Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

7 dolog, amit ma tilos megcsinálni: szerencsétlenséget hoz a Luca-napi hagyományok szerint - Karácsony | Femina

Imádom :grinning:

2 Likes
2 Likes
2 Likes

Haha, ebbe a cikkbe már belefutottam én is :smiley: Szerencse, hogy a fiam kis létszámú osztályba jár :sweat_smile:

Nagyon hangulatos! :fireworks: :house: :christmas_tree: :couch_and_lamp: (…és megszólal a kisördög: vajon meddig hagyják érintetlenül a huligánok?)

1 Likes

Igen, jó lenne, ha folyamatosan aktualizálnák az évszakhoz igazodóan. Egy kis odafigyeléssel mennyivel kellemesebb lehetne a környezetünk! Bár, ha belegondolok, nem lenne szerencsés, ha huligánok vagy hajléktalanok vennék használatba.

1 Likes
1 Likes

Picit hosszú cikk a fast fashion esetleges hanyatlásáról

1 Likes

A nő legjobb barátja 30 fölött: nem a gyémánt, hanem a retinol - BŐREGÉSZSÉG (blog.hu)

2 Likes
1 Likes

Nem vagyok olyan nagy körmös, de ezek lenyűgözőek.
Bársony körmök

5 Likes

Egyébként jó kis oldal :crazy_face:

2 Likes

Hát ez tök jó! :smiley: Barátommal nagyon szeretjük a craft söröket, egy ilyet még lehet, hogy beszerzek karácsonyra!

1 Likes
1 Likes

Hát ez oltári ciki! :open_mouth:
Lehet, hogy ők is elküldték az alkalmazottak felét és amikor ilyen dömping van, akkor nem tudják követni az elvárásokat jóval kevesebb munkaerővel.

2 Likes

Deciem is 21 napja ül a rendelésemen… Miért kell ilyenkor tul vallalniuk magukat? Felfoghatatlan. Tudom, kell a zseton…

1 Likes

Az szép! :grimacing:

1 Likes
3 Likes

Nem ér ilyen időtájt feltenni megható történeteket - szétfolyik a szemfestékem…

2 Likes