Na ja… sajnos Magyarország wc-fronton (is) bizonyítja, hogy Balkán… Szerintem is nagyon sokat elmond egy országról, hogy van az ilyesmi megoldva. Nonszensz, hogy még az újonnan kialakított köztereken sincs soha egy wc/pelenkázó, de nagyon sokszor még kuka sem… lásd például a csodás új Milenáris Parkot (ez most nem gúnyos “csodás” akart lenni, tényleg szuper jó lett).
Engem egyáltalán nem zavar, ha egy mosdó koedukált, nem feltételezek rosszabbat a férfiakról, mint a nőkről. Elnézve a női wc-k állapotát, egyáltalán nem nem (ha, ha), hanem intelligencia kérdése a dolog. Meg akkor már tényleg nem kell azon filózni, apuka kisgyerekkel hova mehet be, vagy a transzneműek vagy bárki. Ugyanígy a rokik. Az is egy vicc, hogy a normál soroknál hosszú sorok állnak, és csak vágyakozva nézhetünk a tök üres roki wc-kre, mert oda aztán szentségtörés volna bemenni…
Viszont ez az 1-es, 2-es jelölés… hát, ettől kiakadnék 
Ami a legjobban megfog a cikkből és a lényege, sztem, hogy “emberközpont”. A felelősséget is fel kéne végre ismernünk. Nem értünk van a világ, hanem együtt vagyunk egymásért.
De szépen írtad! Mi lenne velünk emberekkel, állatok nélkül?
Van olyan kényszerű helyzet, amikor mindegy milyen wc
.
WC témához: Londonban volt úgy több helyen, hogy nem volt külön férfi és női, de minden külön kis helyiségben volt kézmosó is, szerintem ez így teljesen korrekt. A férfiak is ugyanúgy vártak a sorukra, de mégis gyorsabban haladt (legalábbis a nők számára).
Nekem ez tetszett.
Ez már tetszetős ötlet!
Nem koedukált, de mégsincs meghatározva, hogy ki hova mehet.
Eszembe jutott, hogy a Budakeszi Vadasparkban voltunk ilyenben.
Én is, amikor anno megnéztem.
És még egy szomorú hír 

Hajrá Estée Lauder és hajrá indiai gyerekek!

…
…
Nahát! Én egyszer Hat Yai-ben láttam egy ilyen kislányt, nagyon bizarr látvány volt, de gyönyörű szép volt, szép arcú, kb. 5 éves kislány ugyanilyen egészen világító kék szemekkel.