Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

:sob: :heart_eyes:

1 Likes

Komolyan nem értem, hogyan nem képesek az emberek túllépni dolgokon. Most néztem rá az oldalra, még mindig vannak Diana 4 ever típusú hozzászólások.

(Az én véleményem egyébként, hogy egyrészt történt, ami történt, Károly herceg szinte “megszépült” a boldogságtól. Másrészt, ha a család elfogadja Kamillát, akkor másnak mi köze hozzá? Na mindegy.)

1 Likes
1 Likes

Egy nagyon jó külföldi teszt a Geek & Gorgeous C vitaminos szérumáról :slightly_smiling_face: (kedvet is kaptam hozzá, pedig a C vitamint egy időre száműztem a rutinomból, mert sorra befürödtem a kísérletezéssel :confounded:)

5 Likes

Olyan büszkén olvastam a jó értékelést, mintha én hoztam volna létre G&G márkát :smile:

Judit megérdemel minden elismerést azért, amit tett. Csakis köszönettel tartozok neki. :heart_eyes:

1 Likes

Ez kész! Imádom őket :joy::joy::joy:

Zseniális megoldások :rofl::rofl::rofl:

5 Likes

Talán a hirdetésblokkoló a legjobb :rofl: de a lelessult gép is vihetné nálam a :palm_tree:-t

Index - Tech-Tudomány - Magyar tudósok cikkét sorolta 2020 legérdekesebbjei közé a Science

2 Likes
3 Likes

A 13-as a kedvencem, de van még néhány gyöngyszem. :joy:

2 Likes

Eléggé kellett figyelmen, hogy ezek az elvont dolgok hogyan függenek össze azzal a valósággal, amit látunk. Ez eddig rendben van. De mi az a “diszkrét elemes” számítógépes modell? :sweat_smile:

A Science-be bekerülni nem adatik meg mindenkinek, jó, ha tudunk róla, hogy manapság is vannak olyan koponyáink, akikkel ez is előfordulhat.

Tudós Nő vagy, ha a cikk további részeivel nem volt gondod! :woman_scientist:
Itt viszont találtam néhány szösszenetet, ami talán “segíthet”:upside_down_face:

diszkrét elemes számítógépes modell - Bing

Én meg megyek, megnézek egy újabb részt a Koronából, azt elsőre is megértem - talán.

1 Likes

Nem értettem meg én sem mindent, sajnos. Csak jobban ment, mint a DEM, amit értek nagyjából, hogy mire használják, csak ezt nem, hogy hogyan :grimacing:
Sebaj, én is megnézem jött-e újabb epizód a Az élet dicsérete c. aranyos, kedves és szórakoztató filmecskéből, aztán befejezem a rendelést az e-digital oldalon :sweat_smile:

2 Likes

Luxustáska hóemberhez - Gazdagisztán (blog.hu)

1 Likes

Cuki. A legjobb, hogy az orrát külön rekeszbe teheted :rofl:

1 Likes

A hihetetlen hó - Toochee (reblog.hu)

1 Likes

Sose láttam ilyet! Fantasztikus formák! :snowflake: :snowflake: :snowflake:

1 Likes

Az első magyar szépségkirálynő egész Európát lenyűgözte: Simon Böske kegyeit kereste mindenki - Szépség és divat | Femina

Tényleg léteznek mindig tiszta otthonok? Mégis hogyan?! | egy.hu

3 Likes