Komolyan nem értem, hogyan nem képesek az emberek túllépni dolgokon. Most néztem rá az oldalra, még mindig vannak Diana 4 ever típusú hozzászólások.
(Az én véleményem egyébként, hogy egyrészt történt, ami történt, Károly herceg szinte “megszépült” a boldogságtól. Másrészt, ha a család elfogadja Kamillát, akkor másnak mi köze hozzá? Na mindegy.)
Egy nagyon jó külföldi teszt a Geek & Gorgeous C vitaminos szérumáról (kedvet is kaptam hozzá, pedig a C vitamint egy időre száműztem a rutinomból, mert sorra befürödtem a kísérletezéssel )
Olyan büszkén olvastam a jó értékelést, mintha én hoztam volna létre G&G márkát
Judit megérdemel minden elismerést azért, amit tett. Csakis köszönettel tartozok neki.
Ez kész! Imádom őket
Zseniális megoldások
Talán a hirdetésblokkoló a legjobb de a lelessult gép is vihetné nálam a -t
A 13-as a kedvencem, de van még néhány gyöngyszem.
Eléggé kellett figyelmen, hogy ezek az elvont dolgok hogyan függenek össze azzal a valósággal, amit látunk. Ez eddig rendben van. De mi az a “diszkrét elemes” számítógépes modell?
A Science-be bekerülni nem adatik meg mindenkinek, jó, ha tudunk róla, hogy manapság is vannak olyan koponyáink, akikkel ez is előfordulhat.
Tudós Nő vagy, ha a cikk további részeivel nem volt gondod!
Itt viszont találtam néhány szösszenetet, ami talán “segíthet”
diszkrét elemes számítógépes modell - Bing
Én meg megyek, megnézek egy újabb részt a Koronából, azt elsőre is megértem - talán.
Nem értettem meg én sem mindent, sajnos. Csak jobban ment, mint a DEM, amit értek nagyjából, hogy mire használják, csak ezt nem, hogy hogyan
Sebaj, én is megnézem jött-e újabb epizód a Az élet dicsérete c. aranyos, kedves és szórakoztató filmecskéből, aztán befejezem a rendelést az e-digital oldalon
Cuki. A legjobb, hogy az orrát külön rekeszbe teheted
Sose láttam ilyet! Fantasztikus formák!