Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Ez valami csodás, olyan hangulatot áraszt, hogy hihetetlen! :heart:

1 Likes

Ezt meg kell majd néznem :heart_eyes::heart_eyes:

2 Likes

Gyönyörű! Ilyenkor mindig nagyon sajnálom, hogy nem ott lakok!

1 Likes

Ha ismernéd a hajléktalan csordát testközelből, akik szintén itt laknak, nem sajnálnád… Budapest undorító, mi most költözünk ki. Csakis fényképen tudom ajánlani…

Én szeretek itt lakni, pedig életem első 24 évében vidéki kisvárosban laktam.
Imádom, hogy itt minden van. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Én is imádom Budapestet. El nem költöznék semmi pénzért. Max ha választani kellene, Sopronba. Az csodás :slight_smile:

2 Likes

Én Szegedért vagyok oda, ha választhatnék, ott laknék. Csak sajnos nem esik igazán útba :frowning:
Mindig is Pesten laktam, de amilyen irányba itt a dolgok az elmúlt tíz évben mentek (kosz, hajléktalanság, közbiztonság), az teljesen betette a kaput. Ezért el is költözünk :smiley:

Mi mondjuk külső, családbarát kerületben lakunk, a belvárosba csak akkor megyünk, ha szórakozni akarunk, karácsonyi vásározni vagy átkocsizunk rajta. Engem mindig lenyűgöz a Duna parti élet, az épületeink, a hídjaink.

2 Likes
1 Likes

Nekünk is sok volt már Pest, a zaj, a kosz, az emberek, de főleg a zaj. :smiley: 2 éve költöztünk ki.
Most a Deákhoz járok dolgozni heti 5x, na nekem az bőven elég. :smiley:

1 Likes

Én Szegeden lakok, valóban gyönyörű város, de itt is vannak rossz dolgok. A városvezetés például nem tud mit kezdeni a hajléktalanokkal, ezért nem ritka eset hogy azok például a sétálóutca középén végzik el a kis és nagy dolgukat, aminek a nyomait aztán hetekig bámulhatunk.

1 Likes

Mondjuk mi is külvárosban lakunk, a rossz hírű Kőbányán.
Ehhez képest van mellettünk egy tó, tele van gyerekkel, itt van nem messze a Sportliget, orvosi rendelő, fagyizó a közeli sétányon, 10 percre Köki, 15 Árkád. Az iskola is itt van közel. Én ha elköltöznénk sem mennék messze innen.

2 Likes

Jaj, az tényleg elég szuper környék. Mi Kőbányáról, egészen pontosan a Pongrácz lakótelepről költöztünk ki… Az már kevésbé volt jó :smiley:

1 Likes

Na, azt mondjuk megértem, ott én sem szívesen laknék.

Egyébként sokáig nem találtam itt a helyem, akkor jöttem rá, hogy mekkora szerencse itt lakni, amikor a nagyfiamról kiderült, hogy betegen született.
Ha otthon élünk, talán sosem derül ki a betegsége, és már nem élne. Plusz naponta bejárni az onkológiára, meg utána is mindenféle fejlesztésre, ezeket sokkal jobban megkapta itt mindkét gyerek.
De, hogy vidámabb témát mondjak: az is jó, hogy annyi program van: fesztiválok, színház, koncertek, stb. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Sajnálom, hogy ilyen dolog miatt jöttél rá a környék pozitívumaira :disappointed_relieved: Remélem azóta már minden rendben van, nagyon szép fiaid vannak. :slight_smile:

Egyébként az valóban pozitív, hogy minden közel van. Én most kezdtem el megint jobban kimozdulni és nehéz összeszervezni úgy a dolgokat, hogy részt is vegyek mindenféle jó programban és hazai is érjek egyszer az életben… :slight_smile:

2 Likes

http://www.holyduck.hu/2019/07/29/kornyezettudatos-otthon-tippek-ruhatarolas-gardrob/?fbclid=IwAR1tSWuj3GsOZ7-wxeFefEoPzdlMQ3Z5PUJTm4ft2ZUCEwCSBsGsmomv2Ok

2 Likes

Megragadtam a lényeget:
“Itt jegyzem meg: ezért nem bízom abban az elméletben, hogy ha valamit nem viselsz egy évig, attól mindenképp meg kell szabadulnod. Olyan szabály ez, amelyet felülírhat sok minden, nem érdemes csak ez alapján szelektálni.”
… Én is jártam már úgy, és ezzel biztosan nem vagyok egyedül, hogy valamit megvettem, majd valahogy elnyelte a szekrény. És igenis örömöt okozott, amikor előkerült…

7 Likes

Beindult a nagyüzem??
A német oldalon “Online Exclusive” megjelöléssel szerepel.

2 Likes

Arról nem is beszélve, hogy a divat mindig ismétlődik, szerintem se jó dolog kidobni a ruhákat.

2 Likes

Fúú, de szééép :heart_eyes:

1 Likes