L’oreal Paradise extatic, két hónapja használom és a véleményekkel ellentétben nem száradt be, csodás pillákat csinál.
Maybelline Big Shot
Én a Maybelline Colossal Volum’express Smokey Eyes-t is szeretem, de van akinek egyáltalán nem jönnek be a Maybelline spirálok
Amúgy eddig nekem is tervben volt a Snapscara megvásárlása.
Nekem a Maybelline Lash Sensational és a Lovely Vampire Lashes nagy kedvencem. Utóbbi teljes áron is 950 Ft, nem egy vészes összeg. Csak ne az első darabot kapd le az állványról, de ez kb. mindenre él.
Lehet, hogy kipróbálom ezt a spirált, nehányan már írtátok, hogy nem szárad be. Vonz a csodás pillák ígérete.
A csodás pillák ígérete mindenkit vonz
Ezt akàr én is írhattam volna. Nekem a L’oreal Paradise Extatic is bevàlt.
Igen, emlékeztem, hogy te is nagyon szereted.
Sziasztok! Nagyon szeretném kipróbálni a P2 Perfect Pomade-et, de sehol nem találom. Ha látnátok valahol, kérlek osszátok meg velem, hogy hol van még belőle.
Szia!
A Rossmann online drogériában nézted már?
Igen, néztem, de nem láttam. Csak azért reménykedem, mert még januárban érkeztek rá vélemények, valamint már volt olyan, hogy valamit nem láttam a webshopban, de a boltban volt.
Akkor nem tudom hol tudnád beszerezni
Hamarosan megyek Prágába, majd meglesem az ottani Rossmannban, hátha.
Nekem mindig beszürkíti a szemem alatti részt Kár mert amúgy csodás a hatása! De ha szárazabb a bőröd lehet hogy nem olvad le. A VL nem rossz de amolyan “egynek jó”.
Nekem még mindig nagyon nagy szerelem a Snapscara, ami már csak azért is érdekes, mert egyébként alig van olyan spirál, ami ne maszatolna össze…
Köszi, akkor passzolom a Snapscara-t, pont van még készleten egy kevésbé tartós spirálom, elég lesz azzal dűlőre jutni…
Amúgy csak engem nem vonz ez a szöveg, hogy vízzel könnyedén lemosható (Snapscara)? Valahogy szempillaspirál vásárlásnál ez kb. az utolsó előtti szempont, nem vízzel mosom le a sminket Sőt, egyből arra gondoltam, hogy akkor nem lehet túl tartós (és ezek szerint valóban nem…)
Hoppá, akkor eddig -1 +1
Én nagyon szeretem a Vampire Lashest továbbra is. Szárazabb állagú a festéke, néha vesz fel felesleget, azt lehúzom a tubus szájánál, de ennyi hibája van rajtam. Nem pandázik és csodásan hosszít-dúsít, műszempilla hatása van.
Nekem eleve üti egymást a marketing szöveg hogy vízzel lejön DE nem mosódik el napközben. Nekem ez ilyen “azt meg hogy?” kategória És nálam sajnos be is jött hogy a vízzel bezony lejön. Izzadtsággal, olajos bőrrel, szemkönnyezéssel stb. De a véleményeknél többeknek nem mosódott el és @Kokapu is szereti szóval ez is olyan hogy vkinek beválik vkinek nem. Mindenesetre a jóidő (meleg) közeledtével nem biztos hogy bepróbálnám.