Nagyon tetszik ez az összeállítás a királynő ruháiból.
Ezért se hagyd nyitva az ajtót
De aranyosak! Ki akartak jutni.
Azon kívül, hogy bosszantó, hogy felforgatják a házat, érdekes élmény lehetett. Jó, hogy viszonylag békés természetű fajta a fekete medve.
Viszonylag békés természetű?? És mi van akkor, ha nem???
Igen, lehet, hiszen anyamedve is volt velük, akikről köztudott, hogy igencsak megvédik a bocsaikat (a hímek szeretik megölni a kicsiket és innen jön az erős anyai védő ösztön).
Akkor mondjuk, hogy a bocsok még békések, mert kicsit és tapasztalatlanok, kíváncsiak
Én nem tudom megnyitni a videót, akkor sem, ha átmásolom a linket
Ezt írja az oldal: URL signature expired
Ha online oktatás lesz akár pár napig is, akkor elvesztem az állásomat, az tuti
(Alsós gyerek, nem tud önállóan tanulni és felügyeletet is igényel, nem maradhat egyedül itthon.)
Hogyan legyek jó nő oldalra rakta fel Nóri facebookon, szemhéjtussal hogy rajzolja meg a szemét :).
Szerintem az online oktatást hasonló okokból mindenki ellenzi. Nem gondolom, hogy erőltetni kéne… Persze nem tudjuk, mit hoz a második hullám, mennyire lesz durva, de remélem korrekten fogják mérlegelni, hogy hol mennyire van erre szükség. Sajnos Pest biztosan kockázatosabb ebből a szempontból
, remélem lesz valami megoldás ilyen esetben is!
Minden országban azt mondták, hogy ugyanolyan leállás mégegyszer nem lesz, mert tönkremennek az országok.
Változatatások lesznek, de nem lehet a lakosság többségét otthon tartani. Magyarország nem jóléti ország, valamiből élniük kell az embereknek.
Ezt itt tudjuk, itt értelmes lények beszélgetnek, de “odafent” valszeg tojnak rá. Ezért parázom. Simán betiltják az iskolai oktatást, ha érdekeik úgy kívánják. Csak a számok fontosak, meg a “magyarkodás”. Elnézést, az utóbbi hülye szó miatt, itt rossz értelemben értem, mint lényeges dolgokról való elterelésre használt szó: a magyarok összefognak a külfölddel szemben, a magyarok győztek, mi, magyarok győztünk…
Politikai és megélhetési gondok off, befejeztem. Bocsi!
Rohadt könnyen meg lehetne oldani ezt a kérdést, be kéne venni az Mt.-be, hogy a munkaadó köteles home-office lehetőséget vagy táppénzt biztosítani annak, aki igazolja, hogy kiskorú gyermekét pesztrálja online oktatásban. Na, ez legalább valós védelmi intézkedés lenne…