Nézegetem neten de egy helyen látom 80 ml-ben, lehet még kapni boltban hogy kipróbáljam? Bár látom van @anon71190870 által fújós, még gondolkodom mert félek ha beleszeretek az illatba, kell üvegesben is és ha nem tudom beszerezni világvége lesz (én ilyen bogaras vagyok ebben is, nem fújósokat használok, illetve csak addig amíg kipróbálom de utána azonnal veszem az üveget ha tetszik)
Nekem is csak mintám van, de eljön a pillanat, amikor üvegesem is lesz belőle! Itthon nem találkoztam még vele üzletben.
Itt van az ősz
Újabb ígéretes termékek az Essence kínálatában
A Müllerben tett tegnapi látogatásom alapján gondolom, hogy ígéretesek…
Az a pirosítós paletta csodás, így képen. Ha élőben is klassz, akkor ez elég ígéretes darab őszre!
Most még trendkiadásként érhetők el, már ahol még van belőlük, de hamarosan bekerülnek a szortimentbe is a rúzsok, pirosítók, ceruzák, elárulta az eladó.
A kis állványon 3 féle rúzs volt, szemhéjfesték paletta, kontúr szett és a pirosító.
A rúzsoknak megint nem tudtam ellenállni. Ami meglepett és szintén velem jött, az a kontúr paletta. NEM narancsszínű és NEM csillogós! A pirosítóért fájt leginkább a szívem, amiből persze már nem volt, mert nagyon emlékeztetett egy kb. két évvel korábbi, zseniális Essence pirosítóra:
https://kremmania.hu/kremek/essence-satin-touch-pirosito
De megéri barátságosnak lenni, merthogy mégiscsak megvásárolhattam, mivel a raktárban már ott vannak a hamarosan kikerülő termékek! Lelkesedésemet látva az eladó kedvesen kihozott belőle nekem 2 db-ot, a teszter színéből:)
Egyébként itt is kapható:
Szerintem megéri “lecsekkolni” az essence új kiadását, okozhat kellemes meglepetést, még nekünk is…
Budapest szépül
Érdemes élőben is megnézni!
Netes kép a cikkből:
https://index.hu/urbanista/2019/06/03/a_parisi_udvar_szebb_lett_mint_valaha/
Ezek szerint, ez most már Mo-on is elérhető?
Legközelebb, ha Bp-en járunk, beiktatjuk!
Müller szombati látogatásomkor találkoztam velük, de most is a szokásos kép fogadott: trendkiadásként le volt fosztva az amúgy is kicsi állvány, pirosítóból már csak a teszter volt.
De a raktárban már ott van az utánpótlás, ahogyan írtam is, és az már “állandó” termékként kerül ki a napokban.
Megéri betérni egy kávéra és megcsodálni! Gyönyörű lett.
Ez valami csodás! Jó pár éve jártam a passzázsban, akkor még bekoszolódott üvegekkel és nem túl jó szaggal találkoztam, bár, ahogy Hamupipőkénél, akkor is átragyogott az építészeti remek szépsége, művészi értéke.
Sajnos a Valentino kicsit mostoha gyerek, a Douglas is most vezette ki, év eleje óta a Notino sem árulja ami meg a más drogériákban fellelhető, azt nem nevezném szortimentnek pedig a Myrrh Assoluto és a Rosa Verde is 10 csillagos illatok a maguk kategóriájában! Most a Born in Roma-ra kíváncsi leszek - szokás szerint, mint gourmand illat le van alázva a sárga földig Fragin, de ez nem mérvadó a számomra - de valószínű, hogy ezt se itthon fogom tudni kipróbálni.
Én is KM-es kisfújós által ismertem meg a Myrrh-t és teljesen elvarázsolt, biztos vagyok benne, hogy érdemes beruházni egy egész üvegre, ha tetszik, mert nem elég, hogy itthon nem árulják, de még limitált kiadás is volt 2016-ban, az idő szalad, a parfüm meg romlik tapasztalataim szerint 5 éves illatnál régebbire nem éri meg költeni (off topic, de többször jártam úgy, hogy küldtek nekem buggyant fújóst vagy olyan régi üvegest, aminek már erős alkoholszaga volt! Utálom az ilyen “kedves” eladókat, akik elfelejtik közölni az ilyen apró betűs részeket a portékával kapcsolatban… éppen ezért nagyon keveset is vásárolok KM-en, igyekszem olyanoktól, akikben már megbízom.)
Ideje volna már benéznünk nekünk is ide! Röhej, hogy ilyen közel lakunk, mégsem sétáltam még be rajta! Lehet, ha kiköltözünk végre, akkor máris megnő a vonzereje!
Annyira utálom, hogy beszüntetnek olyan illatokat, amiket megszeret az ember. Sokszor ezért nem merek beleszeretni régebbi limitált kiadásba, mert aztán sehol nem lelem, max aranyáron, külföldről. Nem egyszer jártam már így és nagyon el szokott szomorítani
Az Essence igen biztonságos pályán játszik a csillogós színekkel, nekem tetszik a paletta is :).
De jó termékek nagyon ígéretesek az Essence-nél végig se tudtam olvasni, hogy fogok ennyi mindent megvenni? .
Inkább csak mazsolázz belőle:)
Jaa csak olyan jókat igérnek, majd amiről jó vélemények lesznek
Nekem is megvannak még ezek a képek, akkor még így is tetszett… 2011-es cikk:
Ezt a fotót az átadás napján készítettem, tényleg szebb, mint újkorában!