Én szerintem tuti megyek megint, van még két micivizem, de veszek még kettőt, biztos ami tuti. Veszek még dezodort, Bourjois szempillaspirált és még talán 1-2 dolgot, még meglátom Mondjuk annyira az újság nem is kéne így, lassan nem éri meg megvenni na de majd még meglátom.
Gratu a babához! Vigyázz a listával, nálunk volt olyan, hogy a férj nem értette, mi az adott tétel. Azóta termék fotókkal megerősítve jár vásárolni . A viccet félretéve, ha a párod készséges, és el tudsz szakadni menj el. Ha csak nézelődsz, az is sokat jelent.
De aranyos vagy, köszi szépen, ha nincs rá szükséged, a Rossmannból a Purina száraz macskakaja és a Perwoll (mosógél) kupont szeretném.
A Himalaya Soarkly White-ot én is nagyon szeretem.
Köszi, aranyos vagy! Tegnap este már megvettem én is az újságot, de még ki sem bontottam.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az újság olvasásából már kinőttem. Így nagyon sokszor úgy járok, hogy megveszem, kiszedem a kupont, és 1 hónap múlva kirakom a szelektívbe az újságot…
Én sem olvastam el az előzőt, 13 évesen még móka volt, mostanra már semmit nem ad nekem szellemileg
Eddig mindig úgy vártam az újság megjelenését is, mint a megváltást Most nem is tudtam róla. Ahogy magamat ismerem tuti nem hagyom ki. Holnap szerzek is egy újságot. Annyira sok dolgot most tuti nem fogok venni, de néhány alap dolog biztos kosárba kerül. Jövőre amúgy is smink diétát tartok.
Én is kb. így. Tavasszal a 0. nap előtti nap bontottam ki a csomagot.
A Joy ugyanígy, pedig régen, amikor megjelent, a Joy még egész jó újság volt, szerettem (persze akkor még fiatalabb is voltam).
Most már egyáltalán nem olvasok magazinokat. Az Éva karácsonyi különszámát szoktam megvenni, mert abban egyszer volt egy olyan finom narancsos linzer recept, hogy azt azóta is meg szoktam sütni. Aztán él bennem a remény, hátha találok még benne hasonló jót.
Ez annyira vicces . Nagyon más dolgokat vett?
Ezek nem kellenek nekem :). Hát Himalaya Sparkly white-ból megnézem lesz-e másik kupon és akkor azt is hozok neked .
A babás cuccoknál még feltalálta magát, de a különböző női higiéniai termékeknél vakargatta a fejét. Vicces volt messengeren keresztül elmagyarázni neki mi a különbség az egészségügyi és tisztasági betét között…
@zalla Jajj a párommal is vetettem már betétet. Szegény nagyon kínosan érezte magát :D. Közben másik fickó is betétet vásárolt, csak ő telefonon keresztül beszélt a barátnőjével hogy melyiket.
Mikor a Tescoba megyünk és veszünk, akkor is mindig eldugja, hogy ne is lássa senki mintha nem tudom micsoda volna .
Nagyon kíváncsi vagyok egyébként mostani glamour napokra. Eddig - nem túl meglepő módon - főleg magamnak vásároltam. De mióta megszületett a kislányom, azt veszem észre, hogy szinte csak neki vásárolok. Még akkor is, ha azért indultam el, hogy vegyek magamnak valamit. Plusz én is kicsit faramuci helyzetben vagyok, mint @anon46483502 lesz, hogy nem tudom a mostani méretem-e a végleges (néhány évig legalábbis) vagy sem. Így nem szívesen veszek több tízezer forintért ruhákat. Viszont cipőt valószínűleg venni kell, mivel nőtt a lábam a terhesség alatt, így a régi cipők pont nem mennek rám .
Az egyetlen biztos pont a Rossmann, ott háztartási dolgokat vásárolok és szerintem azt a néhány smink és szépségápolási terméket is beszerzem, ami érdekel.
Nálunk is általában ez lenne a helyzet… Nem véletlenül most vásárolt először ilyet. Mondjuk neki volt lehetősége elrejteni egy zacskó pelenka és popsitörlő közé .
Köszönöm Igen, ez nálunk is hasonlóképpen megy Fotó és kiürült flakont/tubus amit visz magával ilyenkor.
Júj ezt a narancsos linzer receptet nem osztanád meg velem? Istenien hangzik
Hűha ezeket a G meg Joy magazinokat csak úgy nevezem néha hogy a “buta magazinok”. Ugyanazt írják meg mindben csak máshogy megfogalmazva, nem is beszélve az ostoba “hogyan izgasd fel a pasidat” meg ilyesmi cikkekről. Meg a termékajánlat minden 2. oldalon, reklám a magazin fele. Persze sznob elit 60 ezres ruhákkal. A kuponok miatt megveszem évente 2 alkalommal, ennyi.
Ha valaki szeretne kupont adok én is szívesen
Nem azért, mert fejből tudom, hanem már a kolléganőim is kérték, és megvolt az e-mail.
Én asszem dupla adagot szoktam sütni.
Narancsos linzervirágok
Hv.:
30 dkg liszt,
20 dkg hideg vaj,
3 tojássárgája + 1 tojás a kenéshez
10 dkg porcukor + egy kevés a tetejére szóráshoz,
Fél narancs reszelt héja,
Savanykás lekvár
Gyors mozdulatokkal összemorzsolni a lisztet és a hideg vajat. Add hozzá a tojássárgáját, a cukrot és a narancshéjat, dolgozd össze, és gyúrj belőle gombócot.
A gombócot csomagold folpackba, 1 órára tedd a hűtőbe.
Melegítsd a sütőt 180 fokra. Vedd ki a tésztát a hűtőből, lisztezett deszkán nyújtsd 3 milliméteres vastagságúra, és virág alakú kiszúróval kiszúrni. A virágok felét középen kis kerek formával kiszúrni.
Minden virágot felvert tojással megkenni, sütőpapírral bélelt tepsibe tenni, és 8-9 perc alatt világosra sütni.
Ha kihűlt, a teli lapokat lekvárral megkenni, egy kiszúrtat ráragasztani, tetejüket porcukorral meghinteni.
Ebből az adagból kb. 25 kisebb virág lesz.
Ezer köszönet Nagyon jól hangzik. Minden karácsonykor sütök linzert, de ez a narancsos verzió nagyon csalogató hogy kipróbáljam idén
Én is köszönöm már érzem is az illatát.