Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

:christmas_tree: :woman_cook:

3 Likes

:norway:

Ha meglátod ezt a lombhotelt, azonnal indulni akarsz Norvégiába | Az online férfimagazin (player.hu)

2 Likes

Enélkül is látni szeretném Norvégiát,de ez valami elképesztően szép.

1 Likes

Aztaaaa! :astonished:

1 Likes

Foteltúra… :chair:

1 Likes

https://www.evamagazin.hu/tari-annamaria-evapszicheest-133825?utm_source=sendinblue&utm_campaign=va_pszich_Rozi_elszavval&utm_medium=email
Ajánlom minden nőnek. Mélységesen egyetértek: önismeret mindenek felett, hogy ellen tudjunk állni a “beautista” nyomásnak.

4 Likes
4 Likes

Köszi, feldobtad az estét🤣

1 Likes

Zita új designer táskája és a többi.

Nemrég vett egy LV táskát. Hozzá illik, nekem nem jönnek be a LV tatyók szerencsére (a bankkarim örül).
Nekem csak kisdesigner tatyóm van, az is dán. Nincs rajta semmilyen hatalmas monogram, de szeretem és megérte megvenni (akciósan), pont jó a mérete.

1 Likes

Atya ég! Ez a videó nagyon kínos. Ilyenkor érzem azt, hogy a világ megérett a pusztulásra…

1 Likes

Az outfitek jók, de nagyjából egyikhez sem megy a táska.
Sosem értettem ezt a monogram mániát, engem zavar, nem veszek olyan cuccot, amin feltűnő márkajelzés van.
Persze nem is LV kategóriában vásárolok.:smile:

3 Likes

Vette neki apu ,inkább ez történt. Nekem nem sem tetszenek egyébként a L.V táskák.
Csak az értékadó :slight_smile: tartalom miatt tettem fel a videót.

1 Likes

Azt mondja a táskát bemutató videójában, hogy 3 éve gyűjtött rá és a párja a hiányzó részt megelőlegezte. Ha neki ez tetszik, és ettől lesz boldog, legyen. Az ő döntése, ízlése.

1 Likes

Most már tényleg érdekelne mennyibe kerül?
Egy barátnőmmel voltam egy MK-ban, ő megengedheti magának, és megállapítottam, hogy nem nagy szám. A táskák kifejezetten nem tetszettek. És utána néztem árakat…

Pochette Métis Monogram in Brown - Handbags M44875 | LOUIS VUITTON ®

1 Likes

:grin: örülök, hogy nem tetszik

3 Likes

Az édesapját fiatalon elveszítette. Ez nagyon mellé ment.
Ajánlom a gyermekkoráról szóló videót.

Nem ment mellé ,mert az apu a vicces kifejezése a párnak. Nem szeretem ha valaki azt mondja a párom’ mert párja a cipőnek meg a madárnak van.
Nem ad akkora értékét nekem ,hogy minden videóját megnézzem.

Spórolt arra a táskára. Dolgozik, megteheti, hogy megveszi. Én vele örülök ha neki ez a táska örömet okoz.
Nekem az apa szóról nem a párom jut eszembe. :slight_smile: