Van, de TO termékekre nem lehet beváltani, ahogy az újságban lévő kupont néztem.
Sőt, mostmár egyáltalán nem lehet semmilyen Deciem termékre beváltani, régebben legalább a NIOD és Hylamide termékekre igen.
De jó, hogy ezt írtad! Akkor én is az Évát veszem meg, abban néha van értelmes tartalom is.
Nálam is ez volt a döntő és találtam benne egy Vichy mintát
Szerepel esetleg a kuponon, hogy a Skinsmart kupon felhasználható-e kis kiszerelésű termék vásárlásánál? Van, ami fogytán van, de elég belőle a 30 milis deluxe minta, egyszerűen nem használnám el a teljes kiszerelést - ha várható, hogy meg tudom majd venni kuponnapokon kedvezménnyel, akkor várnék addig a vásárlással
(a havi kedvezményakcióikban sajnos csak a teljes kiszerelésű termékek szoktak részt venni)
Sajnos most is csak a teljes kiszerelésekre érvényes.
Köszönöm a választ! Áh, bosszantó ez, mert Glamour napokon a Helia-D webshopban a kis kiszerelésű G&G termékek is akciós áron szerepeltek (G&G-t szeretnék ekkora kiszerelésben venni) - csak náluk nincs sajnos személyes átvétel, az ingyen postát nem tudtam volna elérni, futárral pedig már nem érte volna meg a kedvezményes vásárlás.
Hát igen, ezzel én is így jártam tavaly. Végül összeszedtem annyi mindent, hogy meg legyen az ingyen szállítás, de nem tartom azóta sem a legbölcsebb döntésemnek A Helia-d termékei elég kétes benyomást tesznek rám, na meg teli vannak illatanyaggal, stb., szóval nem kísérletezem. Akkor inkább teljes áron személyesen.
Én használok tőlük egy hajvégápolót, az évek óta nagy kedvenc, de mást én sem, ezért sem tudtam volna összevásárolni az ingyen szállításhoz elegendőt (hajra való termékben nem érdekel az illatanyag, így sampont-balzsamot is próbáltam tőlük, de nem váltak be, a krémeik összetevőilstáját pedig nem is néztem*, mert a hideg kiráz a tégelyes krémektől, nekik meg szinte csak az van).
Témánál maradva: jövő hétvégén Joy-napok, a Glamour után ez már nem hoz senkit lázba?
Én nem hiszem, hogy vásárolnék bármit, de én a Glamouron se nagyon vettem*, szóval nem vagyok mérvadó A kuponokra azért ránéztem volna, de regisztrálni emiatt nem fogok, gáznak tartom, hogy ehhez kötik… Sosem értettem amúgy, hogy miért jó nekik ilyen közel tenni a saját kuponnapjukat a Glamourhoz, amennyire az ismerőseimen látom, a java a Glamouron kiköltekezi magát, és a Joy napokon nem vásárol. Arra már suliban rájöttem, hogy a nagyvállalati marketing logikáját egyszerűen nem érti az agyam (hú, de utáltam… a tanár csak hajtogatta, hogy ezt nem kell tanulni, ez józan ész, én meg vért izzadtam, hogy azt a sok, az én gondolataimnak gyakran tökéletesen ellentmondó dolgot megpróbáljam a fejembe tömni), de szerintem negyedévente felosztva ésszerűbb lenne.
*kivéve a Diéta life marketes kajabevásárlást, de az itt off :3
Én fogok a Joy napokon is vásárolni, bár főleg háztartási dolgokat, mert ezekre egyszerűen nem volt türelmem egy hónapja. Kár érte, sokminden olcsóbb Glamour-kuponnal, mint Joy-jal. De így jártam…
Még a Skinsmart-nál, Librinél teszek valószínűleg egy kört, plusz most nagyon elgondolkodtam a lady cup kuponon, de erről még nem győztem meg magam.
