Azok a virágos tapéták bejönnek, de csak óriási szobába merném tenni (ilyen nekem nincs). Ha jól értem a téglavörös árnyalatai lesznek az igazán menők idén (vagy voltak, már a fele elmúlt? ).
Sose tetszettek a szürke, fekete és fehér árnyalataival berendezett lakások, se a kívül ilyen színekkel kifestett házak (pláne lapos tetővel…), amikor ilyeneket látok egymás mellett, mindig elfog a depresszív, posztapokaliptikus érzés. Sokkal élhetőbbnek gondolom a meleg színeket.
Jó ötlet, feltűnő! Sajnos hamar meg fog telni. Vajon mi lesz vele? Ott marad elrettentő példának?
Szerintem amikor megtelik - és ez elég gyorsan bekövetkezhet - valahogy kiürítik és újra lehet bele pakolni.
nekem tetszik a szürkeárnyalatos séma, de főleg akkor, ha van mellette legalább egy élénk szín. láttam kívülről szürke házat sárga spalettákkal, és bár nem vagyok oda a sárgáért, az szép volt igaz, voltak növények is, az meg ugye mindent harmonikusabbá tesz.
úristen, en ANNYIRA szeretnék szürke szobát, most piros-narancs-sárga kombó és én meg utálom a meleg színeket :’)))) nem is néz ki jól meg hülyén is érzem magam így, egy barátnőmnek viszont tök jó szürkeárnyalatos a lakása és annyival megnyugtatóbb nekem
Igen, élénk színekkel jól mutat, de inkább ruhában szeretem ezt a megoldást.
Ruhában én is nagyon szeretem a szürkéket, élénkkel. Lakberendezésben inkább az öröklött vonalon mozgunk, festéssel igyekszünk némileg egységesíteni, de kétségkívül inkább meleg színek dominálnak.
Van ez a 2 srác, néha 3. Olyan koncertet adnak az Örs Vezér téri aluljáróban, hogy legszívesebben leülnék ott a koszba és egész nap étel-szomjan hallgatnám. Volt Harry Potter zene is, Trónok harca is, asszem. Élőben olyan, hogy borzongva, tyúklépésben megyek át itt lent, ahol máskor szaladok, mintha kergetnének.
https://www.facebook.com/100000857037163/videos/3236972026341333/
Bár minden nap hallhatnám! Külön ajánlom Neked @Kokapu , mert tudom, hogy szereted a klasszikust, bár itt modernt adnak elő klasszikus hangszeren, de épp ettől csodálatos!
Libabőr!
Ez szomorú, ha nem is reprezentatív a felmérés, hogy elég nagy arányban gondolnak minket bunyevácnak
Nyugi, saját tapasztalat alapján Bécs vezet. Ott is az őslakosok, nem a bevándorlók. Vidéken kicsit jobb a helyzet.
A gyűjteményeink topicban is helye lehetne a 200 táskával
Vége a világnak, elkelt Leo!