Kupon napok (Glamour, Joy)

Én iiiiiisssss :smiley:
Este fogom használni, nappalra meg a Vichy naptejet, heti 1x fogok hámlasztani mellé.
Remélem segít tovább halványítani a homlokomat.

1 Likes

Mii, ne már, hogy ennyire nincsenek felkészülve!
Nálunk emag rendelés lesz még, onnan ilyenkor nagy tételben rendelünk mindig, de idén sem lesz nagy glamourozás.
Amikor elkezdtem glamour napozni, még voltak 40-50%-os kuponok erre-arra, de most néha már egy mezei akcióval jobban járok, mint az újsággal. Így gyakorlatilag a glamourra egyedül a háztartási cuccok beszerzése marad.
Ki mit tervez venni?

2 Likes

Már semmit, amit akartam azt az előbb megrendeltem. :slight_smile:

2 Likes

Szájvíz :smiley:, fogkrém, mosogatógép tabletta, WC illatosító, fogselyem, kókusztej… Kizárólag hasznos dolgok, mert spórolás van. Megfogadtam, hogy sminket, arcápolási cuccot nem veszek, inkább nyaralásra, új bringára költöm majd a pénzt. Másrészt, ezekből a termékekből sajnos durván felhalmozott készleteim vannak otthon. Ha egy évig nem vennék arcápolási terméket és minden egyes nap locsolnám magamra a kencéket, akkor se tudnám elfogyasztani őket. Szomorú, de ezen kell változtatnom. Egyelőre jól megy. :slight_smile:

5 Likes

Szintén készlet feltöltés lesz, a szokásos tisztítószer, öblítő, fogkrém köröket megfutva. Fényvédőt is vennék, de az is készlethiányos (Revuele). :grimacing:
Illetve a dm-nél arcápolási dolgokat kell vennem, abból nem tartok készleten (a hidratáló krémek hangosan nevetnek most), és a szérumok szépen fogynak. Mivel ritkán kalandozok, az állandó termékeket kell újra beszerezni.

5 Likes

Nekem semmi hasznos vagy háztartáshoz tartozó nem volt tervezve :sweat_smile: csak fényvédőt, Revuele oil controlt (ami nincs), és egy kék Sky High spirált akartam (ez sincs).
A DM meg egyiket sem forgalmazza :frowning_face: Max. veszek egy kék Bourjois-t, de nem létszükséglet, szerencsére.
Nagyobb baj, hogy aki ilyenkor jó kis háztartási rendelést adna le és emiatt kuponozik, az nem jut a fontos holmikhoz. (A boltok meg nem tudnak jó forgalmat csinálni, de ez más tészta. És ez csak a 0. vagy -1. nap?)

4 Likes

Én most adtam le a rendelésem a Rossmannba, főleg a háztartási cuccokat töltöttem fel, ami azért vicces, mert a flóraszeptért és a domestosért kapásból mehetek a dm-be, mert nem volt rá kupon, plusz a bref-es wc golyó is ott sokkal olcsóbb a DM-ben, ráadásul nem 3, hanem 4 db-os. De azért csurrant-cseppent néhány kence is nekem, de a helia-d szőlővizes arcpermet már online el is fogyott. Ez a glamour nap kicsit kezd olyan mondvacsinált lenni, mint a Black Friday…

8 Likes

Idén is, mint mindig, kihagyom :slight_smile: majd jövőhéten kiballagok az Ázsiába, ahol még mindig 650-690 a domestos :smiley: Ellenben a dm-el és a rossmannal, ahol kuponnal is 900 forint, amúgy meg 1300 :smiley: A többi tisztítószerről nem is beszélve.
Bőrápolást megvettem múlthéten, mert nem vagyok hajlandó nyomorogni és amúgy is a dm-ben kapható cuccaim fogytak el, amikre volt kupon. Sminkszezonnak lassan részemről egyébként is vége, de egyébként is mindenem van. A szandit, amit kinéztem, azt tegnap megvettem.

9 Likes

Mi, akik folyton vásárlással kényeztetjük magunkat (tisztelet és főhajtás a kivételeknek :bowing_woman:) nekünk nem akkora dolog már ez a kuponozás. Felspanol, aztán leereszt, mert problémás a beszerzés vagy nem akarunk tülekedni, mégsem lesz rá időnk, stb.
Ennek ellenére azt álmodtam, hogy megyek valahova, dög meleg van és meglátok egy Rossmannt és úgy döntök előbb bemegyek oda, majd megvárnak a többiek. Aztán látom, h nagy sor áll előtte és rájövök Glamour van. Nosza újságoshoz, aki közli már elfogyott, pedig még még ki se nyitottam a számat (az kuponos újságok fogytak el). Jó, beállok a sorba, látom, hogy csak pár embert engednek be és a sor nem fogy, hát otthagytam a fenébe az egészet álmomban is :laughing: Tanulság nincs. Csak kellemetlen álom volt, de tükrözte a valóságot nagyjából :grin:
Amúgy nem szeretek álmodni (vagy emlékezni rá), mert úgy érzem nem pihentető az alvás, ha az agyam akkor is el van foglalva a problémafeldolgozással :sweat_smile:

8 Likes

Én csak rendelni szoktam, a tömeget rühellem, ezért ilyenkor boltok közelébe nem megyek. Alapvetően akkor veszem meg azt, ami kell, amikor szükségem van rá. Nem várok hónapokat, hogy egyben elköltsek egy vagyont, inkább szétosztom kisebb részekre, általában 20-25%-os kedvezmény majdnem mindenhol elég gyakran szokott lenni. Max a háztartást töltöm fel mosószerrel meg ilyen dolgokkal, vagy ami aktuálisan elfogyott kence, és van rá kupon, akkor szerencse. De nem tárazok be mondjuk arctisztítóból 6-ot, mert most olcsóbb…

4 Likes

Még csak azt sem mondanám, hogy nem akkora dolog. Inkább arról van szó, hogy nem akarok azért 4 db tusfürdőt venni, mert akkor darabja 250 ft-al olcsóbb. Hiszen ha 1-et veszek teljes áron, akkor is jobban jövök ki, mintha megveszem egyben a 4-et. Igaz, nem lesz további 3 db-nak ideje megrohadni, mert mondjuk elment tőle a kedvem vagy allergiás lettem rá, illetve nem kell nyomorognom a boltokban.

A másik, tudom, hogy shame on me, de mivel ugyanazokat használom tizenéve (1-2 kivétellel) és azokra sosincs kupon, így már fel sem idegesítem magam, mert minek. :smiley:

7 Likes

Mosogatógép tabletta, domestos, micellás viz, arckrém anyukámnak, szempillaspirál, új essence cuccok közül talán pár dolog, öltözködés terén f&f érdekel, esetleg ccc

3 Likes

Az általam kinézett Domestos 670 ft lesz kuponnal 999 helyett és még lejön belőle a 10%os végösszegi kupon.

3 Likes

Én már jó ideje nem glamourozok, évről évre egyre gyengébb. 7-8 éve még olyan izgatottan vártam és nagyon jól be tudtam vásárolni. Háztartási cuccokat most már Ecofamilyből rendelek, mert akció nélkül is ott jövök ki a legjobban (képes voltam anno excel táblát csinálni a Rossmann, DM, Tesco hármassal összehasonlítva :sweat_smile:)

7 Likes

Ecofamily sajnos már rég nem olyan olcsó, mint régen amikor euro family néven futott, domestos vonalon mozogva bőven olcsóbb lesz kuponnal rossmannban. Kupon nélkül persze eurósban olcsóbb.
Természetesen csak azt veszem meg ami megéri, de bőven visszahozza az újság árát (1090 ft), 50%os smink kuponoknak is örülök, mert amúgy pl bourjois terméket teljes áron biztosan nem vennék.
Szóval az érvényes erre is mint minden másra, hogy mindennek utána kell számolni és az arany középutat választva nem érhet minket csalódás.

3 Likes

Én emagon veszem, ott is kb ennyire jött ki a Domestos. Háztartási vonalon azért még bőven megéri szerintem. Nálunk is takarítószerek, wc papír, mosogatógép tabletta, mosószer, stb. bevásárlás van. Más nem tudom, hogy lesz-e még, szerintem nem.

4 Likes

A lidl sajátmárkás mosogatógép tablettáját próbáltátok már? Megmondom őszintén teljesen ugyanazt kapom tőle, mint a nagy márkáktól. Ellenben 1590 forint a 60 db-os kiszerelés. Totál megéri.

2 Likes

Most nálunk is hasonló a felállás. Mondjuk az is igaz, hogy sajnos mostanában nem volt olyan smink vagy arcápolási termék, amit feltétlenül meg akartam szerezni. Tavaly amúgy is lejjebb hagyott a lelkesedésem, de baba mellett nem is nagyon van időm rá. Minimál arcrutin, minimál smink (kizárólag babakocsizáshoz!), minimál takarítás, stb. Örülök, ha van időm egy rendes hajmosásra. De olyankor úgy érzem én vagyok Miss Magyarország :smiley:

10 Likes

Fú, hát ilyen bolti tolongást megéltem már párszor kuponnapokon én is. Az elmúlt néhány évben inkább csak online rendelek, utálom a tömeget.
Én amúgy szeretek álmodni, de nem mindig. A te álmod pl biztos utáltam volna, annyira FOMO -s, szorongós hangulata van.

2 Likes

Köszi a tippet! Teszünk egy próbát. :slight_smile: ha egyszer elfogy a felhalmozott mennyiség! :joy:

2 Likes