a SkinSmartnál én is körbenézek majd (AHA és BHA van fogyóban, de az előbbiből kis kiszerelést vennék, ami ugye nem lesz akciós, az utóbbiból pedig nem tudom, nem lenne-e túl korai még a betárazás). Most, hogy mondod, mi is vettünk háztartási(ba illő) dolgot Glamouron: férjemnek az elektromos borotvatisztítójába folyadékot). Sokat vacilláltunk elektromos fogkefén is (nekem van, férjemet szeretném rábeszélni egyre, mert tényleg durva a különbség, és bizonyos okok miatt neki is sokkal jobb, hatékonyabb lenne ezzel fogat mosni), de arra a darabra, amit végül kinézett magának, nem volt kupon, addig pedig nem tartott a lelkesedés, hogy a nem kuponos webshopból megrendeljük…
Hehe, a LadyCupról nem én foglak meggyőzni Vegánként úton-útfélen szembe jön velem vásárláskor, Instagramon, blogokon, és ha lehetne, legszívesebben letiltanám az ilyen tárgyú képeket, insta-posztokat. Tökéletesen értem én, hogy tudatosabb választás, mint a betét, de én olyan szinten nem bírom a vért, hogy rosszabb napokon a saját pirosbetűs napjaimon is beszédülök és megkapaszkodom a WC-ben a látványtól (bocs, too much information :3 ), szóval én ezt egész egyszerűen nem tudnám használni, mert már a gondolatától is kiráz a hideg és leesik a vérnyomásom
Ó jaj… Engem a látvány nem mindig hoz zavarba, de volt már rá példa. Sajnos ezek a napok nekem sem a legkedvesebbek, szédülés, ájulás, nem ismeretlen. Ami nekem fontos érv, hogy környezetbarátibb alternatíva, főleg mert kevesebb szemét termelődik (remélhetőleg a gyártása sem ér fel a néhány évnyi egyébként elhasználandó tampon/betét + azok gyártása során adódó szennyezés mennyiségével). Viszont nem tudom hogy a sok órányi vér amit bennem összegyűjt, tényleg jó-e, hogy órákon keresztül bennem van. Na és vajon kibírnék-e egy napot benne, vagy mennyire lenne szükségem nyilvános helyeken cserélni, amit egyébként szeretnék elkerülni. Vajon mennyire lenne macerás? Szóval gondolkodom…
Én lassan két éve használok kelyhet és életem legjobb döntése volt elkezdeni használni. Nem rábeszélni akarlak, de szerintem te sem bánnád meg a váltást.
Kell a megerősítés, nyugodtan rábeszélhetsz. Te hogyan oldod meg napközben a cserét? Vagy egy teljes napot végig tudsz csinálni vele?
Kíváncsi vagyok minden pozitívumára, oszd meg velem kérlek, amit gondolsz.
Ha a kicsinyem nem lesz megint beteg (ahogy szokott, amikor valami tervem van :P), akkor kivételesen tervezem a Joy-vásárlást, mert most jött össze egy pár dolog a listán, amit érdemes lesz így beszerezni. Pl.:
Isana C-vitamin Booster ampullák,
hajsimító krém,
hajvax- márkát még nem tudok,
gyerekfogkrém,
folyékony mosódió,
mosószóda,
illóólaj…és még nem zártam le a bevásárlólistát.
Színes kencét nem vehetek
Kell még fényvédő, de képtelen vagyok dönteni e-bayről koreai vagy gyógyszertári legyen. Valami retinolt szeretnék még, de az sztem The Ordinary lesz kuponmentesen.
Nálam simán kibír egy napot még a legerősebb napon is, úgyhogy nem kell ezzel bajlódnom. Zuhanyzás közben szoktam kiüríteni. Mióta használom nincsenek annyira erős görcseim sem. Az elején kicsit furcsa volt használni, rá kell jönni, hogyan tudod a legkönnyebben felhelyezni, de ha megvan a módszer onnéttól könnyen fog menni. Egy próbát mindenképp megér a dolog.
Ki megy Joy napokra? Én már megvettem az újságot,viszont elszomorított,hogy a L’Oréal Paris sminkekre csak 1 kupon van a Dm-ben… Glamouron mindig szokott a Rossmanban is lenni.
Én nem tervezem a L’Oréal kuponom felhasználni. A rossmannba tényleg nincs? Úgy rémlik, mintha láttam volna… Budapesti vagy? Szívesen neked adom a kuponom.
Tényleg nincs, csak is a dm-ben van!
Nagyrészt a L’Oréal miatt akartam Joy napozni, de így csak egy terméket veszek tőlük…
Nagyon,nagyon aranyos vagy, de sajnos Sopronban lakom, nem Pesten Azért köszönöm
Május 11-én lesz a Müller szombat, és a L’Oréal dekorkozmetikumok 15% + 35% kedvezménnyel kaphatók egyéb akciók mellett!