Ó igen, tele van narancs illattal az egész lakás.
Én karácsonykor csillag alakú kiszúrót használok, a fehérjéből pedig macaront sütök. Nyammm
Én is csillag alakút fogok használni. De várom
Nekünk kör alakúak vannak, de a kis “ablak” ahol látszik a lekvár, az szívecske, meg kör alakú, a harmadik meg olyan amiben három kis pötty van Ezenkívül bejglit szoktam, mézeskalácsot és keksztekercset, kókuszgolyót. Na de majd lesz egy karácsonyi topik Imádom azt az ünnepet
Köszi szépen!
Már bekészítettem a highlightert.
@Amadea Szia! Perwoll kupon nincsen szerintem már 10.- szerre nézem át. Nem kell valami más? Micellás víz vagy valami smink? Bourjouis, Mac, Loreal, Maybelline?
Jaj, te, nem kellett volna ennyiszer átnézned. Köszönöm, mást nem szeretnék, rengeteg cuccom van.
A Müllernél meg az Auchannál van elvileg a kupon, de tényleg ilyen szempontból kicsit nehéz eligazodni a kuponok között.
Végül a P betűnél találtam meg
Neten van ilyen kupon?
Amit dunaimano linkelt, nem tudom mi a hivatalos neve, ahol meg lehet nézni milyen kuponok lesznek
https://www.glamour.hu/kuponnap/glamour-napok-2019/kuponok?p=1, ja azt hogy P-nél azt úgy értettem, hogy az újságban nagyjából már ABC sorrendben vannak a márkák a Dm-Rossmannos oldalak után
Már annyira izgatott vagyok hogy lesznek Glamour napok :D, persze nem szeretnék túlzásba esni, de amit amúgyis megvásárolnék azt megfogom venni Már a barátomnak is dumáltam arról hogy kéne venni neki tusfürdőt meg dezodort meg parfümöt meg ilyeneket :D.
Tusfürdőt, dezodort én is ilyenkor szoktam fél évre előre megvásárolni. na meg minden fogyóeszközt, sminklemosót, fogkrémet, mosószert, stb.
A Bourjois-tól milyen sminktermékeket lesz érdemes majd beszerezni kuponnapokon? Nem ismerem a márkát. Tudom, hogy már írtátok, de elfelejtettem.
A pirosítói pl. nagyon tetszenek. 21. darabnak mondjuk nagy szükségem lenne még egyre.
Pedig a pirosítói nagyon szépek
De én szeretem a CC krémjét is, a Healthy mix Anti fatigue blur primerjét is, illetve a Glamour Ultra Care spirálját.
Az egyik KM dobozban volt egy Le duo blush, azt nagyon szeretem, gyakran szoktam használni. Mondjuk a színe is pont jó nekem, olyan kellemes barnás árnyalat, és én az illatát is imádom.
Nekem a CC krémjük nem vált be, nagyon oxidálódott rajtam. Megvettem a legvilágosabbat, de felkenve végül az is sötét lett…
@anon46483502 , @Kokapu , ahogy magamat ismerem, a pirosítót nem hiszem, kihagyom, hiszen 50%-osban lesz.
A CC krémjüket év elején majdnem megvettem, mert igen jókat olvastam róla, de aztán a Farmasi lett.
Anett a primert miért szereted? Minden nap használsz primert, vagy csak az alapozó alá? CC krém alá és gyenge fedésű alapozók alá nem kell, ugye? Ha nincs az embernek durva bőregyenetlensége…
Nekem pirosítóból a @Kokapu által is említett barnás van meg, valamint egy rózsás, a Rosé ambré. Mindkettőt el tudom hozzád képzelni
A primerekre mostanában szoktam rá, eddig nem találtam az igazit, de most a Bioderma Sensibio pore refinert és ezt a Bourjois-t használom felváltva. Előbbi a pórusokat teszi kb. láthatatlanná, utóbbitól pedig olyan babasima érzetű lesz az arc hogy sokkal szebben terül a BB amit rákenek. Alapozót egy ideje nem használok, csak a Pupa BB-jét vagy a Holika Holika BB-jét. A primerekkel ezek előtt is nagyon szépen elő tudom készíteni az arcomat. Nem egy must have persze BB-k alá, de nekem jobban tetszik a végeredmény
Pirosító, rúzsok, alapozó. Eddig én nem csalódtam bennük, de érdemes véleményeket nézni. Én mindig azt teszem mielőtt megveszek gyakorlatilag bármit.
Hát a pirosítóját nem fogom elkerülni, az a sanda gyanúm. Pedig azt a MaxFactortól is akarok venni.