Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

De jó! 2 nő kapta meg, ez oltári szuper! :heart_eyes:

2 Likes

A nővérem - aki vegyészmérnök - nagyon örült ennek a Nobel-díjnak. Ő is az általuk felfedezett technológiával dolgozik, kutatja, és állítólag egy kínai csávó elhappolta a szabadalmat a két nő elől. Örülök, hogy nem ő kapta a Nobel-díjat ennek ellenére, hanem a valódi megérdemlői!

9 Likes
1 Likes

Még egy női Nobel-díj

3 Likes

Azta! Tényleg szépek és valahogy megtudom érteni őket hogy miért szigetelődnek el a külvilágtól.

1 Likes

Lehet, hogy ezt az elszigetelődést nem is választották, de meg tudták őrizni és ez a mai világban, amikor a törzsi viszonyok között élők egyre inkább rájönnek, hogy a turistáknak kedvezve mennyivel könnyebb lehet az életük, különös érték.

1 Likes
2 Likes

Érdemes megnézni, David Attenborough új filmje.
https://www.netflix.com/hu/title/80216393?preventIntent=true

5 Likes

Köszi szépen az ajánlást, szegényebb lesz, aki kihagyja! :earth_asia:

1 Likes

Ha a választásban sokat nem is segít, azt megerősíti, hogy használatával nem nagyon tudunk mellényúlni.

És tényleg

3 Likes

Megnéztem én is most reggel, nagyon jó !! :zebra::gorilla::whale:

1 Likes

Női sorsok

3 Likes

Ami azt illeti, elég ijesztő képet festett a jövőről. És volt pár ütős mondat is, hogy nem a Földet kell megmenteni, hanem az emberiséget…:eyes:

4 Likes

Igen…felnyitja a szemet jó néhány dologgal kapcsolatban. Rajtunk múlik, hogy milyen lesz

1 Likes

Akkor sok jóra nem számítok…

1 Likes

:christmas_tree:

2 Likes
1 Likes

:balance_scale: :strawberry: :pineapple: :melon:

Amúgy nem értem ezeket a nyomi döntéseket! Sportesemény jöhet, bankos buli mehet (a férjem ilyenekre épít rendezvényt), a diplomaták úgy utaznak, ahogy akarnak, de egy szabadtéri vásárt nem lehet megtartani. Nonszensz!

4 Likes