Kupon napok (Glamour, Joy)

…vagy a boltban ki se teszik, illetve 1-2 db-ot tesznek csak ki belőle a polcokra. :roll_eyes:

2 Likes

tegnap voltam dmben, jobb ez a heti kuponozás, nem volt tömegverekedés, üres polcok meg fél óra szórakozás a kasszánál az egymillió kuponnal.
mondjuk nem is vettem semmilyen piperét (egy ananászos carmexet csak, de azt is patikában), macskakaját, mosogatószert, növényi tejet meg ilyesmiket csak, úgy érzem, most kb mindenem van arcmaszktól kezdve hidratálókrémen át rúzsokig, úgyhogy nem is nagyon vágytam semmire. azért a körömlakkokat megnézegettem, hátha valamelyik szólítja a nevem, de sajna nem :slight_smile:

5 Likes

Idén kihagyom a Glamour napokat beauty fronton, de szeretnék új telefont venni. Vannak ilyen kuponok most? Media markt és Euronics egyaránt érdekel. Kódokat kaphatnék?
Köszönöm.

1 Likes

Valaki megvette a Glamour újságot? A Helia-D kupon hogy érvényes, teljes kínálat az oldalról vagy csak konkrétan a Helia-D márkára? Ha sitewide felhasználható, akkor megérné megvennem a kuponokat, ha csak konkrétan a márkára (vagy csak bizonyos termékcsaládokra) szól, akkor már nem biztos. :confused:

1 Likes

Mindjárt küldöm.

1 Likes

15940658330984893931900843339077

3 Likes

Köszönöm! :slight_smile:
Sajnos így ez nem az amit szerettem volna, de annak nagyon örülök, hogy megspóroltál nekem egy felesleges költést :smiley:

1 Likes

Black Friday-en érdemes megnézni, úgy emlékszem tavaly 30% kedvezmény volt mindenre.

1 Likes

Köszi, észben tartom!

1 Likes

Sziasztok!

A Douglasban online mindenre érvényes a kupon?

IMG_20200708_183820

1 Likes

Sziasztok!

A media markt-os 20%-os kupon bármire felhasználható? :slight_smile:

Köszi!

Nem, van vagy 4 féle kuponjuk, különböző árucsoportokra. Mit szeretnél?

Bosh mosógép/Whirpool mikró/Electrolux főzőlap vagy sűtő/Samsung tv ezek közül bármelyik :slight_smile:

Megjelölt termékekre és kizárólag áruházban érvényesek a kuponok, így csak az üzletben tudod meg, hogy van-e köztük, ami érdekelhet.
Webáruházi megrendelésre nem fogadják el a kuponokat, de ők is állandóan akcióznak és a weben rendelt terméket üzletben is áteheted. Érdemes megnézni az árakat, többnyire a webes áraik alacsonyabbak.
Mostanában az emag is nagyon sok nagygépet hirdetett, köztük az általad keresett tv-ket is.

Amit még érdemes lehet megnézni, ide kupon sem kell:
https://www.markabolt.hu/

Én is új, beépíthető sütőt keresek:).

3 Likes

Nagyon szépen köszönöm! :slight_smile:

1 Likes

Sikerült kiválasztanod “az igazit”?
Nekem igen. A MOM márkaboltban kiválasztottam, végül az Euronics webáruházból meg is rendeltem - lényegesen olcsóbban a kicsit:). :woman_cook:
ÉS: nem akartam elhinni, de igaz, vasárnap este hétkor rendeltem és holnap már érkezne is, ha itthon lennék, még ilyet, oda vagyok meg vissza! :truck:

2 Likes

Én is vettem egy beépíthető sütőt ugyanúgy az Euronicsból :slight_smile: Meg egy mikró is megrendelésre került a Media Marktból :wink: Örülök neki, hogy Te is találtál! :slight_smile:

3 Likes

Nagyon klassz lesz a konyhátok! :wink: tetszik nekem ez a trend, hogy “felkúszik a pult” tök jó letisztult dizájn.

1 Likes

Sziasztok, most lesz Joy napok szeptemberben? Lehet vhol megkukkantani a kuponokat? Köszi előre is! :slightly_smiling_face: