Kupon napok (Glamour, Joy)

Sziasztok!
Ha valaki esetleg bemásolná ide a Rossmann kuponokat, nagyon hálás lennék :relaxed:

2 Likes

Én is nagyon hálás lennék :blush:

A Blikk nők már megjelent. Abban vannak kuponok.

Lányok, jól emlékszem, hogy Rossmann webshopban, ha este bepakolom a termékeket, reggel csak a kuponokat kell bírni és rendehetem online, amit szeretnék? Köszönöm szépen! :slight_smile:

Ha a kérdés az, hogy online tudsz-e rendelni, az szinte biztos. Ha pedig inkább az, hogy megőrzi-e a kosár: én úgy emlékszem, hogy igen, de mérget nem vennék rá.

1 Likes

Lehet szarul fogalmaztam, az lett volna a kérdés, megőrzi e a kosár. :relaxed: Köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Likes

Szia! Megőrzi!

1 Likes

Köszönöm Nektek!!

Tapasztalt kincsvadászok segítségét kérem:)
Az Ideálisbőr webshop akciózza az általam vágyott La Roche Mela B szérumot.

Viszket a tenyerem, hogy megvegyem nagyon szeretném kipróbálni.
Szerintetek lesz ez még jobb áron a hétvégén várjak vele?
( Arra gondoltam, hogy kivárok, legalább ennyire biztosan le fogják vinni. )

2 Likes

Szerintem ennél nem lesz olcsóbb (maximum 25% szokott lenni).

1 Likes

Itt egy ici-picit olcsóbb: https://mypharma.hu/dermokozmetikumok/bortipusok/bororegedes/la-roche-posay-mela-b3-borapolo-szerum.html
Jó, nem akkora a különbség…
Szerk: A szállítás viszont nem olyan sokféle: https://mypharma.hu/fizetes-es-szallitas

1 Likes

Köszöm szépen :slight_smile:

1 Likes

Hát ez milyen .enyóság:
1000007581
Oké, nem halok bele, ha nem kapok meg egy hét alatt valamit, de miért nem a rendelés leadásának sorrendjében megy a kiszállítás?
Amúgy nem rendelek most semmit, csak ugatok :joy:

2 Likes

Az, online nem is rendelem meg végül a kosárba berakott termékeket, mert természetesen már Listerine pl nem is elérhető… Úgy döntöttünk, elcsattogunk szerdán egy nagyobb Rossmannba és megvesszük, ami kell…

2 Likes

Olyan, mintha nem készültek volna ezekre a kuponos napokra. Nincs elég készlet, nincs megszervezve a szállítás nagyobb terhelés idejére, diszkriminálják a vevőket… Elmehetnek a… :stuck_out_tongue:

2 Likes

@umpalumpa le is adtam a rendelést a La roche szérumra és a Vichy Capital Soleil UV Age daily naptejét is megvettem, jókat írtak róla a lányok. :slight_smile:
Majd befotózom ha megérkezett, összesen a kettőn 5500 Ft-ot spóroltam, a kedvezménnyel + ingyen szállítással+ bankkártyás fizetéssel, nagyon örülök neki.
Köszönöm szépen még egyszer.

5 Likes

De jó, örülök! Ügyesen csináltad a rendelést! :smiley: :v:

1 Likes

A myPharmatól rendelted meg végül? Nekem valamiért nem mutatja ingyenesnek a házhozszállítást a kosárban, hiába van bőven 20ezer fölött az összeg :frowning:

Igen onnan rendeltem, nekem ingyen volt a szállítás.
Szerintem vidd el fizetésig, ha jól emlékszem akkor nullázta ki a GLS költséget.

Siker :slight_smile: nagyon kíváncsi vagyok erre az új la roche szérumra.

2 Likes