Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

1 Likes

Nagyon tetszik ez az összeállítás a királynő ruháiból.

4 Likes

Ezért se hagyd nyitva az ajtót

4 Likes

De aranyosak! :heart_eyes: Ki akartak jutni.
Azon kívül, hogy bosszantó, hogy felforgatják a házat, érdekes élmény lehetett. Jó, hogy viszonylag békés természetű fajta a fekete medve.

2 Likes

Viszonylag békés természetű?? És mi van akkor, ha nem??? :crazy_face:

2 Likes

Igen, lehet, hiszen anyamedve is volt velük, akikről köztudott, hogy igencsak megvédik a bocsaikat (a hímek szeretik megölni a kicsiket és innen jön az erős anyai védő ösztön).
Akkor mondjuk, hogy a bocsok még békések, mert kicsit és tapasztalatlanok, kíváncsiak :smiley:

1 Likes
2 Likes

2 Likes

Én nem tudom megnyitni a videót, akkor sem, ha átmásolom a linket :frowning:

1 Likes
1 Likes

Így hátha megtudod nézni :slight_smile:
https://video.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/116475708_333535051138464_6683182539251343550_n.mp4?_nc_cat=107&_nc_sid=985c63&efg=eyJybHIiOjMwMCwicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ohc=CxmWm0eWlX0AX_Pm_PW&rl=300&vabr=166&_nc_ht=video.fbud9-1.fna&oh=dfed08872ba88b4c6cf44ab6c0fb2640&oe=5F257243

Ezt írja az oldal: URL signature expired :cry:

Ha online oktatás lesz akár pár napig is, akkor elvesztem az állásomat, az tuti :worried:
(Alsós gyerek, nem tud önállóan tanulni és felügyeletet is igényel, nem maradhat egyedül itthon.)

2 Likes

Hogyan legyek jó nő oldalra rakta fel Nóri :slight_smile: facebookon, szemhéjtussal hogy rajzolja meg a szemét :).

1 Likes

Szerintem az online oktatást hasonló okokból mindenki ellenzi. Nem gondolom, hogy erőltetni kéne… Persze nem tudjuk, mit hoz a második hullám, mennyire lesz durva, de remélem korrekten fogják mérlegelni, hogy hol mennyire van erre szükség. Sajnos Pest biztosan kockázatosabb ebből a szempontból :confused:

2 Likes

:disappointed_relieved::disappointed_relieved:, remélem lesz valami megoldás ilyen esetben is!

1 Likes

Minden országban azt mondták, hogy ugyanolyan leállás mégegyszer nem lesz, mert tönkremennek az országok.
Változatatások lesznek, de nem lehet a lakosság többségét otthon tartani. Magyarország nem jóléti ország, valamiből élniük kell az embereknek.

3 Likes

Ezt itt tudjuk, itt értelmes lények beszélgetnek, de “odafent” valszeg tojnak rá. Ezért parázom. Simán betiltják az iskolai oktatást, ha érdekeik úgy kívánják. Csak a számok fontosak, meg a “magyarkodás”. Elnézést, az utóbbi hülye szó miatt, itt rossz értelemben értem, mint lényeges dolgokról való elterelésre használt szó: a magyarok összefognak a külfölddel szemben, a magyarok győztek, mi, magyarok győztünk…
Politikai és megélhetési gondok off, befejeztem. Bocsi!

3 Likes

Rohadt könnyen meg lehetne oldani ezt a kérdést, be kéne venni az Mt.-be, hogy a munkaadó köteles home-office lehetőséget vagy táppénzt biztosítani annak, aki igazolja, hogy kiskorú gyermekét pesztrálja online oktatásban. Na, ez legalább valós védelmi intézkedés lenne…

4 Likes

Csak azért mert cukkerek:
https://www.facebook.com/256623654392461/posts/3113335448721253/

5 Likes