Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Egyedül az ázsiai nő átváltoztatásával nem értettem egyet. Sztem a profi sminkkel néz ki idősebbnek. De a többi csajszi a kis változattásokkal mennyivel jobban néz ki!

2 Likes

Nekem az átváltozásban Novák Katalin a legfeltűnőbb. Sokkal nőiesebb, kihozta magából a maximumot.
Előtte
novak
Utána
35775103_2735457_254e5b2895bb60f4bab3a5bd68a3e76d_wm

4 Likes

Ja! Ez nekem is feltűnt, pont úgy két hónapja! Rá is kerestem, hogy mondom, ez ugyanaz a nő? A másik ilyen személy a Rogán Ceci, na, amit pénzen meg lehet venni, abból kihozta a maximumot! Nem hiába, ezek a hölgyek az élő példák arra, hogy ki lehet virágozni a NER-ben :money_mouth_face: :money_mouth_face: :money_mouth_face:

Ami még a celebnők körében feltűnt, hogy a Zimány Linda és a Sarka Kata is etiópra fogyasztotta magát, nem tudom, mi megint ez az anorexiás trend… nem egészséges.

3 Likes

Katalin hercegnére hasonlít most.
IMG_20210102_203851

2 Likes

A Sarkát pont ma láttam. Na neki azért majdnem új feje van.

1 Likes

Hát, igen. Az orrműtétje nekem nagyon tetszik, azon kevesek egyike, aki tényleg sokkal szebb lett tőle és nem is természetellenes hatású a végeredmény. Ami viszont az elmúlt egy évben történt a fejével, az már durva túlkapás szerintem. Ez az állandóan csodálkozó szemöldök, meg az ajakfeltöltés nem jön be egyáltalán. Gyönyörű szép volt nélküle. Szerencséjére a botox már kiszállt belőle, volt időszak, amikor az is nagyon túl volt tolva.
Zimány Linda meg a párja, nekem ő volt a favorit, gyönyörű nő, de most 34 évesen úgy néz ki, mint egy ötvenes, katasztrófa.

2 Likes

A japánok kedvenc diétájával könnyen lefogyhatsz. Most megmutatjuk, hogy kell alkalmazni - Blikk Rúzs

Enni vagy nem enni. Tényleg tiltott gyümölcs a banán a diéta alatt? (promotions.hu)

1 Likes

Nehéz felfogni, amikor azt mondják, 192 országban megjelenik a filmed –Mundruczó Kornél és Wéber Kata portréja | Forbes.hu

1 Likes
4 Likes

Nagyon szeretem ezt a nőt!

1 Likes

Én is, ikon.:star_struck:

1 Likes

Az Annie Hall kedvenc, nem tudom megunni. Amúgy is Woody Allen is gyengém, a régi filmjeit nagyon szeretem, vevő vagyok a humorára.:grinning:

Nagyon szeretem, de nem tudtam mégsem róla, hogy nem ment férjhez. Olyan kisugárzása van, ami nem mindennapi.

2 Likes

Index - Kultúr - Piff, anyukám, Cylánál lappangott a kubista remekmű!

4 Likes

Nem semmi! Ügyes az a festményvadász, hogy ilyen hátterű embereknél keresgél.
Azért az, hogy ennek a Cylának művészi vénája van, látszik abban, hogy modelleket “futtat” és kifigurázza a celeb- és instavilágot, nem csak a hátterének kiderülése után lehet rá mondani, hogy ja, ez művész- ahogy a cikkben utalnak rá.
És a szobor: elfogadnám, na :star_struck: :star_struck: :star_struck:

4 Likes

En is elfogadnam. :smiley: Es Cylat is csipem. Egyszerre arisztokratikus es laza. Kesz paradox, de nagyon szimpatikus kombinacio.

2 Likes
2 Likes

Szegény ügyvédek… :man_judge: Csak jó pénzes legyen az ügyfél!

1 Likes

Igen😀
De ami a cikkben nagyon tetszett, hogy a Házassági történet c. film ügyvédnőjéhez innen a minta, plusz ez a nő volt a rendező és az őt alakító Laura Dern ügyvédje is.
Nagyon jó kis film, érdemes megnézni. Laura Dern-nek van egy nagymonológja benne, hát az félelmetes. Nem lövöm le, hátha valaki megnézi.

3 Likes

Az életünk múlik, nem a napok – Mi nem számít már negyven felett? - Nő és férfi | Femina

5 Likes