Egyedül az ázsiai nő átváltoztatásával nem értettem egyet. Sztem a profi sminkkel néz ki idősebbnek. De a többi csajszi a kis változattásokkal mennyivel jobban néz ki!
Nekem az átváltozásban Novák Katalin a legfeltűnőbb. Sokkal nőiesebb, kihozta magából a maximumot.
Előtte
Utána
Ja! Ez nekem is feltűnt, pont úgy két hónapja! Rá is kerestem, hogy mondom, ez ugyanaz a nő? A másik ilyen személy a Rogán Ceci, na, amit pénzen meg lehet venni, abból kihozta a maximumot! Nem hiába, ezek a hölgyek az élő példák arra, hogy ki lehet virágozni a NER-ben
Ami még a celebnők körében feltűnt, hogy a Zimány Linda és a Sarka Kata is etiópra fogyasztotta magát, nem tudom, mi megint ez az anorexiás trend… nem egészséges.
Katalin hercegnére hasonlít most.
A Sarkát pont ma láttam. Na neki azért majdnem új feje van.
Hát, igen. Az orrműtétje nekem nagyon tetszik, azon kevesek egyike, aki tényleg sokkal szebb lett tőle és nem is természetellenes hatású a végeredmény. Ami viszont az elmúlt egy évben történt a fejével, az már durva túlkapás szerintem. Ez az állandóan csodálkozó szemöldök, meg az ajakfeltöltés nem jön be egyáltalán. Gyönyörű szép volt nélküle. Szerencséjére a botox már kiszállt belőle, volt időszak, amikor az is nagyon túl volt tolva.
Zimány Linda meg a párja, nekem ő volt a favorit, gyönyörű nő, de most 34 évesen úgy néz ki, mint egy ötvenes, katasztrófa.
Nagyon szeretem ezt a nőt!
Én is, ikon.
Az Annie Hall kedvenc, nem tudom megunni. Amúgy is Woody Allen is gyengém, a régi filmjeit nagyon szeretem, vevő vagyok a humorára.
Nagyon szeretem, de nem tudtam mégsem róla, hogy nem ment férjhez. Olyan kisugárzása van, ami nem mindennapi.
Nem semmi! Ügyes az a festményvadász, hogy ilyen hátterű embereknél keresgél.
Azért az, hogy ennek a Cylának művészi vénája van, látszik abban, hogy modelleket “futtat” és kifigurázza a celeb- és instavilágot, nem csak a hátterének kiderülése után lehet rá mondani, hogy ja, ez művész- ahogy a cikkben utalnak rá.
És a szobor: elfogadnám, na
En is elfogadnam. Es Cylat is csipem. Egyszerre arisztokratikus es laza. Kesz paradox, de nagyon szimpatikus kombinacio.
Szegény ügyvédek… Csak jó pénzes legyen az ügyfél!
Igen😀
De ami a cikkben nagyon tetszett, hogy a Házassági történet c. film ügyvédnőjéhez innen a minta, plusz ez a nő volt a rendező és az őt alakító Laura Dern ügyvédje is.
Nagyon jó kis film, érdemes megnézni. Laura Dern-nek van egy nagymonológja benne, hát az félelmetes. Nem lövöm le, hátha valaki megnézi.