Kupon napok (Glamour, Joy)

Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, van-e Douglas kupon a kuponfüzetben, és ha igen,
milyen jellegű a kedvezmény? (Még mindig a Hanatsubaki ecsetre próbálok minél olcsóbban lecsapni.) Neten nem találtam használható infót, biztos rossz helyen keresem.

Köszi :slight_smile:

@syrin, nem tudom tart-e még az akció :thinking:, május 14-17-ig tartott a Joy napok. Most valami Night Shopping van, 20 ezer forint felett 20 százalék kedvezmény, 30 ezer felett 30 százalék.

Ilyen volt,de már lejárt vasárnap
IMG_20200519_090106

Köszi Lányok!

Ez a night shopping pont jó lesz. Online úgy néz ki nem lehet beváltani az utalványomat. :sob:

A Glamour volt az utolsó esélyem.

1 Likes

https://joynapok.hu/summer-special-kuponok/

2 Likes

Lányocskák, kinéztetek valamit a Joy-napokra? Hadd csorgassam a nyálamat :yum:

1 Likes

@umpalumpa, én szerintem semmit sem veszek :D. Hélián gondolkodok, de nem tudom náluk van-e kupon nélküli kedvezmény :thinking:. Elég siralmas pl a drogériákban lévő felhozatal, most kuponok terén :sweat_smile:. Müllerben császkáltam egyik nap, igaz nem vettem semmit, mert párom is sietett stb. Megakadt a szemem pár terméken főleg az Artdeconál. Úgy emlékszem @anon27689852 nak vannak olyan pirosítói, hát hihetetlenül gyönyörűek :smiling_face_with_three_hearts:. Láttam náluk szempillaspirált is barnát, meg mindenféle színűt. Nem a legolcsóbb, de azon gondolkodok, lehet megérné egyszer kipróbálni. Volt egy Catrice paletta is ami tetszett, valami blooming volt talán a neve, illetve az Essence Witch palettájának a külseje tetszett, kicsit hasonlít a Hudára. Belül nem mertem megnézni hogy milyen, nehogy rám szóljanak :exploding_head:. Jaa meg ott volt az a kis pirosító-highlighter paletta, ami még mindig nagyon-nagyon tetszik :smiling_face_with_three_hearts:.

4 Likes

A bőség zavara :joy: Ilyenkor tényleg a legjobb, ha pihenteted a dolgot, nehogy összevásárolj mindenfélét :laughing: :sweat_smile:

1 Likes

Kifejezetten semmit nem kéne vennem, de az Artdeco néhány terméke és az Inglor duraline lázban tart :slight_smile:

2 Likes

Hááát én nem tudlak lebeszélni az inglot duraline-ról. Leginkább színes tusvonalakat rajzolok vele, de megmentette már szempillaspirálom, beszáradt géles tusom is. Főleg akciósan… Egyik legjobb sminkes befektetésem volt.

4 Likes

A pirosítokról én se tudlak lebeszélni! :blush:
De most hogyan lesz ez a kuponnapok? Van újság is? Vagy online csak? Világosítsatok fel lécci!
@umpalumpa én a L’oreal Paris Melon Dollar Baby pirosítójával pl. régóta szemezek. De csak emiatt újságot venni… :roll_eyes:

4 Likes

Egy kincs ez a cucc. Szeretem a színes tusvonalakat, úgyhogy ahhoz mindenképp jó lenne. Sőt, láttam már szemfesték+duraline kombót rúzsként használva.

1 Likes

Müllerben Artdeco-ra 40% kedvezményt láttam a Glamour kuponos füzetben.

3 Likes

ÓÓÓ, már megvettem tőlük mindent amit akartam. Természetesen teljes áron. :roll_eyes:
Ezek szerint van újság?

2 Likes

Uh, na ez most “rossz” hír… :rofl:

2 Likes

Igen, július 8 vagy 9-től, és vmi 6 nap lesz. Nagyjából futottam át.

2 Likes

Ez tényleg rossz hír a pénztárcának :joy:.

Na, tessék, a teljes áras dilemma. :thinking: Ha meg várjuk a kupont, akkor hamar elkapkodják. Jól tetted, h beszerezted.

2 Likes

Én egy ilyet vettem a Rossmannban, és ezzel kb. ki is merült a dolog: https://shop.rossmann.hu/termek/dekorkozmetika/szaj/bourjois-ruzs-rouge-velvet-ink-08-1-db

A DM-ben vettem még szárazsampont, nasikat, fogkrémet, ilyesmiket, jól jött a 25x-ös pont.

2 Likes

Érdemes Facebook-on is nézelődni kuponok után, Joy-os csoportokba feltöltik az összeset és online lehet használni. :blush:

3 Likes