Írhattam volna azt is, hogy ingyen sem mennék a bécsi vásárba se. Én sem szeretem a tömeget. Viszont akár egy havas mátrai kirándulásról mást gondolok.
De jó! Ide elmegyek egyszer, nagy teás vagyok.
Hasonlóképpen gondolom, bár én a gyümölcsös puncsokért bevállalnám!
Nálunk miért nincs olyan???
Tegnap megnéztem, nagyon tetszett. Sajnos aktuális, azért remélem, ennyire soha nem durvul el a helyzet.
Kicsit skandináv beütésű orosz minisorozat vírusjárvány idején. To the lake.
https://www.netflix.com/hu/title/81302258?preventIntent=true
Hátööö… maradnék a klasszikus-normál pillafestésnél
Egyetértek!!!
Emlékszem a 90-es években mennyire meglepődtem mennyibe került ott egy harisnya.
A Müllernek viszont örülhetünk!
Vajon miért kell lebontani?
biztos nagyobbat akarnak a helyére
Lakásokat is kialakítanak benne, azaz új funkciót is kap.
Asszem ideje lelépni a Fb-ról
Jól rátelepszik az életünkre az biztos. Még úgyis, hogy alig használom már.
Nekem nem kell lelépnem, eddig még sikerült életben maradni FB nékül is.
Én sem lennék fent. Csak azért regisztráltam anno, mert a kisfiam (ma már nagyfiam) frottír-nyuszija kiesett a zsebemből egyszer, mikor hazafelé tartottunk az oviból. 3 éves volt, ez a nyuszi volt a mindene, anyapótléka. Minden körülmény között megnyugtatta. Kétségbe esetten, szó szerint sírva jártam be az utat oda-vissza többször is, más is kereste a családból, de nem találtuk. Az egyik anyuka a környéken szólt, hogy látta Fb-on ezt a nyulat és rémlett neki, hogy a fiamnak is ilyen van. Valaki posztolta egy anyukás kerületi csoportban. Így lett meg a frottír-nyuszi, aki azóta nyugdíjba ment, mert jóformán szétesett, de van utódja (még mindig, pedig 9 éves a fiam ) Azóta is hálás vagyok annak az anyukának, aki megtalálta és azért regisztráltam, hogy felvehessem vele a kapcsolatot
Bocs, az off miatt