Kupon napok (Glamour, Joy)

Köszi az infót! :slight_smile::star_struck:

(20k)

Az igaz,hogy internetről le lehet tölteni Joy kuponokat? :thinking: Valaki ezt tanácsolta, mert ugye írtam,hogy sajnos a LOréal dekorkozmetikára csak egy kuponom van :frowning:

Nem, regisztrálni kell ahhoz, hogy lásd milyenek lesznek, de ezek nem maguk a kuponok. Sajnos meg kell venni az újságot.

Ma voltam a Dm-ben. Nem vittem túlzásba a Joy napozást. Vettem egy Trend it up szaténfényű pirosítót (055-ös) egy szintén Trend it up szempillaprimert (25 % kedvezmèny volt a márka termékeire) meg féláron egy Maybelline Snapscara szempillaspirált. Ennyi. Holnap megyünk a férjemmel megvenni a háztartási dolgokat. Még a Love Beauty And Planet rózsás testápolójára benevezek mert a tusfürdőt imádom.

3 Likes

Én ma csak ezeket vettem:

Holnap folytatódik, Max Factor előnyben és veszek még újságot, mert a L’Oréaltól akarok még 3 terméket.

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

3 Likes

Sminktermékből én ennyit vettem ma a DM-ben. Holnap még megyek Rossmannba, de csak háztartási cuccokat akarok.
A Maybelline Ink crayon megtetszett, és kíváncsi is lettem rá. Akartam még valamilyen szemöldökre való cuccot, és bár nem nagyon tudtam, hogy milyen is legyen, végül elég jól el sikerült találni színben és úgy általában a terméket is. Nekem ugye elég rendesen szednem kell, hogy ne legyen egy ősbozont a szemöldököm helyén, viszont egy-két helyen nem árt az igazítás. Erre a célra ez tökéletes.

IMG_20190508_200239

6 Likes

Ja tényleg. Ma álltam a DM-ben a sminkes állványok előtt, és semmi sem dobogtatta meg a szívem (egyedül a Maybelline Ink crayon volt érdekes, szemöldökre meg muszáj volt valami). Megállapítottam, hogy nekem ettől sokkal klasszabb cuccaim vannak (vagy megvan ami drogériából kell). :slight_smile:

2 Likes

Ugyan ez nálam is! Engem csak a L’Oréal erdekel, de abbol is csak 1-2 dolog.
Szerintem “kinőttük” a drogériás korszakunkat! :slight_smile:

4 Likes

Emiatt a kép miatt eléggé kedvet kaptam egy-két termék kipróbálásához :D, a Jessa intimmosakodóhoz és az Aloevera gélhez, nagyon jókat hallottam róluk :). Milyen volt a Himalaya fogkrém? A spakli white gyógynövényes fogkrémet használom, az szépen letisztítja a lepedéket, szerintem ebben rejlik a fogfehérítő hatása :D, de nagyon szeretem :). És az Elseve sampon bejött? :slight_smile:

1 Likes

Nekem tetszik a Himalaya fogkrém. Kellemes az íze, szívesen használom. A Sparkly White is kedvenc nálam is. Egyelőre ez Elseve sampon is tetszik, kevésbé zsírosodik a hajam mint előtte a Garnier kókuszvizessel.

1 Likes

Nem igazán tudom, hova illik a téma, de talán ez a legmegfelelőbb.

Van most ez a Glamour Glammies verseny, szavazni lehet kozmetikumokra. Odáig néztem, hogy legjobb arctisztító magasan: Nu Skin (négyből), a legjobb natúrkozmetikumok között pedig három Garnier termék van, az új natúr vonalból.
Ezek után a többi kategóriát meg sem néztem.

Nagyon hitelesnek tűnik… :joy:

4 Likes

Jesszus :sweat_smile::rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Nagyon gáz

1 Likes

Októberben újra Glamour-napok.
https://www.glamour.hu/kuponnap/glamour-napok-2019/kuponok?p=1
Terveztek menni?
Én most lehet hogy kihagyom. Ruhát elvből nem veszek (mondjuk a Szputnyik épp felkeltette az érdeklődésemet…), sminkre is csak 1-2 dologra van szükségem. Így nem igazán éri meg most nekem. De addig még ki tudja, meggondolhatom magam. :slight_smile:

4 Likes

Én már meg is vettem az újságot, de én is úgy vagyok vele, hogy csak 1-2 dolog érdekelne/kell belőle, most elég sok kis illatminta van benne aminek örültem, egy parfümre beneveznék meg a dezodorom, micellás víz is fogyóban

2 Likes

Megvettem én is akivel találkozok @Amadea , @Kokapu ha kell nektek valami viszem a kuponújságot. Nekem pl nem kell sok gyógyszertári kedvezmény, max factor, Loreal Paris sem :).

3 Likes

Amúgy én pl lehet veszek Bourjois pirosítót. Ami biztos a Himalaya Sparkly white fogkrém, Helia-d arckrém, nivea valami még nem tudom, Isana kedvezmény meg az Elseve sampon :). Aztán még meglátjuk :sweat_smile:.

1 Likes

Nekem akkor elméletileg pár napos/hetes babám lesz, szóval férjem kap egy listát illetve leszaladok a közeli drogikba mialatt a picúrka alszik és apukája vigyázza az álmát :slight_smile: Lehet hogy jó kis kikapcsolódás lesz egy mini shopping túra. Ruhát nem veszek, tekintettel a változó testalkatomra így szülés heteiben :smile:
Sminket nem tudom tervezek-e, vagyis NYX -et szeretnék de oda tutira nem tudok eljutni a G-napok alatt :frowning:

4 Likes

Én neked is szivesen küldenék kupont, csak hogyan :D. Ha kell esetleg valami, de azért nem akarod megvenni az újságot :slight_smile:

1 Likes

Jaj nagyon aranyos vagy :heart: :slight_smile: Budapesti vagyok én is, még egyelőre átnézve a kuponokat nem éreztem egyiknél sem, hogy mindenképp szükséges, de ha mégis, összehozhatunk egy találkozót.

1 Likes