Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

De szép történet! :rabbit: Ezek a kis dolgok akkor is és jóval később is nagyon tudnak hiányozni, és a családi legendárium részévé válnak.

1 Likes
  • A középső szakasz (Lehel tér, Nyugati pályaudvar, Arany János utca, Deák Ferenc tér, Ferenciek tere, Kálvin tér, Corvin-negyed, Semmelweis-klinikák, Nagyvárad tér) munkálatai még tartanak, az átadás 2022-ben esedékes.*
1 Likes

Hát bizony, jóóóóól felújítják, ha '22-ben adják át a teljes szakaszt!

2 Likes
1 Likes

De aranyosak :smiling_face_with_three_hearts:

Jujj :dizzy_face:

2 Likes

Tök jó nevet adtak neki. Találó :laughing:

2 Likes

Nagyon szép színe van. Megértem a gazdáját aki először nem hitt a szemének hogy az újszülött alomban zöldell valami.
:slight_smile:

“A 2021. januárjáig meghosszabbított Tutanhamon rejtélye és kincsei című régészeti rekonstrukciós kiállításon a páratlan kincsleletből csaknem ezer tárgy, és a sírkamra élethű rekonstrukciója tekinthető meg, az őszi szünetben családi és gyermekprogramokkal, a budapesti Komplexben, a VII. kerületi Király u. 26. szám alatt.”

2 Likes
2 Likes

Ezek közül sokra emlékszem, mert anyukám akkor szülte a kisebbik húgomat, amikor 15 voltam. De az alkoholos kockacukor…! Elképesztő! Azt, gondolom a 80-as évektől már nem alkalmazták.

2 Likes

Nagyon kemény! Az ilyenekből jól látszik, mennyire relatív az orvostudomány! 20-30 évente mindennek a szöges ellentettjét javasolják :thinking:

2 Likes
3 Likes
5 Likes

https://novekedes.hu/elemzesek/hogy-valhatott-a-vilag-egyik-legismertebb-csaladjava-a-semmivel-nem-foglalkozo-kardashian-family

2 Likes

Érdekes, hogy Kendall Jennert csak 2 rövidke mondatban említik, mert annyira “hétköznapi” a modellkedés, hogy ebben a környezetben olyan, mintha semmi különöset nem csinált volna :laughing:

2 Likes

Ti mit alkalmaztok?

2 Likes

Jó tippek, a növények ereje sok mindenben segít.
Megosztó a homeopátiás dolgok használata, de én évek óta alkalmazom a fiamnál is és nálunk működik annak ellenére, hogy az ilyen vitatott dolgokban nem szoktam hinni. Vagyis, ha kezdődik, akkor az Oscillococcinum kerül bevetésre, emellé duplázzuk a C-vitamint, tünetileg “hagyományosan” Kalmopyrin a felnőtteknek. Van még pár homeo szer, de itt most nem sorolom fel.
Sinupret, Kaloba és Nasopax orrspray (mert az nem csak érszűkítő, hanem van benne hatóanyag, ami kihajtja a trutyit), ha már elfajultak a dolgok. Echinacea, hárs, gyömbéres teák és szimpla növényteák is a folyadékpótlásra.

3 Likes

A kényeztető púderecset 1:41-től

7 Likes

Minden faj kicsinye aranyos :heart_eyes: De a púderecsetes tényleg viszi a pálmát azzal az élveteg fejjel :joy:

2 Likes