Kupon napok (Glamour, Joy)

Max Factor-tól a Gorgeous Berries csodaszép, bogyóslilás őszi szín :wink:

2 Likes

Nem tudom, új kollekció-e, a múlt héten láttam gyönyörű bordós, sötét árnyalatokat. Lehet, hogy már régi, csak nekem nem tűnt fel eddig.

2 Likes

A pirosítóját én is szeretem. És van egy körömlakkom is, az is nagyon jó. Végre találtam egy olyan pasztell rózsaszínt,ami egy rétegben is tökéletesen fed.

1 Likes

A Berries-t 2 éve vettem, az állandó kollekciós, de lehet ezek szerint vannak új színek :slight_smile: Majd meglesem ha megyek.

1 Likes

Szempillaspirál! Twist Up the Volume pl iszonyat jó.

3 Likes

Plusz egy pont a Twist Upnak!

2 Likes

Köszönöm, csak hát ugye akinek tartós műszempillája van… :roll_eyes:

Jaa hát igen, annak nem kell :smiley: én mindenesetre tuti betárazok belőle :smiley:
Amúgy azt hallottam a rúzsok nagyon szuperek.

1 Likes

Ajj én is pont ma nézegettem a pirosítókat :heart_eyes:, annyira szépek :slight_smile:

1 Likes

Meglestem most délután, láttam 2 új idei őszi árnyalatot, amik eddig nem voltak. Azt kell mondjam, csodásak :+1::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Én a catrice pirosítóit várom ,sajnos üzletben még nicns sehol csak online. Pedig megswatcholtam volna vétel előtt ,azon gondolkodom, hogy rendeljek-e online vagy az is esetleg olyan befürdés lenne mint az essence paletták, hogy mindenki várja és mégsem olyan mint a hohoho. A hourglasst is sikerült megrendelnem végül, köszönjük @Kokapu a tájékoztatást és az extra kupont is a linkkel :heart_eyes::star_struck:

3 Likes

Nekem is a Gorgeous Berries van meg a Max Factortól, nagyon szeretem. Gyönyörű őszies szín szerintem.

2 Likes

Én ezeket próbáltam a Bourjois márkától és mindegyik bevált.
A CC krémnek nagyon jó fedése van, 2 tubussal elhasználtam már belőle
https://kremmania.hu/kremek/bourjois-123-perfect-cc-cream

Ezt a rúzst Pekár Magdi (BeautyJunkie) ajánlotta az egyik videójában és nagyon szuper. Először krémes, de mattra szárad, viszont nem az a kopogós, száraz matt. Nagyon kényelmes és viszonylag tartós viselet, könnyedebb étkezést is kibír. Nekem a 02-es Flaming’Rose van meg. De nagyon jó véleményket kapott itt Km-n is.
https://kremmania.hu/kremek/bourjois-rouge-velvet-lipstick

Ezt a krémes szemfestéket pedig Tauz Nóra szokta dicsérni a videóiban, az ő véleményére mindig sokat adok. Nekem egy szürkés-lilás taupe szín van meg, akár szemhéjalapnak is jó lehet.
https://kremmania.hu/kremek/bourjois-satin-edition-24h-eyeshadow

3 Likes

Engem is érdekelt a CC cream, de ha magas fedésű, akkor ugyanott vagyok vagyok, mint az alapozóval. Így akkor tudna valaki ajánlani alacsony fedésű BB/CC krémet/színezett hidratálót drogériás, pénztárcabarát vonalon? Amiben nincsen kémiai fényvédő.

NYX Bare with me? Abban asszem nincs fényvédő.

1 Likes

Jajjj azokat én is nagyon várom…:slightly_smiling_face:

Lányok, akiknek megvannak a Glamour kuponok, szükségem lenne a segítségetekre.
Ahogy a honlapon néztem, vannak dolgok, amik rajta vannak a kívánságlistámon és lesz rá kupon, de ott nem írnak semmi részletet. Meg tudnátok nézni nekem, hogy a Garage store, Szputnyik shop, About you, Vans és H&M kuponoknál mi az apróbetűs rész? Online beválthatók? Van valami kikötés hogy mire jár és mire nem a kedvezmény? Csak akkor venném meg az újságot, ha tényleg tudok is spórolni vele, feleslegesen nem akarom. Köszi :kissing_heart:

2 Likes

About you: 25 % kedvezmény, bizonyos márkákra nem érvényes. “Az általános kuponfeltételek érvényesülnek.” (ld. honlapjuk) Úgy tudom csak online.
Garage Store: 20% kedvezmény a megjelölt termékekre, boltban és webshopban is érvényes.
H&M:20% kedvezmény a teljes árú termékekre. Más kedvezménnyel nem összevonható, ajándékkártyára nem váltható a H&M Studio darabokra nem érvényes. Üzletben és webshopban is érvényesíthető.
Szputnyikshop: 20%, a kedvezmény más akcióval nem összevonható. Üzlet és webshop cím is szerepel a kuponon.
Vans:20% kedvezmény minden Vans termékre. Üzleteket és webshopot is látok a kuponokon.

3 Likes

Szuper, köszönöm szépen :slight_smile:

Voltam dm-ben és Rossmannban. Nem minden cucc az enyém, és karácsonyra is gondolok már most. Tisztítószereket holnap szerzem be. Csak képet teszek most ide, mert soha nem végeznék, ha egyesével leírnám az összes terméket. Ezeken kívül néhány tusfürdő és sampon került még a kosárba. Ez már most egy anyagi katasztrófa :smiley:
IMG_20191009_100651 IMG_20191009_100946 IMG_20191009_101120

11 Likes