Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Én is azt választanám, ha lehetne! :beach_umbrella:

1 Likes
2 Likes

Ez nekem túl furcsa. Maradok a mezei nassolásnál :yum:

2 Likes

Édességek hétvégéje

4 Likes

Hehe, az Erős Pistást láttam az Auchan hírlevelében. Biztos lesz, aki vesz, de meg nem kóstolnám :poop:

1 Likes

Én sem, maradok a jól bevált Stühmer vegyes dobozosánál. :christmas_tree:
Gondolkodtam, hogy érdemes-e már megvenni, de még nem vettem meg, mert nem hiszem, hogy kitartana karácsonyig, ha nem dugnám el, mivel a családom többi tagja is ezt a szaloncukrot imádja. Én meg persze őket, úgyhogy a jövő héten azt hiszem bespájzolok belőle.

3 Likes

Én tavaly megkóstoltam -alig mertem, valami extra bizarra számítottam- de kb. olyan íze van, mint egy sima chilis csokinak. Szóval nem kellett kiköpnöm…:joy:

1 Likes

Szóval nem a szósszal van megtömve csak van egy pici a belsejében :wink: ?

Nem. :blush: Olyan, mint egy csokis szaloncukor, szárított paprikapehellyel. Gondolom a még folyékony csoki részébe keverenek 2-3 % Erős pistát.

1 Likes

Talán a kisebbik húgom értékelné :smiley: Szereti a csípős ennivalókat és elég nyitott és kíváncsi is ilyen téren :hot_pepper:

Én szeretem a chilis csokit, sőt a csokis ételeket is néha napján. De szaloncukkor kategóriában a konzum az isten! :star_struck: :star_struck: :star_struck:

1 Likes
3 Likes
4 Likes

Tudtam, hogy a Stühmer is jó választás… :candy:

6 Likes

Bevallom, kissé szégyenkezve, hogy a mezei, retro zselés a kedvencem, de az itt felsorolt különlegességeket olvasva csorogni kezdett a nyálam :drooling_face:

2 Likes

Nem kell ezen szégyenkezni, nagyon sokan szeretik a zselés szaloncukrot is, meg a konzumot is, meg sok mást is. De ezt a sós karamellást megkóstolnám szívesen! :thinking:

2 Likes

Küldök virtuálisan egy dobozzal Neked is!

2 Likes

Köszi :grin: Most már biztos, hogy 200 kg leszek hamarosan :laughing:

1 Likes

Én is zselés rajongó vagyok, nem szégyen :candy: :smiley:
Persze jöhet más is, nem utasítom vissza🙈

2 Likes
4 Likes