Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

20 évesen se néztem ki ilyen jól, mint Naomi anyukája :astonished:

1 Likes

Jó lett volna látni a nagyit is, valószínű, hogy ő is hasonló szépség lehetett. Azok a gének…

1 Likes
5 Likes

Ez nagyon jó, tényleg így érzem magam, csak dupla akkora dioptriával, szóval ez sem tükrözi teljesen, de az érzést átadja. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Tőlem is mindig kérdezgetik.
Az enyém -3,5 és -2,75 (ezen az oldalon van cylinder is).
De most majd kontaktlencsém lesz. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Majd mesélj milyen a kontaktlencse :slightly_smiling_face: Én valahogy sosem mertem kipróbálni (de azt hiszem nem is gyártanak az én dioptriámban: kb +7 és erre rájön még 1,75 cilinder) :roll_eyes:

@umpalumpa pont ma kérdezted a szemüveg nélküli sminkelést. @Kokapu által linkelt cikk jól mutatja kb mit látok tusvonal húzás közben a tükörben, csak nagyítva :grin:

1 Likes

Aztapaszta! Minden elismerésem, hogy így is csodásan sminkeltek @Blanky és @Kokapu! :eyeglasses: :trophy: :1st_place_medal:

2 Likes

Én a tükörben még jól látom magam. De jobban örülnék, ha rövidebb nyelvűek lennének az ecsetek.

2 Likes

Most a doktornő javasolta, azt mondta jobb, ha a szemem előtt van a dioptria ezekkel a szemizmokkal.

1 Likes

Nekem szerencsére ennyire nem rossz a szemem (gyorsan le is kopogom), de nagyon át tudom érezni.

2 Likes
2 Likes

Èn kb. 15 èvig hordtam kontaktlencsèt.Volt olyan, amit nem bìrtam elviselni, mert àllandòan szùrta a szemem, de utàna talàltam egy màrkàt, amit nem is èreztem, hogy hordom. Pàrszor el is aludtam vele,annyira kènyelmes volt. :rofl: -3,5 és -3,75 +cylinder. Majd megműtettem- lèzer. Most, mivel öregszem, visszaromlott -1,5- re, de akkor is megèrte. Vezetèshez hordok most szemüveget. A napszemcsi is dioptriàs. Van egy fiatal ismim, neki -9- es dioptria kell és kontaktlencsèt hord.

2 Likes

Hát azt el is hiszem, azért nagyon nem mindegy, hogy -4 vagy -1,5 - es dioptriával kell együtt élni. :slight_smile:
Szerintem a közellátó (minuszos) fénytörési hiba talán azért jobbik eset, mert ilyenkor az illető közelre lát, csak távolra nem, illetve nagyon jól lehet műteni szerencsére. (legalábbis 3 éves korom óta ezt hallom a dokiktól, hogy milyen kár, hogy nem minuszos vagyok)
A távollátó fénytörési hibánál (főleg nagyobb dioptria és cylinder esetében) sem közelre, sem távolra nem lát az illető, illetve például az én számaimnál a műtétet nem vállalják a dokik. Állítólag ha pár hónapra rendbe is tudnák hozni, teljes mértékben visszaromlik a szem az eredeti állapotára. :pensive: Szóval sajnos kénytelen vagyok elfogadni, hogy hacsak nem változik az orvostudomány, akkor maradok így örökre.

2 Likes

Sajnálom, hogy ez a helyzet. De azt ugye tudod, hogy nagyon jól áll neked a szemüveg? Kis dögös vagy vele. :wink: :hugs:

1 Likes

Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! :heart:

1 Likes
6 Likes

A Shrek nagyon durván ugyanolyan! :smiley:

1 Likes

Igen, őt simán fel lehet ismerni! :upside_down_face:

1 Likes

Pont azok tetszenek, amiket nem valósíthatok meg, pl. a tengerparton a függőfotel :grin:

1 Likes