Kupon napok (Glamour, Joy)

Ó igen, tele van narancs illattal az egész lakás. :heart_eyes:
Én karácsonykor csillag alakú kiszúrót használok, a fehérjéből pedig macaront sütök. Nyammm

1 Likes

Én is csillag alakút fogok használni. De várom :slight_smile:

Nekünk kör alakúak vannak, de a kis “ablak” ahol látszik a lekvár, az szívecske, meg kör alakú, a harmadik meg olyan amiben három kis pötty van :slight_smile: Ezenkívül bejglit szoktam, mézeskalácsot és keksztekercset, kókuszgolyót. Na de majd lesz egy karácsonyi topik :wink: Imádom azt az ünnepet :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes

Köszi szépen!
Már bekészítettem a highlightert.

1 Likes

@Amadea Szia! Perwoll kupon nincsen szerintem már 10.- szerre nézem át. Nem kell valami más? Micellás víz vagy valami smink? Bourjouis, Mac, Loreal, Maybelline? :slight_smile:

Jaj, te, nem kellett volna ennyiszer átnézned.:blush: Köszönöm, mást nem szeretnék, rengeteg cuccom van.

1 Likes

A Müllernél meg az Auchannál van elvileg a kupon, de tényleg ilyen szempontból kicsit nehéz eligazodni a kuponok között.
Végül a P betűnél találtam meg :smiley:

1 Likes

Neten van ilyen kupon?

Amit dunaimano linkelt, nem tudom mi a hivatalos neve, ahol meg lehet nézni milyen kuponok lesznek

https://www.glamour.hu/kuponnap/glamour-napok-2019/kuponok?p=1, ja azt hogy P-nél azt úgy értettem, hogy az újságban nagyjából már ABC sorrendben vannak a márkák a Dm-Rossmannos oldalak után

Basszus tényleg ott van :scream::see_no_evil::see_no_evil::speak_no_evil:
@Amadea nincs ollóm, tudsz hozni esetleg vagy hogyan adjam át :sweat_smile:?

1 Likes

Már annyira izgatott vagyok hogy lesznek Glamour napok :D, persze nem szeretnék túlzásba esni, de amit amúgyis megvásárolnék azt megfogom venni :smiley: Már a barátomnak is dumáltam arról hogy kéne venni neki tusfürdőt meg dezodort meg parfümöt meg ilyeneket :D.

3 Likes

Tusfürdőt, dezodort én is ilyenkor szoktam fél évre előre megvásárolni. na meg minden fogyóeszközt, sminklemosót, fogkrémet, mosószert, stb.

2 Likes

A Bourjois-tól milyen sminktermékeket lesz érdemes majd beszerezni kuponnapokon? Nem ismerem a márkát. Tudom, hogy már írtátok, de elfelejtettem.
A pirosítói pl. nagyon tetszenek. 21. darabnak mondjuk nagy szükségem lenne még egyre. :roll_eyes:

Pedig a pirosítói nagyon szépek :wink:
De én szeretem a CC krémjét is, a Healthy mix Anti fatigue blur primerjét is, illetve a Glamour Ultra Care spirálját.

1 Likes

Az egyik KM dobozban volt egy Le duo blush, azt nagyon szeretem, gyakran szoktam használni. Mondjuk a színe is pont jó nekem, olyan kellemes barnás árnyalat, és én az illatát is imádom.

Nekem a CC krémjük nem vált be, nagyon oxidálódott rajtam. Megvettem a legvilágosabbat, de felkenve végül az is sötét lett…

1 Likes

@anon46483502 , @Kokapu , ahogy magamat ismerem, a pirosítót nem hiszem, kihagyom, hiszen 50%-osban lesz.
A CC krémjüket év elején majdnem megvettem, mert igen jókat olvastam róla, de aztán a Farmasi lett.

Anett a primert miért szereted? Minden nap használsz primert, vagy csak az alapozó alá? CC krém alá és gyenge fedésű alapozók alá nem kell, ugye? Ha nincs az embernek durva bőregyenetlensége…

1 Likes

Nekem pirosítóból a @Kokapu által is említett barnás van meg, valamint egy rózsás, a Rosé ambré. Mindkettőt el tudom hozzád képzelni :slight_smile:
A primerekre mostanában szoktam rá, eddig nem találtam az igazit, de most a Bioderma Sensibio pore refinert és ezt a Bourjois-t használom felváltva. Előbbi a pórusokat teszi kb. láthatatlanná, utóbbitól pedig olyan babasima érzetű lesz az arc hogy sokkal szebben terül a BB amit rákenek. Alapozót egy ideje nem használok, csak a Pupa BB-jét vagy a Holika Holika BB-jét. A primerekkel ezek előtt is nagyon szépen elő tudom készíteni az arcomat. Nem egy must have persze BB-k alá, de nekem jobban tetszik a végeredmény :slight_smile:

2 Likes

Pirosító, rúzsok, alapozó. Eddig én nem csalódtam bennük, de érdemes véleményeket nézni. Én mindig azt teszem mielőtt megveszek gyakorlatilag bármit.

3 Likes

Hát a pirosítóját nem fogom elkerülni, az a sanda gyanúm. Pedig azt a MaxFactortól is akarok venni. :flushed:

1 Likes