Ezen az alapozón én is gondolkoztam, majd számolj be a tapasztalataidról RdeL szemhéjalapozót is biztosan újraveszem, de még annyi van a mostaniban, hogy szerintem kitart az őszi G-napokig. Himalaya Herbals fogkrémet én is vettem, kedvencem a Sparkly White.
Apropó már árulják a kuponos Joy magazinokat Bár én szerintem mindent megvettem, ami kellett, szóval azt már meg sem veszem.
Az alapozót ma ki is próbáltam, első használat után kifejezetten tetszik. Számomra hasonlít a L’oreal True Matchra, és én azt is nagyon szerettem.
A szemhéjalapozót is kipróbáltam és vele is elégedett vagyok.
Himalay Herbals fogkrémből nekem is a Sparkly White a kedvenc, csak valaki dícsérte ezt a lila változatot és kíváncsi voltam rá. Nem rossz az íze, de a Sparkly White nekem sokkal jobban tetszik.
Szerintem én megveszem a Joy-t mert kimaradt pár dolog amit szívesen beszereznék jövő hónapban.
Nem vettem sminket vagy kozmetikumot magamnak a Glamour-napokon, csak pár szükséges dolgot. Parfümöt szaglászni azért elmentünk, anya-lánya programnak mindig jó móka A “meg akarom szagolni” listámon volt sok minden, a Lancome Poeme-mel aztán édesanyám meg is lepte magát
Nekem a Bourjois, mint márka nem vált be. De egyáltalán semmi. Próbáltam tőlük szemfestéket, alapozót, BB krémet, szempillaspirált, körömlakkot, és egyikkel sem voltam elégedett. A Healthy mix BB például 4 csillagos KM-en, én meg utálom (még megvan, mert kb. 3 hónapja vettem).
De szerintem csak nekem nincs velük szerencsém.
Kíváncsi vagyok a L’Oréal hajszínezős tapasztalatodra. Mindenesetre ha használni akarod, akkor először fújd a hajadra, és csak utána sminkelj. Én hülye fejjel fordítva csináltam, és konkrétan le kellett mosni a sminkem, mert tele lettem sötétbarna pöttyekkel. De egyébként működik.
A L’oreal hajszínező sprayt régóta használom és mindig újraveszem. Nekem az a legfőbb gondom vele, hogy megfogja a párnámat is.
Bourjois cuccom nem sok van. Ezt a CC krémet viszont szerettem és újra is vettem:
https://kremmania.hu/kremek/bourjois-123-perfect-cc-cream
Ez a folyékony szemfesték szintén bevált, szeretnèm majd megvenni több színben:
https://kremmania.hu/kremek/bourjois-satin-edition-24h-eyeshadow
Egy ilyen rúzsom is van, nagyon szeretem. Tartós és kényelmes viselet:
https://kremmania.hu/kremek/bourjois-rouge-velvet-lipstick
Egy termék van amit nem annyira szeretek, a Healthy Mix folyékony korrektor. A legvilágosabb szín sem passzol, sötét és sárgás.
Mást nem próbáltam a márkától de ezek nagyon jók (korrektor kivételével)
Hát igen, másoktól is jókat lehet a márkáról hallani, azért is sajnálom, hogy nekem nem válik be.
De nekem vannak ilyen dolgaim, pl. az ismerőseim között sokan nagyon szeretik a Samsung cuccokat, nálunk meg minden tönkrement, rögtön a garancia lejárta után, a telefontól a vérnyomásmérő át a televízióig.
Én csak ezt a szempillaspirált próbáltam:
https://kremmania.hu/kremek/bourjois-twist-up-the-volume-ultra-fekete-szempillaspiral
Ez volt az első spirál, ami nem csípte a szemem és gyönyörű pillákat varázsolt, kettőt fogyasztottam el belőle.
Nekem a micivizek ilyenek, amiről csupa max pontos vélemény van, lemarja az arcom/szemem, hiába vannak szép összetevői.
Telefonban a Nokiával szívtam, a Samsungok viszont mindig jól működtek (most is az van).
Dettó, a mosógépünk is Samsung volt és folyamatosan baj volt vele. LG-párti vagyok A férjem meg csak Samsung telót hajlandó venni minden évben (hah, férfiak!).
Végül megvettem a Mixa kék kupakos micellás vizét, mert a Nivea kétfázisút amit nem rég bontottam, nem bírta a bőröm.
Vettem még a Snapscaraból egyet, nekem bevált, nem maszatolódik el, tetszik a végeredmény, de azért nem tökéletes.
Müllerben vettem egy Original Source mentolos tusfürdőt, az már régóta kvánságlistán volt, de szerintem csak nyáron fogom megbontani.
Auchanban találtam a leárazott termékek között gumicsizmát (sajnos az összes cipőm beázik, az őszi-téli csizmám meg már túl meleg ilyenkor), 42-es lábam van, de szerencsére a 41-es jó lett belőle, ráadásul még a kupont is be tudtam rá váltani.
Ezeken kívül háztartási dolgokat, deót vettem, illetve még Glamour napok előtt adtam le egy fényvédős rendelést, mert a kuponokat, amúgy sem lehetett csomagokra beváltani, a Bioderma Nude Touchból meg úgy is lejött a 20%.A Natural árnyalatban rendeltem és sajnos valahogy sárgás a bőrömön, elég folyékony állaga van, a hozzá kapott szivaccsal dolgoztam el és így elég gyenge a fedése, én mindenképp fényvédő fölé fogom használni, nemcsak magában. Az Eucerin termékeket még nem próbáltam, de így jobban jöttem ki, mitha külön-külön veszem őket a 25% kedvezménnyel.
Én is megveszem a Joyt szerintem a Schauma, Skinsmart kupon miatt meg biztos elfogy addigra valami, de azért valahogy a Glamourban sokkal jobb kuponok vannak/voltak.
A Joyban van Skinsmart kupon?
Igen, 10%
20karakter
Akkor lehet én is megveszem. Köszönöm
Online is, vagy csak fizikailag beváltható?
Online, kuponkód van az újságban.
Köszi!
Ha hazaérek meg tudom nézni, hogy mi volt, nekem már megvan az újság.
Neten is meg tudjátok nézni, hogy milyen kuponok lesznek, csak regisztrálni kell hozzá.
Végül nem Joyt vettem, hanem Éva magazint, árban kb ugyanannyi volt, de ebben legalább egy kis külön füzetke van a kuponoknak, nem kell a vastag újsággal bajlódni a kivágás során, bár ahogy nézem, tavaly valahogy jobb kuponok voltak (most inkább kihagyható kategória, de azért megvettem, hátha ) illetve elég vastag a pakk, amiben az Éva újság jött, de a legtöbbje reklámújság, mini katalógus.