Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Nem is tudtam, hogy ebből lett film a Netflixen. Este belenézek.

Meglep, hogy ez téged meglep! :roll_eyes:

1 Likes

“Magyarországon az ujjnyomatnak a személyazonosító igazolványon való elhelyezése eddig opcionális volt, arra senki nem volt köteles; az uniós szabályozás alapján azonban a 2021. augusztus 2-án vagy azt követően indított, személyazonosító igazolvány kiadása iránti eljárás esetén csak olyan személyazonosító igazolvány adható majd ki, amely ujjnyomatot is tartalmaz.”

1 Likes

Áh, csak mindig felhúzom magam :triumph:

1 Likes
3 Likes

Viszont Bécsben megtartják:

2 Likes

Most lehet, hogy kicsit gonosz leszek, de máshol ennyi idő alatt teljesen új metrószakaszokat építenek… :hourglass_flowing_sand:

4 Likes

De nem Londonban, mert évek óta várjuk, hogy mikor adják át az Elizabeth line-t. :grinning:

Szimpatikus interjú egy szimpatikus lánnyal!

3 Likes

Agyhalottak eléggé. Többszáz ember egymáshoz közel a tömegben, ugyanis tömeg volt mindig. Körbekerítve a legtöbb vásár nincs, számolni se fogják éppen hányan vannak ott. Ha egy vendéglőben számon tartják a népet a vásár tényleg jó ötlet? Elég egy fertőzött aki ott sétálgat 1 órát. Tavaly mozdulni alig lehetett este 8 után és a hétvégéken.

3 Likes

Én is megnéztem a videót, korábban nem láttam a topmodellt benne, de tényleg szép nő.

Nem is tudom, már hol olvastam róla először, talán a Marie Claire-ben? Nagyon sokra vitte, mint magyar modell, ezért követem azóta is. Pláne, hogy még emberileg is szimpatikus :slight_smile: egyébként ő volt a Gautier Scandal és Scandal by Night reklámarca is.

2 Likes

Ja, az a “kedvenc” mondásom, mikor azzal jönnek, hogy hagyják már őket élni, ne korlátozzák az életet. Ha 4-5 hétig mindenki ülne a seggén, nem lenne probléma. Ehelyett generálnak egy évekig elhúzódó helyzetet. Így tényleg saját magunkat korlátozzuk le… Még, ha vírustagadó lennék, akkor is felfognám, hogy ha az “illumináltak” matematikai alapon számítják a vírushelyzetet, akkor matematikai alapon lehet leküzdeni is.

3 Likes

IMG_20191208_180118

1 Likes
2 Likes

Őszinte leszek, nekem eddig sem volt kedvencem sem a bécsi, sem a budapesti karácsonyi vásár, ezért egyik sem fog hiányozni. Maximum a forró bor illatát hiányolom, de a tömeg, amiben araszolni lehetett, soha nem volt kedvemre való. A városi díszkivilágítás nekem elegendő ahhoz, hogy érezzem, közeleg a karácsony, ez remélhetőleg idén sem marad el.

5 Likes

@Fiorentina, én sem szeretem az ilyen tömeget, számomra szimpibb lenne ha kevés ember lenne csak az ilyeneken. Rendesen meg se lehet nézni dolgokat, meg élvezni se, mert ott kell araszolni a néppel, régen apáék egy frászba voltak melyik gyerek tűnik el.

3 Likes

Au, egyszer voltam a bécsi karácsonyi vásáron, soha többé. Szép volt, de nagyon strapa az egy napos túra. Akkor megfogadtam, télen soha sehova, utálok fázni és akkor nagyon hideg volt. :snowflake:

4 Likes

“Soha nem mondd, hogy soha”, de én is így érzek…

:blush: tervben van Bécs, de csak nyáron…

2 Likes