Kupon napok (Glamour, Joy)

Lányok! Van valamilyen optikai (szemüveg) üzlethez kupon(kód)? Hálásan megköszönném!

Szerintem mi próbáltuk, az Interspar és dm saját márkásat is, nagyjából mindegyik működött. Némelyik a rövid programoknál nem olvadt fel teljesen. Most fogok először drágábbat kipróbálni, a márkásabbak közül a legolcsóbb 47 forintos darabárra jön ki.

1 Likes

1000009927
1000009928
1000009929

Ezeken ugyan nincs kód, de azért lefotóztam.

5 Likes

Hálás köszi! :slight_smile:

Pingvin patika kupon van a Glamourban? Köszi.

Pelenka.hu 9-én és ma…
1000009916
1000009944

2 Likes

Nincs.

1 Likes

Juj, ez nagyon durva! :rage:

1 Likes

Végülis, ha az 50 előtt nem -, hanem + lenne, még igazat is írna. Egyszerűen felháborító :face_with_symbols_over_mouth:

3 Likes

És természetesen nem írja ki az utóbbi 30 nap legalacsonyabb árát, pedig kötelező lenne…

2 Likes

Nem mintha foglalkoznék ilyennel, de ezt nem lehet jelenteni valakinek? Szóval én értem, hogy nem minden móka és kacagás a világban, és valószínűleg szaladtam bele már hasonlóba én is, maximum nem néztem utána rendesen, de ez azért felháborító.

3 Likes

Szerintem a lenti, azon belül is a fogyasztóvédelmi hatóság.
Itt jobb oldalt a címer melletti Panasz gomra kattintani, bejelentkezni, majd az űrlapot kitölteni.
https://fogyasztovedelem.kormany.hu/#/hova_fordulhatok

1 Likes

Sziasztok!
Skinsmartos kupon van-e most?

1 Likes

20 % PC teljes méretű termékekre SMARTGLAMOUR20 kuponkóddal.

4 Likes

Nagyon szépen köszönöm! :blush:

1 Likes

Én ma nagyon ráértem (munkaidőben😅), írtam nekik messengeren és ezt a választ kaptam:
Kedves Éva,

Köszönöm, hogy jelezted. Nálunk jellemzően mindig van hó elején promóció, amivel szeretnénk a vásárlóinknak a lehető legjobb árakat biztosítani. Ezek a kedvezményes időszakok mindig egy adott dátumtól egy adott dátumig szólnak, majd újabb kampány kezdődik. Így volt ezt most is, tegnapig tartott egy kedvezményes időszak, de a tegnapi naptól már nem érvényes ez az akciós ár, hiszen annak tegnapi napon vége lett. Mai naptól indult a Glamour kupon napok, mivel a kedvezményeket mindig a teljes árból kerülnek levonásra, ezért találkozhatsz ma más árakkal, mint tegnap. Mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb árakat tudjuk adni vásárlóinknak.
Remélem tudtam segíteni.

2 Likes

Pfff…nesze semmi. De legalább válaszra méltattak :laughing:

Köszönöm, ez később is hasznos lehet.

1 Likes

Gyakorlatilag tényleg a jó nagy semmi ez a válasz. De legalább válaszoltak.

1 Likes

Legalább válaszoltak… Dehogy ez mekkora egy bullshit!

2 Likes