Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Teacher Lucky, avagy hogyan nevel egy jólelkű magyar óvóbácsi kiskacsákat Kínában?

Meseország, csak egy baj van vele, sokan kíváncsiak rá

1 Likes

Úristen, de gyönyörű :heart_eyes: Egyszer voltam Németországban hasonló helyen, ugyanígy csónakkal mentünk ilyen meseszerű házikók között, gyönyörű volt. A mai napig nem tudom, pontosan hol voltunk, a cserediákom családja vitt oda a szabadnapunkon :smiley:

1 Likes

Én is felvettem a bakancslistámra ezt a helyszínt, tényleg mesébe illő! :footprints::compass:

Jacksepticeye megelőzte Pewdiepie-t? Ez igencsak meglepő lenne… mondjuk ha beleszámoljuk a charity stream-ek bevételeit is akkor lehetséges.
(tudom, tudom, sminkesfórum… de ha egyszer már itt a cikk…)

A Forbes szerint igen. De JS is a listán van:)

Neked is az egyik kedvenc kávézód?

1 Likes

A kedvenc. Itthonra is mindig veszünk a kávéiból :heart:

1 Likes

A Facebook eltüntetné a like-ok számát

https://index.hu/techtud/2019/09/02/a_facebook_eltuntetne_a_like-ok_szamat/

1 Likes

Hát, én egyedül Jeffree Start “ismerem”, a többiekről soha életemben nem hallottam. :grinning:

1 Likes

Ezzel nem vagy egyedül:)

1 Likes

Érdekes cikk volt, nekem az a tanulság, hogy perspektíva kell a dolgozónak, és, ha ez Magyarországon jelenleg nincs meg, vagy nem tudnak az emberek belehinni, akkor nem fog működni… Kíváncsi lennék, hogy a gyakorlatban mennyit keres egy baristájuk és milyen juttatásaik vannak, ezt nem nevesítették.

2 Likes

" a smink nem a gazdagok kiváltsága. Ez nem egy VIP klub, amibe lehetetlen bekerülni. A smink szabadság és az egyéniségünk kifejezése. A sminkelés, azt hiszem, a saját nőiességünk tisztelete, az hogy folglkozunk a külsőnkkel, hogy igényesek vagyunk magunkkal szemben."

2 Likes

Jó, akkor megint illik ide az a gondolatmenet, miszerint egy 3 műszakban dolgozó, átlagos keresettel rendelkező, többgyermekes családanyának nem feltétlenül lesz a sminkelés a legfőbb hobbija (legalábbis sajnos Magyarországon). Mi nagyon szerencsések vagyunk, hogy foglalkozhatunk ezzel, van rá elég időnk, pénzünk stb. stb., de közel sem átlagos dolog. Az általam említett nő örül, ha eljut a Rossmannba szemceruzát venni, nem fog sminkeshez menni a “Hogyan sminkeljem magam?” tanfolyamára.

6 Likes

Abszolút igazad van. Gyerek mellett valószínűleg nekem sem ez lenne a legfontosabb dolog az életemben.
Szoktam is mondani munkahelyemen, hogy majd ha nem lesz rá pénzem és időm, majd nem sminkelek, de addig így kell elviselniük.

8 Likes

Talán leginkább pénz kérdése, mert ha hobbi, akkor úgyis találsz majd rá időt, legfeljebb 20 perccel hamarabb kelsz (mondom ezt 4 és fél óra éjjeli alvás után :smile: ).
Ha viszont választani kell, hogy új rúzs, vagy a gyereknek valami, akkor egy anya általában kérdés nélkül is az utóbbit választja.

6 Likes