Szept. 10-13-ig:
Köszönöm, akkor ezt meg kell vennem.
Ha jól értelmezem most online lesz az esemény és elküldik majd a csomagot. Nekem a Super early bird jegyhez nem is kért kódot, jegymester regisztráció szükséges a vásárláshoz:
https://www.glamour.hu/beautyfesztival/
szerk: mégis kéri a kódot de én anélkül simán tudtam fizetni és nem is láttam azt a mellék linket csak utólag: https://www.jegymester.hu/hun/Production/57092/Super-Early-bird-belepojegy
Hát ha utólag kérik, akkor be tudom mutatni a kódot
Pingvin patika kuponkódot tud valaki? Köszi.
Nagyon nagyon köszönöm
2010? nem 2020?
Cerave kupon is van külön, második termék 50 % kedvezménnyel. Csak az rejtély ezt hol lehet érvényesíteni.
Rövid helyzetjelentés Árkád:
A Rossmannban szinte minden volt még délelőtt. Kedvesek az eladók, gyorsan haladt a sor, és szinte minden kupont elfogadott a rendszer (a Colgate akció nem érvényes talán a gyerek forgkefékre…?).
A Müllerben tömeg és fejetlenség, nagy sor. Nem sok mindent szerettem volna onnan venni, de vissza is raktam azt a keveset.
Itt a szomszéd utca sarkán (Damjanich/Murányi) egy noname patikában van 50% kedvezmény Bioderma, Cerave, stb. márkákra, az ablakba volt kiírva. Sajnos a választék általában nem akkora, mint szeretném, de azért most lehet fogok pár terméket venni, ha már a “hivatalos” Glamourt kihagyom.
Én most csak egy vásárlást tervezek, ami szintén kupon-mentes Az Adrienn Feller boltban szeretnék betárazni a napozás utáni hűsítő krémjükből jövő nyárra, remélem, hogy a lejárat nem januári lesz…
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Phi kuponkódja? Előre is köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm!
Helyesbítek, csak a Cerave-re van 50%, és csak a második termékre. Egyébként 20% eucerin, Bioderma, stb.
Pingvinben mindenre 25% (Cerave, LRP stb) Sipo patika második Cerave 50%, LRP pl. mindenre 20% de már reggel ki volt fosztva.
Rendeltem a ből, aztán részemről ennyi volt a Glamour.
Én tegnap a Rossmannban voltam millió ember tolongás. Egy kupont elfelejtettem kivágni a pénztáros hölgy kérte hogy keressem meg türelmes volt. A nyugdíjas néni már nem annyira a sorban valószínűleg kezdődött a délutáni sorozata. Anyukámról tudom ha akkor hívom mindig lepattint gyorsan.
Ma Müllerben türhető volt az eladók kedvesek voltak. Sokan tolongtak az Artdeco állvány előtt ,kicsit várni kellett,de gyorsan végeztem.
Sziasztok!
Bár nem bőrápolás, de tudna valaki írni Orsay online kódot.
Köszi Csajok!
Ezeket vettem .