Én is azt választanám, ha lehetne!
Ez nekem túl furcsa. Maradok a mezei nassolásnál
Édességek hétvégéje
Hehe, az Erős Pistást láttam az Auchan hírlevelében. Biztos lesz, aki vesz, de meg nem kóstolnám
Én sem, maradok a jól bevált Stühmer vegyes dobozosánál.
Gondolkodtam, hogy érdemes-e már megvenni, de még nem vettem meg, mert nem hiszem, hogy kitartana karácsonyig, ha nem dugnám el, mivel a családom többi tagja is ezt a szaloncukrot imádja. Én meg persze őket, úgyhogy a jövő héten azt hiszem bespájzolok belőle.
Én tavaly megkóstoltam -alig mertem, valami extra bizarra számítottam- de kb. olyan íze van, mint egy sima chilis csokinak. Szóval nem kellett kiköpnöm…
Szóval nem a szósszal van megtömve csak van egy pici a belsejében ?
Nem. Olyan, mint egy csokis szaloncukor, szárított paprikapehellyel. Gondolom a még folyékony csoki részébe keverenek 2-3 % Erős pistát.
Talán a kisebbik húgom értékelné Szereti a csípős ennivalókat és elég nyitott és kíváncsi is ilyen téren
Én szeretem a chilis csokit, sőt a csokis ételeket is néha napján. De szaloncukkor kategóriában a konzum az isten!
Tudtam, hogy a Stühmer is jó választás…
Bevallom, kissé szégyenkezve, hogy a mezei, retro zselés a kedvencem, de az itt felsorolt különlegességeket olvasva csorogni kezdett a nyálam
Nem kell ezen szégyenkezni, nagyon sokan szeretik a zselés szaloncukrot is, meg a konzumot is, meg sok mást is. De ezt a sós karamellást megkóstolnám szívesen!
Küldök virtuálisan egy dobozzal Neked is!
Köszi Most már biztos, hogy 200 kg leszek hamarosan
Én is zselés rajongó vagyok, nem szégyen
Persze jöhet más is, nem utasítom vissza🙈