A képeken szereplő ajánlott kisker árak azonosak, ezekhez képest tüntették fel (jó apró betűvel) a megtakarítást is, ami az első képen jóval kedvezőbb. Akárhogy csűrik csavarják, hogy az egy másik promóció volt, érdekes módon arra nem hívták fel a figyelmet, hogy -50% az rrp-hez képest. Nagyon etikátlan, szerintem a fogyasztóvédelemnek nem tudnák beadni ezt a dumát.
Ez azért durva!
Sziasztok
Valaki be tudja fotózni a kuponokat egyben
Nagyon köszi jó shoppingont mindnekinek
Joy napok alkalmából kinéztetek valamit magatoknak? Nem csak kencére értem a kérdést.
Mi most ezt kihagyjuk. De ha mégsem, majd jelentkezem:)
Nálam stop van, bespájzoltam mindenből. Talán egy nyári parfüm lesz, de az meg független a Joy napoktól.
Dermagene érdekelne de nem tudom van-e rá kupon.
Semmit, kihagyom.
Ki is ment a fejemből, hogy most lesz az is. Egyébként nálam is költekezési stop van (szervezzük az esküvőt ).
Én nemrég akadtam rá a WKRUK márkára (lengyel ékszermárka). Szerintem tőlük fogok rendelni néhány fülbevalót.
Nagyon foglalkoztat a menstruációs alsó is (több helyen is akciós), lehet próba jelleggel veszek egyet.
A Lírától pedig könyveket és játékokat a gyerekeknek.
Valamelyik újságban láttam őket csodaszép dolgaik vannak a madaras kollekció nagyon tetszik, de az új Swarovski is jó a tengeri dolgokkal.
Kangaboo kupon Joybol esetleg van valakinek? KÖSZÖNÖM!!! Nagyon fontos volna!
Íme…
ZJOYTA24
Köszönöm szépen
Sziasztok!
Esetleg valaki el tudná küldeni a Rossmannos Glamour kuponokat?
Köszönöm!
Van már valakinek októberi Glamour? Douglas kupon parfümre lesz benne? Köszönöm.
Kicsit zavar, hogy csak sminkcucc van a képen. Remélem, parfümre is lesz kedvezmény.
Van egy utalványom, azt sajnos nem lehet online beváltani.
Na, meg lett az újság, utolsó darab volt, és ugyan direkt mondtam, hogy egy Kiskegyed vagy mi a ló🍆 kell, de Glamourt kaptam.
A Douglasban megjelölt termékekre lesz, úgyhogy nem lettem okosabb.
Na mindegy, ígyis úgyis megyünk, mert be van ígérve egy McDönci vagy Bking, ezer éve nem voltunk.
A Kiskegyedben vagy mi a f. szban majd csak a G-napok hetében megjelenő számba teszik bele a kuponokat, úgy tudom.
Remélem sikerül D-ban megvásárolni, amit szeretnél, akciósan!