Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

4 Likes

Ahh, én nem értem miért imádja mindenki ezt a NYX színezett hidratálót. Tényleg szépen egységesíti az arcbőrt, de úgy beleül a pórusaimba és a mosolyráncaimba, mint még semmi. Ezzel el is veszti a “láthatatlan”, no makeup makeup funkcióját, mert ha valaki rámnéz rögtön tudja, hogy van valami rajtam. :smiley:

6 Likes

Én a vegyélhazait oldalt szeretem nézegetni a facen, meg a kedvenc sorozataimat nézem ott, meg a chatet szoktam használni. A hülye cikkeket, ismerősök posztjait egyre ritkábban látom és olvasom.

1 Likes

Nekem nagy szerelem, de a project pan miatt egy ideje nem használtam. Mondjuk nekem nem ül bele a pórusokba, szépen marad egész nap a helyén.

1 Likes

Örülök, hogy neked bevált, bevallom irigy is vagyok, mert én is annyira szerettem volna már megkaparintani, és mikor végül sikerült olyan nagy csalódás volt. :frowning: Sajnos mindenhogy próbáltam már és sehogy nem jött be, valahogy még szilikonos primerrel is képes csúnyává tenni a fejem. :smiley:

1 Likes

És ilyenkor mutatkozik meg, hogy ami sokaknak kedvenc, az bizony másnak lehet rossz.
Viszont ha már semmi nem segít, akkor be kell látni, hogy őt nem neked találták ki.

1 Likes

https://www.facebook.com/204275172924731/posts/3892956860723192/?app=fbl

2 Likes

Rendben. Akkor most gondosan elások egy pénzérmét, szépen hátradőlök, és jó sokat eszem közben. Két napig pedig gyűjtögetem a szemetet és egy kis mézet is kenek az ajkaimra. Remélem ennyi éppen elég lesz a jövő évi szerencséhez! :four_leaf_clover: :clinking_glasses: :fireworks:

Miért kell kinyitni az ajtót éjfélkor, és mit kerülj holnap? Szilveszteri és újévi babonák - Ezotéria | Femina

3 Likes

Hááát nagy a világ …, eddig is tudtam. :nerd_face:
Megmutatjuk a világ legdrágább alkoholos italait - galéria (origo.hu)

Akinek van másfél órája az végignézheti ezt a videót, ahol egy csomó jó kis palettát mutat be a videó készítője: https://www.youtube.com/watch?v=FKptYmK6G98&t=275s
Még csak a 36. percnél járok, de legalább 30 palettára rákerestem már… :smiley:

2 Likes

Na ez végre egy elég érdekes átváltoztatás.

10 Likes

Néha eszembe jut, mit mondana az én sminkjeimre egy profi sminkes. Lehet, hogy elájulna.:laughing:

2 Likes

Haha, én is ezen gondolkodtam most!

1 Likes

Hát szerintem én sem kapnék nívó díjat. :rofl:

2 Likes

De jó cikk; egyébként ami rögtön látszik, hogy a nők magukat sminkelve mindig egy egy területre fókuszálnak, a profi az összképet nézi.
Sokkal többen használják a tusvonalat olyan mértékben, mint az amennyire jól áll nekik. Ez egyébként itthon is sokszor látható.

5 Likes

Akkor az a sminkmester szögre akaszthatja sz ecseteit.:slight_smile:
Vegyük figyelembe, hogy a cikkben a természetes, nagyon szolid smink volt a cél. A magam nevében merek csak beszélni, nálam viszont inkább az erős smink játszik, szeretem az erőteljes szemöldököt és 4 szín alatt nem állok meg szemsmink tekintetében a mélyen ülő, keskeny vágású szemeim miatt és ugyanezért festek hangsúlyos pillákat.
Ha csak nagyon leheletnyi sminket tehetnék fel, inkább nem is csinálnék semmit az arcommal. Nekem ez a kreatív zóna, kész.
A highlightert meg csak simán imádom.:smiley:

4 Likes

Olyan szép tusvonalad van mindig, hogy azt tanítani lehetne.:slight_smile:

1 Likes

Jó szögből fotózom őket (bár nem a fotó kedvéért készülnek), de nem biztos, hogy mindig jól is áll. Igyekszem kísérletezni a különböző formákkal, szögekkel… Aki látja, kénytelen elviselni, akárhogy is néz ki az összkép :smiley:

1 Likes

Szerintem az emberek egy részének nincs érzéke hozzá, egy másik része észre sem veszi/nem érdekli, a maradék 3 ember pedig szépnek találja.:slight_smile:

1 Likes

Oh, akkor most már Lady Pat? :slightly_smiling_face: