Ahh, én nem értem miért imádja mindenki ezt a NYX színezett hidratálót. Tényleg szépen egységesíti az arcbőrt, de úgy beleül a pórusaimba és a mosolyráncaimba, mint még semmi. Ezzel el is veszti a “láthatatlan”, no makeup makeup funkcióját, mert ha valaki rámnéz rögtön tudja, hogy van valami rajtam.
Én a vegyélhazait oldalt szeretem nézegetni a facen, meg a kedvenc sorozataimat nézem ott, meg a chatet szoktam használni. A hülye cikkeket, ismerősök posztjait egyre ritkábban látom és olvasom.
Nekem nagy szerelem, de a project pan miatt egy ideje nem használtam. Mondjuk nekem nem ül bele a pórusokba, szépen marad egész nap a helyén.
Örülök, hogy neked bevált, bevallom irigy is vagyok, mert én is annyira szerettem volna már megkaparintani, és mikor végül sikerült olyan nagy csalódás volt. Sajnos mindenhogy próbáltam már és sehogy nem jött be, valahogy még szilikonos primerrel is képes csúnyává tenni a fejem.
És ilyenkor mutatkozik meg, hogy ami sokaknak kedvenc, az bizony másnak lehet rossz.
Viszont ha már semmi nem segít, akkor be kell látni, hogy őt nem neked találták ki.
Rendben. Akkor most gondosan elások egy pénzérmét, szépen hátradőlök, és jó sokat eszem közben. Két napig pedig gyűjtögetem a szemetet és egy kis mézet is kenek az ajkaimra. Remélem ennyi éppen elég lesz a jövő évi szerencséhez!
Hááát nagy a világ …, eddig is tudtam.
Megmutatjuk a világ legdrágább alkoholos italait - galéria (origo.hu)
Akinek van másfél órája az végignézheti ezt a videót, ahol egy csomó jó kis palettát mutat be a videó készítője: https://www.youtube.com/watch?v=FKptYmK6G98&t=275s
Még csak a 36. percnél járok, de legalább 30 palettára rákerestem már…
Na ez végre egy elég érdekes átváltoztatás.
Néha eszembe jut, mit mondana az én sminkjeimre egy profi sminkes. Lehet, hogy elájulna.
Haha, én is ezen gondolkodtam most!
Hát szerintem én sem kapnék nívó díjat.
De jó cikk; egyébként ami rögtön látszik, hogy a nők magukat sminkelve mindig egy egy területre fókuszálnak, a profi az összképet nézi.
Sokkal többen használják a tusvonalat olyan mértékben, mint az amennyire jól áll nekik. Ez egyébként itthon is sokszor látható.
Akkor az a sminkmester szögre akaszthatja sz ecseteit.
Vegyük figyelembe, hogy a cikkben a természetes, nagyon szolid smink volt a cél. A magam nevében merek csak beszélni, nálam viszont inkább az erős smink játszik, szeretem az erőteljes szemöldököt és 4 szín alatt nem állok meg szemsmink tekintetében a mélyen ülő, keskeny vágású szemeim miatt és ugyanezért festek hangsúlyos pillákat.
Ha csak nagyon leheletnyi sminket tehetnék fel, inkább nem is csinálnék semmit az arcommal. Nekem ez a kreatív zóna, kész.
A highlightert meg csak simán imádom.
Olyan szép tusvonalad van mindig, hogy azt tanítani lehetne.
Jó szögből fotózom őket (bár nem a fotó kedvéért készülnek), de nem biztos, hogy mindig jól is áll. Igyekszem kísérletezni a különböző formákkal, szögekkel… Aki látja, kénytelen elviselni, akárhogy is néz ki az összkép
Szerintem az emberek egy részének nincs érzéke hozzá, egy másik része észre sem veszi/nem érdekli, a maradék 3 ember pedig szépnek találja.
Oh, akkor most már Lady Pat?