Az új kollekciós pirosítót én is szerettem volna, de nem volt az Árkád Müllerben, de a Douglasnél, a Notinón és a makeup.hu-n se látom.
Szia mokincs!
20750
Én Miskolcon vettem az egyik Müllerben. Volt belőle még pár. Igazi őszi darab úgy látom.
A Douglasban csak később szokott megjelenni szerintem lesz.
Nagyon szépen köszönöm!!!
Én most eszméltem, hogy venni kellene itthonra mosószert, öblítőt, fogkefét, fogkrémet, szájvizet, nekem hajfestéket, férjemnek tusit stb. Na, gondoltam a Rossmannba most be nem megyek, akkor legyen DM. Megnéztem az online kuponokat, kaptam szülinapit, végösszegit, és ugye most adnak plusz pontot. Benéztem, sehol senki, ez az én boltom. 20 ezret fizettem és kaptam vissza 9 ezret pontban. Majdnem félár.
Biza’ jól belehúzott a DM. Nem is kell kuponnapok, mert saját akciójuk van.
Allee gyógyszertárban második Cerave termék 50%-os akcióban.
Csodaszépek ezek az Artdeco cuccok!
Én tegnap voltam a Müllerben. Túlzásba nem vittem, igazából már eljutottam arra a szintre, hogy a drogériás termékek nem igazán dobogtatják meg a szívem.
Persze ezeken kívül vettem még háztartási dolgokat, mosószert, crunchyt, és vegán proteint is.
Nemrég kipróbáltam én is ezt a márkát, és nagyon tetszik, vettem még belőle.
Dekorkozmetikát csak a szokásos spirált, ezt a gyönyörű szájfényt és egy rúzsfixálót vettem, gondoltam féláron kipróbálom. Sajnos a játékokra most nem volt kedvezmény, de azért egy kis Harry Potter mini csak becsúszott.
A Libriből van még egy könyv rendelésem.
Én ezeket Glamouroztam/DM-eztem össze. Ahhoz képest, hogy azt hittem, alig fogok venni valamit, azért egész szép a zsákmány.
Az új limitált pirosítónak és a kollekció legsötétebb matt mono-jának (525) én sem tudtam ellenállni.
A pirosító remélem az arcomon is annyira fog tetszeni, mint a swatch-on.
A mono meglepett, extrán pigmentált, gondoltam biztosan jól ki fogom tudni más szemhéjfestékekkel is használni.
Jött még a 97-es szemceruza is. A 4-es Beauty Box nagyon tetszett, de azt nem hoztam el, van itthon két korábbi tartóm, persze nem olyan szépek, mint a Golden Twenties…
Kuponnapok a Helia-D-nél. Csütörtök délelőtt megrendeltem, másnap ebéd után már a csomagautomatában volt a csomag.
Kuponnapok az Unipatikánál. Ők is ugyanolyan gyorsak voltak, mint a Helia-D: csütörtök délelőtt megrendeltem, másnap délután már a csomagautomatában volt a csomag. Az ecsetelőből egyet már elhasználtam, láthatóan halványította a pigmentfoltjaimat, amiket ajándékba kaptam az 50. születésnapomra. A szemcseppet csak az ingyenes szállítás miatt rendeltem, de ő is nagyon jó áron volt.
A DM-es háztartási cuccokkal nem terhelnelek Benneteket!
A hajfestek Anyukamnak, az after shave balzsam Apukamnak lesz.A nyxben az alapozót ajandekba vagtak hozzám.
Én a Pingvin Patikánál kuponoztam most csak, ezek a szerzemények. (csütörtökön délután rendeltem, ma délben már itt is volt) A Cerave lemosót még nem használtam, egyel nagyobbat szerettem volna, de mire rendeltem az már elfogyott. Azért így is örülök, mert mindent meg tudtam venni amit akartam
Irodai életkép.
Az-az. Előtte majdnem az összes kolléganőm gyűrűjében nyitottam ki a dobozt Szerencsémre ilyen jó kis helyen dolgozom.
Mik voltak a reakciók? “Hűdejó!” és társai?
Pontosan, tetszett a doboz tartalma mindenkinek
Jó ilyen helyen dolgozni. Bár a 40 percnyi idegöléstől nemigen lettek volna elragadtatva, ami a dobozzal járt.
Én a dezodort adtam a kolléganőmnek, mindig fújósokat használ. Jó ide-oda passzolgatni pár dolgot, nem áll feleslegesen a szekrényben.