Nem is tudtam, hogy ebből lett film a Netflixen. Este belenézek.
Meglep, hogy ez téged meglep!
“Magyarországon az ujjnyomatnak a személyazonosító igazolványon való elhelyezése eddig opcionális volt, arra senki nem volt köteles; az uniós szabályozás alapján azonban a 2021. augusztus 2-án vagy azt követően indított, személyazonosító igazolvány kiadása iránti eljárás esetén csak olyan személyazonosító igazolvány adható majd ki, amely ujjnyomatot is tartalmaz.”
Áh, csak mindig felhúzom magam
Viszont Bécsben megtartják:
Most lehet, hogy kicsit gonosz leszek, de máshol ennyi idő alatt teljesen új metrószakaszokat építenek…
De nem Londonban, mert évek óta várjuk, hogy mikor adják át az Elizabeth line-t.
Agyhalottak eléggé. Többszáz ember egymáshoz közel a tömegben, ugyanis tömeg volt mindig. Körbekerítve a legtöbb vásár nincs, számolni se fogják éppen hányan vannak ott. Ha egy vendéglőben számon tartják a népet a vásár tényleg jó ötlet? Elég egy fertőzött aki ott sétálgat 1 órát. Tavaly mozdulni alig lehetett este 8 után és a hétvégéken.
Én is megnéztem a videót, korábban nem láttam a topmodellt benne, de tényleg szép nő.
Nem is tudom, már hol olvastam róla először, talán a Marie Claire-ben? Nagyon sokra vitte, mint magyar modell, ezért követem azóta is. Pláne, hogy még emberileg is szimpatikus egyébként ő volt a Gautier Scandal és Scandal by Night reklámarca is.
Ja, az a “kedvenc” mondásom, mikor azzal jönnek, hogy hagyják már őket élni, ne korlátozzák az életet. Ha 4-5 hétig mindenki ülne a seggén, nem lenne probléma. Ehelyett generálnak egy évekig elhúzódó helyzetet. Így tényleg saját magunkat korlátozzuk le… Még, ha vírustagadó lennék, akkor is felfognám, hogy ha az “illumináltak” matematikai alapon számítják a vírushelyzetet, akkor matematikai alapon lehet leküzdeni is.
Őszinte leszek, nekem eddig sem volt kedvencem sem a bécsi, sem a budapesti karácsonyi vásár, ezért egyik sem fog hiányozni. Maximum a forró bor illatát hiányolom, de a tömeg, amiben araszolni lehetett, soha nem volt kedvemre való. A városi díszkivilágítás nekem elegendő ahhoz, hogy érezzem, közeleg a karácsony, ez remélhetőleg idén sem marad el.
@Fiorentina, én sem szeretem az ilyen tömeget, számomra szimpibb lenne ha kevés ember lenne csak az ilyeneken. Rendesen meg se lehet nézni dolgokat, meg élvezni se, mert ott kell araszolni a néppel, régen apáék egy frászba voltak melyik gyerek tűnik el.
Au, egyszer voltam a bécsi karácsonyi vásáron, soha többé. Szép volt, de nagyon strapa az egy napos túra. Akkor megfogadtam, télen soha sehova, utálok fázni és akkor nagyon hideg volt.
“Soha nem mondd, hogy soha”, de én is így érzek…
tervben van Bécs, de csak nyáron…