Tényleg azok, nagyon!
Ezt láttad?
Drága kis jószágok! Én is akarok sünit fürdetni!!!
Itt érdemes nézelődni tudatos bőrápolással kapcsolatban. Szókimondó, de nagyon hasznos.
https://www.okosszepseg.eu/
Jó az instája is.
Én speciel nem ajánlom. Instán leírta, hogy az SPF50-es fényvédővel 50x hosszabb ideig lehetünk napon… Amikor jeleztem, hogy ez így nem helytálló - higgyétek el, nem gonoszan -, törölte a posztot és másnap annyit írt ki, hogy mennyi fényvédőt kell felvinni (2 mg/cm2), illetve a leírásban, hogy boszorkány üldöztetésben van része… Nem ez volt az egyetlen eset, amikor azt éreztem kicsit több alázat és önkritika lehetne benne. De ekkor döntöttem el, hogy nem érdemes követnem. Rengeteg más embertől/oldalról tudok tanulni, ő nekem semmi újat nem adott. Viszont nem szeretem a pontatlanságot, rendszerint jelzem, ha valahol akár egy elírást találok. Eddig mindenhol hálával fogadták, nem érezték, hogy ellentámadásba kellene lendülniük.
Nekem azért érdekes, mert más szempontból közelít, de valóban hardcore stílusú és még végig sem olvastam
ugyanez, egyszer feldobta a profilját az insta, mert egy kolléganőm követi, én se vagyok mimóza, de az ő prosztó okoskodó stílusa kinyitja a bicskát a zsebemben… az meg a másik, hogy számomra az égvilágon semmilyen pluszt nem ad a profilja, akik az utóbbi 1-2 évben ugrották rá a trendi arcápolás vonalra és/vagy nem tudnak angolul, lehet, hogy nekik tud írni bármi okosat, ők olvassák nyugodtan.
azt néztem, hogy rengeteg az önjelölt skincare guru a social média oldalakon, vesznek egy cerave lemosót, felkennek egy szérumot és már be nem áll a szájuk arról, mi a jó a bőrnek meg kinek mit kéne használnia, kurvára irritál ez a jelenség, már bocsánat
Fotelból is látogatható
Nekem a Tower-hídon is kellett 20 perc, mire az üvegpadlóra rá mertem lépni. A gyerkőcök meg ott fetrengtek rajta.
Na ez tényleg durva!
@Fiorentina, nálunk a maradékot szerencsére kutya-macskák nagy örömmel megeszik , ami olyan hulladék, dinnyehéj, krumplihéj az elbomlik hátul a kertben. Ha penészes valami szinte csak azt dobjuk ki.
https://femina.hu/terasz/tolvaj-roka-berlin/
A szomszédomnak nem volt ekkora szerencséje… Az ő cipői, amit szellőztetni szeretett volna, nem kerültek elő.