinoról.
nagypál kriszti
Hát sokaknak nagyon bejön, lehet csak nekem nem, pedig nagyon akartam szeretni
Újabb álompár…?
Pfff…
Van az a pénz…
Hát ez már tényleg genyaság.
Az africam a kedvencem
Nehéz választani, ez tényleg egy jó oldal! Az állatműtétek is érdekesek.
Köszi. Ez érdekes volt.
Köszönöm, minden egy helyen: a szemoldok, az orr, meg az ajkak Amúgy érdekes ez az ajakfeltöltés, mostanában - hogy kerestem a megfelelő szemöldök sminktetoválót - tele lett az instám ajakfeltöltős postokkal is… hát, ezerből egy, ami jól sül el szerintem, az is főleg idősebb hölgyeken, akinél valóban kifogyott már annyira a kollagén, hogy van hely a fillernek. Fiatalokon alapesetben szerintem egyszerűen olyan, mint egy allergiás reakció. Oldalról nézve kacsaszáj, szemből még elmegy, főleg, ha ki van rúzsozva, akkor kifejezetten szépnek tűnik, de sajnos csak a tűniken van a hangsúly. Kifelé kukorodik mindenkinek tőle a felső ajka, az ég áldja meg őket, nem látják?
@Fiorentina: nagyon tetszett ez a cikk az életről 40 felett. Én csak most töltöm ugyan a 35-öt, de már hasonlóan érzek. Koravén vagyok egyedül a bulizással nem értettem egyet, számomra egyre inkább érték színben tűnik fel, ha valaki nem adja fel a szociális életét, ebben a tekintetben kifejezetten elszomorít a magyar szokás, hogy 40, de főleg 50 meg 60 felé haladva szinte 0-ára redukálódik, mennyit jársz el étterembe/bárba/szórakozó helyre. Mi inkább mediterrán mintára állunk ehhez a kérdéshez… vagy mondhatnám, hogy belga vagy angol, ott aztán nincs életkori határ… Egy pár éve voltunk egy nyaraláson pár szerb származású barátunkkal. Ők - felvállaltan és büszkén - megállás nélkül buliznak és isznak. Az egyik srác még nem alapított családot, és akkor még teljesen őszinte naivítással mondtam neki, hogy na, Tomi, becsüld meg magad, mert ha apa leszel, már nem ihatsz majd így. Erre azt mondja: “Micsoda?! Ha apa leszek, akkor majd azt mondják, úgy igyál, mint egy apa!” Ezen akkor jót nevettünk, de ma már tökéletesen egyetértek vele, hogy a családalapítás nem szeretném, ha a bulizás végével lenne egyenlő Már alig várom a nyarat, hogy túl a vírus-parán végre elmehessünk egy szuper beach clubba és hajnalig táncoljunk meg igyunk