Lányok! Van valamilyen optikai (szemüveg) üzlethez kupon(kód)? Hálásan megköszönném!
Szerintem mi próbáltuk, az Interspar és dm saját márkásat is, nagyjából mindegyik működött. Némelyik a rövid programoknál nem olvadt fel teljesen. Most fogok először drágábbat kipróbálni, a márkásabbak közül a legolcsóbb 47 forintos darabárra jön ki.
Ezeken ugyan nincs kód, de azért lefotóztam.
Hálás köszi!
Pingvin patika kupon van a Glamourban? Köszi.
Pelenka.hu 9-én és ma…
Nincs.
Juj, ez nagyon durva!
Végülis, ha az 50 előtt nem -, hanem + lenne, még igazat is írna. Egyszerűen felháborító
És természetesen nem írja ki az utóbbi 30 nap legalacsonyabb árát, pedig kötelező lenne…
Nem mintha foglalkoznék ilyennel, de ezt nem lehet jelenteni valakinek? Szóval én értem, hogy nem minden móka és kacagás a világban, és valószínűleg szaladtam bele már hasonlóba én is, maximum nem néztem utána rendesen, de ez azért felháborító.
Szerintem a lenti, azon belül is a fogyasztóvédelmi hatóság.
Itt jobb oldalt a címer melletti Panasz gomra kattintani, bejelentkezni, majd az űrlapot kitölteni.
https://fogyasztovedelem.kormany.hu/#/hova_fordulhatok
Sziasztok!
Skinsmartos kupon van-e most?
20 % PC teljes méretű termékekre SMARTGLAMOUR20 kuponkóddal.
Nagyon szépen köszönöm!
Én ma nagyon ráértem (munkaidőben😅), írtam nekik messengeren és ezt a választ kaptam:
Kedves Éva,
Köszönöm, hogy jelezted. Nálunk jellemzően mindig van hó elején promóció, amivel szeretnénk a vásárlóinknak a lehető legjobb árakat biztosítani. Ezek a kedvezményes időszakok mindig egy adott dátumtól egy adott dátumig szólnak, majd újabb kampány kezdődik. Így volt ezt most is, tegnapig tartott egy kedvezményes időszak, de a tegnapi naptól már nem érvényes ez az akciós ár, hiszen annak tegnapi napon vége lett. Mai naptól indult a Glamour kupon napok, mivel a kedvezményeket mindig a teljes árból kerülnek levonásra, ezért találkozhatsz ma más árakkal, mint tegnap. Mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb árakat tudjuk adni vásárlóinknak.
Remélem tudtam segíteni.
Pfff…nesze semmi. De legalább válaszra méltattak
Köszönöm, ez később is hasznos lehet.
Gyakorlatilag tényleg a jó nagy semmi ez a válasz. De legalább válaszoltak.
Legalább válaszoltak… Dehogy ez mekkora egy bullshit!